Hakkınızı Helal Edin

Geçmiş olsun. Yüce Allah'tan acil şifalar dilerim kardeşim...

çok geçmiş olsun kardeşim. seninle tanışamadık ama bütün dularımı senin için yapacağım. bi hakkım yok sana karşı varsa da helal olsun. ama senin bizde daha çok hakkın olacak daha birsürü upload lar yapacaksın. tez zamanda iyileşip tekrar aramıza gelmen için bol bol dua edicem. sen üzülme kalbini temiz tut ki Allahım da bütün iyilik meleklerini senin yanına göndersin.
Şunu unutma insan en çok kendinin doktorudur.

Hüseyin daha senin için bir şey yapmadım ki! Sana hiç bir şey olmayacak. Başrılı bir ameliyat geçirip aramıza döneceksin inşallah. Upload yağtığın programlardan hepimiz yararlandık. Yine yararlanacağız. Merakla iyi haberlerini bekliyoruz güzel kardeşim. Kafana hiç bir şeyi takma. Git ameliyatını ol gel. Doktorlara için rahat olarak kendini emanet. Senin için ellerinden geleni yapacaklardır. Hepimiz kalplerimizle senin yanındayız. Güçlü ve moralli ol.

Eminim senin bana burda daha fazla emeğin geçmiştir sende helal ethakkını ama eminim iyleşip döneceksin aramıza

eğer varsa helal olsun.Allah yadımcın olsun

Allah şifa versin abi :(
ben bilmiyordum..hakkın gecti ise sen helal et..hayırlıısı ile dönersin insallah tekrar Allah yardımcın olsun... :)

hakkımız varsa helal-i hoş olsun.
Allah acıl sıfalar versın hemen karamsarlıga baglama.
otur bıraz dua et mutlaka Allah yardımcın olacaktır.
buyuk gecmıs olsun.

çok geçmiş olsun arkadasım biran önce iyileşip dönmen dileğiyle :melek

Çok üzüldüm daı ya aLLah yardımcın olsun en kısa surede ıyılesır duzelırsın ınsallah aynı tedaviyi bende gordum ılaclar ıyı gelmıstı allaha sukur ıyılesmıstık umarım sende kısa surede toparlanır saglıgına kavusursun allaha emanet ol en kısa sürede seni tekrar aramızda görmek istioruz hh seni unutmucak ...

Rabbim şifalar versin Allaha emenet ol kardeşim

Allah acil şifalar versin
inşallah sağ salim dönersin aramıza..

kardeş ben seni tanımıyorum ama hakkım geçtiyse helal olsun.aynı şeilkde sen de helal et.
aramıza döneceksin ve uploadlarını yapacaksın böyle düşün ok mi?...

Rabb' imiz şifa versin tez tarafından. Selam ve dua ile...

konu yazdıklarını editleyip; ' ben küçük bi beyin ameliyatı olup hemen iyileşip aranıza dönücem ' yazmak geldi içimden we biliyorum ki böyle olacak ;)

ameliyatında bol şans diliyorum basıc, korkmak yok ;)

Hakkım varsa helal olsun. bir an önce iyileşip döneceksin inşallah. Allah şifalar versin. moralini bozmak yok. her şey iyi olacak. önce buna inanman gerek. biz buna inanıyoruz, sende inan.

Dualarımız Seninle Kardeş...
Hakkım Varsa Helal Olsun Kardeşim...
Tez Zamanda Aramıza Döneceksin...

aramızda ki bazı sorunLarı bi kenara atıp yazıyorum...

kolay bi hastaLıq deiL... tedavisi zorLu... ama sen kendine inandıktan sonra güvendikten sonra emin oL hiç bişeyin kalmayacak dimdik ayaqta olucaksın... biLer sana güvensekte inansak da arkanda oLsak da önce sen sen kendine inanıp güvenmeLisin... sen bunları yap ve geL buraya tekrar aramıza... geçmiş oLsun... en kısa zamanda aramıza dönmen umuduyLa...

Geri