Hakkınızı Helal Edin

Merviş'e katıLıyorum.. yoLun Sonu falan yok daha..gerçi seni tanımıyorum ama Alnında ne yazıldıysa o oLur kardeşim..Sen kendini kötü hissettikçe vucüdunun direnci azaLır..kendini hasta yaparsın ßu şekiLde..onun için ALLAH aciL ŞifaLar versin..Seni aramızda görmek istiyoruz herzaman..dur ßakalım hem kendin söyledin daha paylaşım yapamadım diye uploader team'de..Seni ßekliyoruz HH aiLesi oLarak..DuaLarımız SeninLe kardeşim..

allah sifa versin kardes umarim yakin bi zamanda sağ salim buralarda olursun gene....

Keşke YapabiLeceğimiz bişeyLer oLsada yapabilsek. Tek Yapabildigimiz şey sadece dua etmek.

Allah acil şifaLar versin.

çok geçmıs olsun allah sifa versın ınsallah amelıyatın basarılı gecer ve tekrar aramıza donersın

hakkın yok ama varsada HELAL OLSUN KARDEŞ:(:(:(:(:(

Arkadasım büyük geçmiş olsun, umarım aramıza saglıklı bir biçimde tekrar gelirsin.Bu tip durumlarda en önemli şeyleden biri moralini yüksek tutmaktır.
Tekrar aramıza dönmen dileğiyle

Metin Ol Kardeşim Allah Acil Şifalar Versin
Umarım Başarılı bi Operasyondan Sonra
Tekrar Aramızda Olacaksın. Gönlünü Ferah Tut.
Dualarım Seninle
Varsa Bi Hakkımız Helal Olsun.

hocam öyle moralini bozma ben seni tanımam amayazdıkların okurken bişeyler bugazıma güğümlendi ve senın icin dua eden bircok insandan biri yim işallah düzel,rs,n ben geldim dersin

Acil şifalar dilerim , bir an önce geri dönmen dileğiyle , Allah'a emanet ol...

hakkım varsa helal olsun geri gelmen dileğiyle allah yardımcın olsun

ya nasıl sözler bunlar ya =( cok iyi olacaksın çünkü dua ediyor burdaki ailen senin için Allah yardımcın olsun kardeşim hak varsa helal olsun ne hakkı olacak..

melekler yanında olsun ailen de duaları ile yanında cok iyi olacaksın inş. keşke amlytı bildirebilecek bir arkadaş olsaydı merakta bırakma bizi iyi ol hemen dön aramıza

Rabbim şifa versin kardeşimm..!

ii olup tekrar dönceksin inşallah...

hakkımız tabiki helal hoş olsun.. aMa s€nin de moralini yüksek tutman gerekk...
dualarımız s€ninle inşallah..!!
keşke konuyu daha önce görseydimm..
yinede s€n sesimizi duyuyorsundur eminimm.. kalben...!!!

_______:melek

heLaL oLsun abi.Sımdıden buyuk gecmıs oLsun.
ALLah'a emanet oL.

Basiclife... Sevgili kardeşim çok sevdiğim bir laf var: gerçekten bitmeden bitmez. İnan döneceğim ameliyat masasından kalkıp döneceğim diye düşünerek gir ameliyata. Şimdiden geçmiş olsun. Küçük bir bilgi verirsen sevinirim hangi hastanede ameliyat olacaksın?

Geri