HaLf Life 2 - The Orange Box 5 Oyun ! HackheLL FarkıyLa ! [HH Up] [US&RS]

teşekkürler emeğine sağlık...

teşekkürler karma fakat kopya orange box pek bi işe yaramıyo single player half life oynanabilirmi bilmem ama team fortress 2 yi oynamak imkansız.eline sağlık yinede...

eline sağlık oyunu 4 günde indirip biraz önce kurdum
oyun çalışıyor teşekkürler.

ya ben bu dosyayı half life diye indirdim ben hariç her şey var bu ne kanka ya ?? :(

ya ben bu dosyayı half life diye indirdim ben hariç her şey var bu ne kanka ya ?? :(

dai half life 2 yi oyna bitir.Half life episode 1 e geç (2.oyundur).Onu da bitirince 3 e geç.Senaryo bu şekilde devam ediyor.Team Fortress online oyundur half life ile alakası yok valvenin başka bir oyunudur.Portal ise biraz zeka oyunu oynayınca görürsün(silah veya adam vurmak yok çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyorsun).İnşallah açıklayabilmişimdir..

ellerine sağlık deli paylaşım hakkaten...ahh bu kotanın canı çıksın.....

aga ellerine sağlık heryerde iso sunu arıyodum sonunda buldum.ama 2 sorum olcak

1-)key istiyo mu?istiyosa nerden bulcaz
2-)ilk 45 link le kod listesi altında yazan 45 link aynısı mı birbirinin?

aga indirdim herşey sorunsuz crc hatalı partları da yeniledim iso dosyası çıktı ama yüklerken "source material dosyası data.cab dakine uymuyor" diye bi hata veriyo.nası halletcem bunu bi bilgin var mı?

iki defa indirdim kurdum .ikisindede oyun başarılı bir şekilde kuruluyor.oynarken hata verip bilgisayarı yeniden başlatıyor.propbem nedir.

Geri