Hakaret Varrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elmomaclro flood yapıosun
dikkat et arkadaşım. eğer
forumun işleyişini beğenmiyosan
yukarıda sağ tarafta çıkış yap yazıo
oraya bas bi dahada gelme olay basit.

sanada meme verdiler sanırım ki
ağlamayana meme yok diyosun.

oo konu siyasetemi çekiyo ne

react0r' Alıntı:
bir hoşnutsuzluk söz konusuysa eğer o ayrı konu bilemem ama beni burada silah zoruyla tutmadıkları gibi senide silah zoruyla tutan birileri yoktur sanırım

hayır bi beşiktaşlı olarak knedi çapımızda da olsa beşiktaşımızın haklarını savunuyoruz ve sen bir başka beşiktaşlıya cingene felan demen bana garip geldi bide nick inin altında asistan mod felan yazıo yakısmadı

Hiç bir şey anadan babadan önde olamaz. Saçmalayıpta fanatiqlik yapmayın f 5 - 6 s derken sorun yok mevzu beşiktaşa gelince niye bu öfke ? cıx cıx cıx yakışmıyor :D

react0r' Alıntı:
fofer yaşın kaç bilmiyorum,ama ilk okul öğrencisi gibi bağırmana,çingeneler gibi yaygaralar çıkartmana gerek yok,bende beşiktaşlıyım,en az senin kadar, ama provake etmem kimseyi,herkesin takımı,tuttuğu takıma olan sevgisi kendine,bekle birisi gelir müdahale eder
Sen kısa donla GEZERKEN BEN IRAK DAĞLARINDA TERÖRİST AVLIYORDUM:mad:
İYİ BE ADAM BENİM TAKIMA KÜFÜR EDECEK BEN ŞİKAYETTE BULUNACAM, SONUÇTA BEN PROVAKATÖR, SUÇLU OLUCAM ....IÇARIM BÖLE İŞEEEEEEEEEE
14 saat boyunca HACKHELL 'e hizmet için uğraşayım bu muduru karşılığııııııı HARBİDEN YAZIKKKKK:( :( :( :(

_-_FeTisH_-_' Alıntı:
Ewet gelip özür diliicek yoksa aynen ban ban ban ban....Ama koymaz ki ona fenerli nası olsa gelen vurmuş giden vurmuş

olay beni alakadar etmez ben bursasporluyum

ama o elemanın gerçekten özür dilemesini istiyorsanız bu tarz müdahalelerde bulunmayın

''beşİTtaş'' ve ''Ama koymaz ki ona fenerli nası olsa gelen vurmuş giden vurmuş'' tabirleri arasında hiçbi fark yoktur

bide sözde istanbul takımı tutuyonuz siz aranızda birlik olmazsanız elin bursasporlusu gelir (for ex I) alisamiyenin saracoğlunun ve inönünün çıkışında kafanıza çuval geçirir

haberiniz olmaz

Onlardda arasın o zaman kardeşim haklarını gelip kardeşim susmasınlar yapanları şikayet etsinler onlar susuyo die bizde mi susalım....Bu arada dien de baya yusuf çıktı ses seda yoq...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
elmomaclro flood yapıosun
dikkat et arkadaşım. eğer
forumun işleyişini beğenmiyosan
yukarıda sağ tarafta çıkış yap yazıo
oraya bas bi dahada gelme olay basit.

sanada meme verdiler sanırım ki
ağlamayana meme yok diyosun.

flood yaptım duzelttim iyi bak ayrıca uslubunu duzelt sana kemik atan olmadı:mad: anlamadım

fofer üslubuna dikkat et
arkadaş. ne yapıp yapmadığın
önemli değil tamam kutsal
görev yapmışsın da bundan
bize ne. reactor dediğin adam
forumun bugün bu hale gelmesine
en büyük etkenlerden biri senin 14
saatin devede kulak.

einsatzkommando' Alıntı:
olay beni alakadar etmez ben bursasporluyum

ama o elemanın gerçekten özür dilemesini istiyorsanız bu tarz müdahalelerde bulunmayın

''beşİTtaş'' ve ''Ama koymaz ki ona fenerli nası olsa gelen vurmuş giden vurmuş'' tabirleri arasında hiçbi fark yoktur

bide sözde istanbul takımı tutuyonuz siz aranızda birlik olmazsanız elin bursasporlusu gelir (for ex I) alisamiyenin saracoğlunun ve inönünün çıkışında kafanıza çuval geçirir

haberiniz olmaz

buyur gel bakalım kim kimin kafasına ne geçirio açık açık söle öle for ex i demekle olmuo bu işler gelip yapıcaksın:mad: :mad: ....Yalan mı gelen vurmuş kupada biz giden vurmuş şampion gs....

alakaya maydonoz evet buraya acil mod. lazim

ama konuyu kapatip

hatta silmesi gerek

:sigara:

Bende Cimbomluyum fenerlilerle beşiktaşlılarda benden dilesin özzür

çoçuk kulubune döndü valla

user : mod abi bu bana bunu dedi

mod: ne dedi usercigim

die devam eder arkadaşlar....

öykümüz :) :) :) :)

yaw gencler hic gerek yokk böle muhabbetlere bırbırınızı kırmaktan baska hımmm ha bu arada en büyük denizli :sigara:

Türk Sporunun 100 Yillik Temel Taşi Milyonlarin Sevgilisi şanli Beşiktaşi BU SAATTEN SONRA OLAY BİTER

osiris_cemo' Alıntı:
Hiç bir şey anadan babadan önde olamaz. Saçmalayıpta fanatiqlik yapmayın f 5 - 6 s derken sorun yok mevzu beşiktaşa gelince niye bu öfke ? cıx cıx cıx yakışmıyor :D
cemo beni başka TAKIM ilgilendirmez başka takıma laf sokmam beni BEŞİKTAŞ ilgilendiriyorrrr. kimse it diyemez benim takımıma
ben şimdi kalkıp FENERBAHÇEYE ( özür dilerim ) GÖTBAHÇE desem senin hoşuna gider mi REALİST olun birasssssssssssss

bence bu kadar stres attığınız yeter en büyük gençlerbirliği :D

Hepinizden ben özür diliyorum bu konuda kapansın anlaştıkmı...

Daha fazla kırmayın artık birbirinizi.. Koca forum neyinize yetmiyor anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu...

ben daha önce demiştim taraftar kavgasına dönüşür diye ama bu yakında çatışmaya dönebilir relax olalım biraz abartmanın bir anlamı yok

hahhaha forum bıraktığım gibi
yine. birileri çıkıp kendi egolarını
tatmin edecek şekilde aptalca
msglar yazıyor. dewam edin yaw
böle belki kendinizi haklı çıkarmayı
başarırsınız saçma sapan msglarınızla.

elmomaclro üslubuna dikkat et tekrar
söylüyorum bunu. kemikiği iliği ne bilim
bilimum organları hayalinde canlandırmak
zorunda kalırsın yoksa

Ya tamam uzatmayalaım işte fofer sende bırak abi deymez ya adam adam olsa gelirdi buraya özür dilerdi onuda bırak cesareti olsa mesaj atardı bi tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri