Hakaret Varrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz konuşuruz onLar parayı kazanırLar ve o kadar emek verdiğimiz şeyleri bi kenara bırakırız bu futboL için..ne diyim tarzımız bu :)

Kime PM attın arkadaşım attım demişşin? söylede bızde bılelım:) ben görmedım görsem ya msjı sılerdım yada ban alırdı o kişi verdiğin linkte bu konuya yönlenıyor! pm atsan bana hallederdik ama sen yaygara koparmayı seçmışşsın!

konun linkını verırsen bakıyım!

BU ARADA BANA PM FILAN GELMEDI BILGINIZE MODLARA ATTIM DEMİŞ ARKADAŞ AMA BANA GELMEDI BÖYLE BIR PM!!!

SÖZÜME INANMAYAN YÖNETICI ARKADAŞLARIM OLURSA PM KUTUMA BAKABILIRLER!

spor Bolumunu Kapatin Bi Sure Herkesin Akli Basina Gelince Acarsiniz

Yalvarsinlar Biraz Nolur Acin Diye..

Saygili Olmayi Ogrenene Kadar Herkes

Ya Da Bi Takimin Kosesinde Baska Takima Laf Atan Banlansin, Hakaret Olmasada Laf Attigi An Banlansin

Bende bjklıyım ama fofer kardesım haklıyken haksız konuma dustun bunu bılıyorum

Bıraz daha sınırlerıne hakım olsaydın ıyı olurdu

AYRICA TAKIMIM ANAM BABAMDAN ONCE GELIR DEMISSIN BOYLE SACMA BI LAF YOK :[

SENI TAKIMIN DOGURMADI ANAN DOGURDU BOLE BESIKTASLI OLMAZ BIRAZ DAHA DIKKAT KARDESIM

ben kapanmasından yana değilim,açıkcası eskısı kadar olmuyo böyle olaylar arada sırada oluyo,oto kontrol sağlandı bence üyeler dikkat edıyo!

O ZAMAN EN AZINDAN KIDEMLI UYELER BIRAZ OTO KONTROL YAPSIN

EGER HAKARETE DONUSCEK BISE SOLENMISSE YENI UYELERDEN FALAN KAALE ALMAYIN CEVAP ATMAYIN

BEN G S LIYIM AMA

BIRININ IT DEMESIYLE BESIKTAS IT OLMAZ

BIRININ EZIKBAHCE DEMESIYLE FENERBAHCE EZIK OLMAZ

BIRININ ULTRAVESTI DEMESIYLE GALATASARAY TRAVESTI OLMAZ

LAF ATMAYI BIRAKIPTA SPOR BOLUMUNDE TAKIMINIZLA ALAKALI YORUM YAPIN
BEN COK AZ GIRDIGIM ICIN YAPIN DIYORUM YAPALIM DEMIYORUM

BUYUTULECEK SEYLER DEGIL GULUP GECIN BAK YINE KIMSENIN ELINE BISE GECMEDI BENDE ZAMANINDA TARTISTIM BASKA SEYLER ICIN BENIMDE ELIME BISE GECMEDI..

zaten bölümde hangı bolumde olursa olsun hakaret ve küfür yasak gördüğümüzde gerekenı yapıyoruz!

bence bi iki zırzop yüzünden hiç bi bölüm kapanmasın... düzgün düzgün takılanlar var.... onların hakkı yenmemeli... yaş ve kuru...

Şuraya bir iki yorumda bende yazayım tam olsun madem.

Öncelikle gece uyuduğum için kendimi şanslı, ilk bu konuyada
dalınca kendimi birden şanssız hissetmeye başladım.
Yapılan yorumların noktası virgülüne kadar okudum ve yorumların
içinde Dark yine üslubunu konuşturmuş o ayrı mesele.
Şimdi gelelim bana:

Bende koyu bir Beşiktaş taraftarıyım ve o yenince neşelenir
yenilince üzülürürüm herkes gibi zaten spor futbol bir eğlence değil mi ki.
Sonuçta futbol klüpleri yada futbolcular bizlere takımlarını tuttuklarımız
için para vermiyorlar. Takım tutmak zevk işidir.

Birde takımlar arası tartışma sataşma konusuna gelelim
ben olmasın demiyorum olsun ama belli ölçüde olsun.
Forumda değil ama gerçek hayattaki Fenerbahçe taraftarı olan
arkadaşlarıma takılmayı çok severim onlarda bana takılırlar
her derbi maçı sonrası birbirimize takılır neşelenir eğleniriz
ağzımızı üslübumuzu kesinlike bozmayız ben şimdi burda bir
Fenerbahçe taraftarına takılsam belki beni yanlış anlayacak
tartışma ve bir takım olaylar çıkacak hiç hoş değil.
Son zamanlarda spor bölümüne ilgimi çekici haberler dışında hiç girmiyorum
tartışmalardan uzağım açıkcası burada takımımlada pek ilgilenemiyorum
trasfe politikasını gelecek dönemki parolasını pek takip edemiyorum ama olsun
Tr ye gelince bakıcaz artık...

