Hakkınızı Helal Edin

Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun Şifa versin
en kısa zamanda iyileşip aramıza dönmen en büyük temennimdir.
Hakkım varsa helal olsun.

Derdi veren de Allah, Dermanı verecek olan da!! Birşey isteyeceksen Rabbinden iste ki sonsuz rahmet ve merhamet sahibi olan o ALLAH versin. Emin ol yiyecek ekmeğin içecek suyun varsa muhakkak ki aramızda uzun seneler olacaksın. Ve sakın ola ki umutsuzluğa kapılma!! Allah bir kapıyı kapatırsa bin kapı açar hergün kuluna!!! Rabbimden can-ı gönülden dilerim ki İNŞALLAH sıhhatine kavuşursun. Ve Yine dilerim ki Allah'ımdan seni sevdiklerine bağışlar... ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM...

Kardeş seni tanımam ama derdi veren mevlam şifasınıda veriri stres yapma moralini yüksek tutu bide böyle pes eder gibi konuşma herkeze tek yaşam veriliyo yaşamak için savaş vermen gerekiyosa vericeksin. Dualarımız seninle.
Benden yana hakkım helaldir sende et kardeş.
allaha emant ol. sevenlerin için güçlü ve dirayetli ol.
Allah acil şifalar versin.

Not: bu akdar kişinin dua sıyla sağ salim dönersin dönünce burda yazan herkeze tek tek pm atıcan iyleştim artık diye anlaştık mı ???

herey çok güzel olacak

kardeş, ben de epilepsi hastasıydım.. seni benden daha iyi kimse anlayamaz. bu lanet hastalığa maruz olan insanlar ölümden beter olduklarını düşünürler. ben de sürekli öleceğimi sanırdım. ama zamanla kendime öyle bir güç verdim ki, son zamanlarda nöbet geçirdiğimde hep gülümsüyordum. çünkü günden güne şiddeti daha da azalıyordu. önce doktorumun söyleiklerini harfiyen uyguladım, sonra da "ben bu hastalığı yenip normal bir insan olarak yaşamaya devam edeceğim" dedim. ve bunu yaptım.
şimdi 9 yıldır yıl geçiyor ama hatırlamıyorum bile...sisli bir hayal gibi... o zamanar tüm hayatımı karartan bir şeyi şimdi asla hatırlamıyorum. bnce kendini toparla ve mücadeleye başla.. kazanan sen olacaksın, görürsün. bu ruh halini kabullenirsen nasıl çıkacaksın içinden?
kaldı ki bu hastalık ölümcül bir hastalık değil. moralini topla ve şimdiden iyileştiğini düşün..."ben iyiyim" sözünü dilinden sakın düşürme.. herşey yoluna girecek.

walla bende çok download ettim.emeğin varsa sen helal et kardeş.ALLAH şifa versin inşallah iyileşirsin.GÖNLMÜZ SENLE...

hayatta herseye ne olursun olumlu bakmak gerek hic bir zaman bozma moralini umarim bir an önce tekrar aramizda olursun.acil sifalar dilerim..........

Kardeş burada çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz.Önemli olan birşeyleri paylaşmak... hastalıka bizim için sağlıkta ama unutmaki İNANMAKTA BİZİM için. Sen iyi olacağına inan. İnşallah en kısa sürede aramıza dönersin.Benimde hakkım varsa helal olsun. Allah acil şifalar versin.

Allah şifa versin varsa hakkım helal olsun sende helal et...

ümitsizlige kapılma moralini yüksek tut ıyı haberlerını beklıoruz senden

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH, ALLAH (c.c) SEBEPSİZ KULUNA HİÇBİŞİ VERMEZ.. ALLAHA EMANET OL İNŞALLAH DÜZELİRSİN HAKKIMIZ VARSA YOKSA HELAL ETTİM...

şii yoLun sonu fLn yok daha du bakaLım nereye hemen...sen moraLini yüksek TuT yeTer neLeri aTLaTıyo insanLar..

ALLah şifa versin inş en kısa zamanda...

HaKKıMIz Varsa HeLaL OLSun ALLah'a Emanetsin.. İnşaLLah SagLIGINa Kavuşup TekRaR AramIza Dönersin.. en YaKIN ZamanDa..

ALLAH'ın iZNi iLe Bişey oLmaz Sen Gene GeLirsin Paşa PAşa HH Ye TakıLırsın Ayrıca Hakım Sana HeLaLi HoŞ oLsun !!!

Allaha emanet ol basiclife ;) acil şifalar ...

Kardes Nedir O Öle karamsar bakış acıların.Tıp Ne kadar ilerledi bilmiyomuş gibi konuşuyosun.Hakkımı Helal Etmiyorum eliceksin Sağsağlim Delikanlı gibi söz vereceksin Ondan Sonra HElalliğimi Alacaksın Hadi Bakıyım.

çok geçmiş olsun allah şifa versin aramıza tekrar dönüceksin seni burda bekliyor olucaz..

allah acil şifalar versin biran önce iyileşip dönmen dileğiyle...çok çok geçmiş olsun

Geri