Hakkınızı Helal Edin

qweqqq

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
ARKADAŞlAR MALUM HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ EPİLEPSİ (SARA) HASTASIYIM UZUN ZAMANDIR İLAÇ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM YALNIZ İLAÇ TEDAVİSİNE KARŞILIK VERMEMİŞİM İLK BAŞLARDA TANSİYON DİE BİLİYORDUM AMA HASTALIĞIMI ÖRENDİM MALESEF İLAÇ TEDAVİSİNE KARŞILIK VERMEYİNCE BANA CERRAHİ MÜDAHALE EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ MORALİM AŞIRI DERECEDE BOZUK YANİ SUNLARI YAZA BİLİOSAM ODA MADNESS YANİ HAKAN ABİNİN SAYESİNDEDİR AMA MALESEF HAKAN ABİ ARTIK Bİ YOLU KALMADI ARKADAŞLAR HEPİNİZ BANA Bİ AİLE OLDUNUZ ÇEVREMDEKİ HERKEZ BANA MORAL VERMEKTENSE BANA ANCA SAHTE YÜZLERİYLE BAKTILAR HASTA OLMADAN ÖNCE DÜŞMANIM OLAN BİLE BANA SUAN DOSTUYMUSUM GİBİ DAVRANIO SADECE SİZ GERÇEKLERİ KONUSUP BANA MORAL VERDİNİZ HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİLDİĞİM KADARIYLA BU AMELİYATTA BEYNİN HASTALIKLI BÖLGESİ ALINIORMUŞ ÜLKEMİZDE BADEMCİK AMELİYATI OLANLAR BİLE KİMİ ZAMAN YAŞAMINI YİTİRİYOR BENDE BU GECE HEPİNİZE VEDA ETMEK İSTEDİM HAYATA BALANMA SEBEBİM TEK HACKHELL Dİ İNŞALLAH BŞİ OLMAZ SAĞ SALİM DÖNERİM ARANIZA AMA OLURDA KURTULAMASSAM HAKKINIZI HELAL EDİN HEPİNİ ÇOK ÇOK SEVDİMUZUN UZUN ÇOK ŞEYLER YAZMAK İSTERDİM AMA YAZABİLECEK DURUMDA DEİLİM HERKEZE AMA HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BU ZAMANA KADAR DERTLERİMİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN AMA ARTIK YA VİRAJI DÖNCEM YADA UÇURUMA DÜŞCEM NEZAMAN DÜZELCEM NEZAMANA KADAR İYİ OLURUM BİLMİYORUM O YÜZDEN UZUNCA BİR SÜRE OLMAYIP GERİ DÖNEBİLİRİM YADA HİÇ DÖNEMEYE BİLİRİM UPLOADER TEAM E YENİ GİRDİM VE HİÇ UPLOAD YAPPAMADAN GİDİYORUM EĞER BŞİ OLMAZDA DÖNERSEM EKSİK UPLOADLARIMIN HEPSİNİ YAPCAM HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

AMA YOLUN SONUNA GELDİM GİBİ HERKEZE KARŞI Bİ SUÇUM KUSURUM OLDUYSA AFFEDİN OLURYA DÖNEMESSEM HESABIMI SİLMEYİN Bİ ANI OLARAK KALSIN

HERKEZDEN TEK RİCAM HAKLARINI HELAL ETMELERİDİR...

kardeş ben seni tanımıyorum bana bi hakkın geçmedi ama çok download ettim siteden eğer senin bi hakkın geçmişse sen helal et moralini yüksek tut Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah...Gönlüm seninle...GEce yatmadan dua edicem merak etme....

Warsa heLaL oLsun dai

ALLAH hayirli sifa versin,gecmis olsun kardes

eger hakkim varsa, helal olsun kardes,sende helal et,

acil sifarlar dilerim

Canım kardeşim sen fazla düşünme stres yapma biz buradayız
sen kendini üzme eminimki çok başarılı bir ameliyat geçirip aramıza
tekrar döneceksin Allah acil şifalar versin geçmiş olsun.

ne kadar hakkım varsa helal olsun kardeşim benim...
işallah sağ salim aramıza döneceksin...
sen yüreğini ferah tut Allah büyük...
tıpbımız son zamanlarda ilerleme kaydetti.
Ankara'dan bir isteğin arzun olursa bir mesaja bakar...
ve unutma hayatda en önemli olan şey insanın kendisi...
Allaha emanet ol güle güle git sağ salim gel...

Basıclıfe sen en kısa surede geleceksın yenıden merak etme Uzme kendını kardesım

Varsa hakkım helaldır Sana

Allah Şifa Versin Tanımıyorum seni ama çok üzüldüm...Ne de olsa HH bi aile

Allah Yardımcın Olsun Hemşerim

Varsa hakkım helaldir

geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsin inşallah.

bizde varsa helal olsun
sende helal et
Allah şifanı versin inşallah

kardeşim helal olsun varsa hakkımız..

ancak önceki konundada yazdım hayata cok olumsuz bakıosun biraz ii tarafından bak Allah'ın izniyle basarılı bi operasyon gecirirsin inşallah..

tekrar aramıza bekleriz dualarımızla seninleyiz...

gecmis olsun o nasil söz elbet dönecen allahin izniyle yine aramiza allahtan acil sifalar dilerim hakkim yoktur ama helal olsun kendine iyi bak ....

dünyanın en iyi dokturları türklerdir sen merak etme inş eskısındende daha ıyı olup aramıza katılırsın
neyse (helvamızda fıstıklı ) olsun şaka okursan neşen yerıne gelsin diye dedim :D en kısa dönmen dileğiyle (amin)

çok üzüldüm çünkü benim benden 14 yaş küçük kardeşim var, ondada daha hafifi vardı küçükken.ağladığında sinirlendiğinde morariyordu anlık baygınlık geçiriyordu hemen kendine geliyordu ardından.3 yaşında iyileşti o erken müdahale edildi,ilaç kullandı sadece.o günler aklıma geldi.ailecek sinir krizleri geçiriyorduk o morardığında.çok zor ya.seninki sanırım biraz daha ağır.çünkü bunun farklı farklı yapıda olanları varmış.kardeşiminki sadece demir eksikliğine bağlı olarak gelisen bişeydi.beyne kan oksijen götürmüyordu ağladığında.of valla tuhaf oldum.allah yanında olsun korusun esirgesin seni güzel kardeşim.sende benim kardeşim sayılırsın.şifalar dilerim.

allah şifa verir inş...
varsa bi hakkım helal olsun...

ne biçim konuşuyorsun ya????
tanımıyorum ama bunları yazdığına göre iyi bir insansındır.
Allah'ın izni ile iyi olacaksın inşallah.

Geri