Son zamanlarda millet neden tartışmak için bişeyler bulur anlamam.
Herkesin burda ne yaptığı nerden geçtiği biliniyor neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?

İyi forumlar...
632842726557688395.gif

bi türlü şu olayların önüne geçemedik

öfkeli Gerçekten Baldan Tatli...!!!!

Öfekliyken konuş!..

Göreceksin ki Pişman olacağın En Güzel Konuşmayı Yapacaksın...

Ambrose Bierce

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır...

Zaman insanları değil Armutları olgunlaştırır.."

GENÇ OSMAN

Hayatta bir kez gitiiğinde asla geri dönmeyen üç şey:

Zaman, Ağızdan çıkan söz , ve fırsatlar. ( BUDA GENÇ OSMAN )

uzun zamandır ben de ilk defa erken yattım we sabah harsıma cıkan ilk konuda bu....
konu asistan mod olduğum spor bölümüyle alakalı olduğu için (ki son mesaja gelene kadar zaten bizim bölümün çoktan dışına çıkmış) be de bi şeyler yazmak istedim...
fofer arkadasım mod'lara pm attım demiş ama sanırım sadece bana pm atmış..
o pm'in saatide 10:19 pm...
konunun buraya açılma saati 10:27 pm...
şimdi gelelim söyleceklerime...
açıkçası eğer sedece bana deilde spor bölümündeki tüm mod. arkadasımızada pm atsaydın belki rahatsızlık duyduğun bu olay çok çabuk halledilirdi..
senin bana pm atma saatinle konuyu buraya açma saatin arasında 8 dakika war..yani bu olay o kadar da çok önemli we acelemidir ki bu kadar aceleci dawrandın...
ilk başta ne güzel doğru olanı yapmışsın we bana pm atmışsın ama burada kullandığın üslup we kelimelerle sonuçta sen haksız duruma düşmüssün buna üzüldüm açıkçası...
keşke biraz daha bekleseydin derim ben...eğer aradan 24 saat geçmiş olupta birşey yapılmasaydı tamam sen haklı olucaktın buraya konu açmakla, ama sadece 8 dakika beklemişsin..
ayrıca sewgili üye arkadaşlarımız bizde sizler gibi öğrenciyiz, iş sahibiyiz,çalışıyoruz ..ws...
tamam elbetteki online olma sürelerimizi maksimum düzeyde olmasına dikkat ediyoruz ama buraya konu açmadan önce lütfen biras sabırlı olun...
arkadaşlar burası net alemi yani burada eğlenmek,güsel wakit için geçirmek için bulunuyoruz yani biri kalkıpta beşi*taş dediği için yer yerinden oynamadıya ...
altı üstü bir harftir yaa..
tamam haklısın belki hakaret war ama bu olayı bu kadar büyütüp milli dawa haline getirmeye gerek war mıydı...
heralde sinirli anına denk geldi we böyle bi yanlış yaptın sen de..
bence böyle şeylerle kendini fazla üzüp yıpratma derim ben...
nese çok uzattım gene herkese bol bol eğlenceli,gırgırlı,şamatalı hackheller dilerim...
saygılarımla..

sanada bu yakısırdı cem usenmeden okudum saol kardesim

teşekkürler chaq!

Iyi Akşamlar

Öncelikle Dün Akşam 10'larca İnsana Yaşatmış Olduğum Sıkıntı ve Streesten Dolayı Herkesten TEK TEK Özür Diliyorum. Şunu da Söyliyeyim Bir Eşşeklik Edip Buraya Ait Değilim gibi bir kelime yazdığım için kendimden utanıyorum 24 saat ayrı kalınca Hackhell Ailesinin değerini daha da iyi anladım. Ailevi problemlerinden ve biras da alkollü olmamdan dolayı Üslubumu bozduğumu şimdi ayık kafayla okuduğumda anlıyorum. Ne kadar özür dilesem azdır. Umarım beni affedersiniz:( :( :(

Bırde Su font olayını ayarlasana fofer..

Kımse burda kor degıl bea kardesım Kocaman yazmaya ne gerek var(Sadece Yukardakı postun ıcın gecelerı deıl Cogu mesajında var)

herkesi için hayırlısı olsun ne diim özür dilemek erdemdir erdemliini göstermişsin tekrardan hoş geldin demek düşer bize bu saatten sonra ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri