Hakaret Varrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fofer şikayet edıyorsun da su uslubuna dıkkat et daha oncede soyledım
burda daha efendı konusmalısın.posta koyar gibi konusarak kımseye bişi anlatamazsın.

''gelen vurmuş giden vurmuş '' diyen kişiyede en ufak bır uyarı yapmıyorsun ve
teşekkür edıyorsun.Demekkı hersey karsılıklı oluyor.

Mesela su mesajına bak

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=641066&postcount=3

Özür bekledıgın kısının bu konuyu bence okuma ıhtımalı bıle cok zayıf.
Yanı ne dıyım bılemıyorum

Bunlar reklam kokan hareketler mayk

ayrıca burda uslubna dıkkat etmeyen uyeler var. bu konuda kımse
banlanmasın bence rencıde olur cunku.

edit: sunuda ekleyım nasıl f5 6s ultravestı febeş ezikbaçe denıyorsa beşittaş da aynı kategorıdedır.

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
hahhaha forum bıraktığım gibi
yine. birileri çıkıp kendi egolarını
tatmin edecek şekilde aptalca
msglar yazıyor. dewam edin yaw
böle belki kendinizi haklı çıkarmayı
başarırsınız saçma sapan msglarınızla.

elmomaclro üslubuna dikkat et tekrar
söylüyorum bunu. kemikiği iliği ne bilim
bilimum organları hayalinde canlandırmak
zorunda kalırsın yoksa
kendi egomu tatmin ettiğim falan yoq senin tuttuğun takıma İT demeleri hoşuna gider mi. asıl üslubuna dikkat etmesi gereken sensin. bu arada nerde bize İT diye lafı sokan arkadaş tırstımı neden bir kelime bilew yazmıyor
ÇIKIYORUM YARIN GELİCEM UMARIM GEREKEN YAPILIRRRRRRRRRR:mad: :mad: :mad:

konu nerlere gitti yaa pfffff

Jackal
edit: sunuda ekleyım nasıl f5 6s ultravestı febeş ezikbaçe denıyorsa beşittaş da aynı kategorıdedır.

Abicim bunları dienlere gidin konuşun o zaman bize değil bu lafları yienlerde susmasınlar o zaman haklarını arasınlar koyun gibi susmasınlar onlar susuo die bizde mi susalım....

fofer bence çok gereksizce konuyu uzatıyorsun. bu kadar agresif olma bu hem sana hemde foruma zarar veriyor.

Hem beşiktaş diyorsun. Acaba onlardan biri (profesyonel futbolcular ve de yöneticiler) senin duyuyorlarmı sanki. Sen onların umurunda bile değilsin ki sen bu kadar abartıyorsun konuyu.. Tamam takımını sev tut ama ne kendine nede başkasına zarar vermeden..

NOT : Sözüm tüm takımlara ve de taraftarlara.. Her şey ölçüsünde olmalı diye düşünüyorum...

Bu Son

Böyle Bir şikayet Açtiğim Için Herkesten özür Diliyorum Ortami Gerdiğim Için Tekrar özür Diliyorum

:eek:ut:

fofer' Alıntı:

eğer birisinin senden özür dilemesini istiyorsan onun yaptığı hataya düşme

şimdi o eleman senden hayatta özür dilemez

bu arada ben bursasporluyum anlaşıldı mı?

bu arada arkadaşın biri sordu for ex I olayı ne ayakh diye

açıklıyorum for ex I=for example I=yani ben

olay beşiktaş-bursaspor maçının bitimine müteakiben gerçekleşmiştir

ve içinde benimde olduğum 1 grup texas taraftarı 3 bjklinin kafasına çuval geçirmiştir

olayı merak eden varsa pmden mesaj atın resimlerin linkini vereyim

resimleri burada konu olarak vermeyeceğim çünkü fazlasıyla hakaret içeriyor

:Sopa
ne demek istediğim anlaşıldı umarım

Beyler tamam konuyu kapatalım artık herkesin sinirleri kalktı ayağa yeter bu kadar Ben kötü bişey söylediysem özür dilerim herkese iyiakşamlar ....

einsatzkommando' Alıntı:
:eek:ut:

eğer birisinin senden özür dilemesini istiyorsan onun yaptığı hataya düşme

şimdi o eleman senden hayatta özür dilemez

bu arada ben bursasporluyum anlaşıldı mı?

bu arada arkadaşın biri sordu for ex I olayı ne ayakh diye

açıklıyorum for ex I=for example I=yani ben

olay beşiktaş-bursaspor maçının bitimine müteakiben gerçekleşmiştir

ve içinde benimde olduğum 1 grup texas taraftarı 3 bjklinin kafasına çuval geçirmiştir

olayı merak eden varsa pmden mesaj atın resimlerin linkini vereyim

resimleri burada konu olarak vermeyeceğim çünkü fazlasıyla hakaret içeriyor

:Sopa
ne demek istediğim anlaşıldı umarım

Walla helal olsun werdiğin ingilizce dersi için teşekkür ederiz walla saol ya bizde ne dio dioduk....Sizin bizim stadın önünden geçmeye bi yerleriniz yetmez bea bırak çuwalı siz daha elinizde poşet taşımasını bilmezsiniz bide texas çıkarmışlar gidio amerika mı dostum burası bırakın bu yalan dolan olayları bide resimlr war dio ya adam gerçekten kafasında yaşıo demek ki yazık....:Sopa :Sopa :Sopa

Bencede o sozu soyleyen kısı ozur dılesın .ezıkbahce ultravestı dıyen herkes ozur dılesın.herkes bunu ıster zaten... ama bugun ozur dılense bıle yarın yine aynı şeyler
söylenır.bu bariz bişey.(zaten ozur de dılemezler)

Ama sımdıye kadar bu tur laflara ceza verılmedı. Bu soz ıcınde ona ceza verılmesını gerektıgını sanmıyorum.
Hımm ona pm atarsınız kısısel olarak ozul dılemesını ıstersınız tabi bu guzel.
Ama bu konuyu buraya acıpta ya ozur dıleyecek!! yada banlanacak!! gibi bir
konu hıc etkılı olmadıgı gıbı hoşda akrsılanmamış
konu ıcerisinde mesajlarındakı argo kelımeler de cabası.

FENER BAHÇE KADAR KAFANIZA TAŞ YAGAR İNŞALLAH!!!!!!!

Ben Bu forumdan Toplam 4 Kez BanLandım 4 Nün de Sebebi Takımıma Hakaretti..
Tama Modlar Editlemekte Geç Kalabilirler Fakat.. onların Geç Kalması Senın Posta Koyabilmen Anlamına gelmez.. Fenerbahçeye Gelen Vurmus Giden Burmus Diyen Arkadas Sana Bir Laf Sokarım Hayatın Boyunca Bu Anı Hatırlarsın.. Sizin Gibi Provakatorler Yuzunden Sitede Adam Akıllı Spor konusan adam Kalmadı Bea.. Sizlere 2 Kupa Hediye Ettik Yetmedimi? Beşiktaşlılar , Galatasaraylılar.. Fenerbahçeliler Ve Diger Kluplerimiz.. Hepsi Bizim Türk Milletinin!!!! Kufur Eden Dalga Gecen Kendiyle dalga Geçmiş Sayılır!

Yaww lig bitti fenerlisi cimbomlusu beşiktaşlısı arasında gerçek maç yapıcaz halamı tartışıyorus..?

Ayıp bize yaaa valla..! Hiç yakıştıramadım..! Burdaki mesajları okumadım..!

Ama vallahi bize ayıp..! Fofer hiç bi yere gitmene gerek yok..!

Sanada hiç yakıştıramadım gidiyorum demeyi..!

Benim gördüğüm kadarı ile Fofer'in gitmemesi gerekiyor..!

Kimsenin gitmemesi gerekiyor..!

fofer nereye gıtmıo zati bi yere....

derdiniz mi yok alla alla gece gece
Beşiktaşa hakaret eden .. olsun
çokta ...... sanki onun yazdıkları bırakın bunlara uğraşmayı
boşverin .... leri :)

fofer' Alıntı:
Sen kısa donla GEZERKEN BEN IRAK DAĞLARINDA TERÖRİST AVLIYORDUM:mad:
İYİ BE ADAM BENİM TAKIMA KÜFÜR EDECEK BEN ŞİKAYETTE BULUNACAM, SONUÇTA BEN PROVAKATÖR, SUÇLU OLUCAM ....IÇARIM BÖLE İŞEEEEEEEEEE
14 saat boyunca HACKHELL 'e hizmet için uğraşayım bu muduru karşılığııııııı HARBİDEN YAZIKKKKK:( :( :( :(

bı besıktaslı olarak cıdden merak ettım ve baslıga yazılan her mesajı okudum. Ilk mesajından son mesajına kadar ıcınde bulundugun tutumun ve uslubun senı haklıyken haksız konuma getırebılıcek bı tutum. Burda react0r,jackal ve dıger hackhell yonetıcılerı ıle konusma tarzında hoş değil.

fofer' Alıntı:
BÖYLE BİR ŞİKAYET AÇTIĞIM İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM ORTAMI GERDİĞİM İÇİN TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUM BENİM AMACIM BU DEĞİLDİ. BEŞİKTAŞA KÜFÜR EDİLDİ MOD.LARA MESAJ ATTIM CEVAP VERİLMEDİ. BENDE BAŞLIK AÇMAK ZORUNDA KALDIM. BUNLARIN YAŞANMASINI İSTEMEZDİM
BUNLAR HACKHELL'E YAZDIĞIM SON KELİMELER. TEKRAR HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM. İYİ GECELER İYİ FORUMLAR
BEN BURAYA AİT DEĞİLİM

Ayrıca buraya ait değilim demişsin ama forumda invisible dolasıyorsun bu yazında çok tezat geldı. Eger soledıgınde cıddıysen 24 saat ıcınde uyelıgın tamamen sılınıcektır bılgın olsun ama yok ben zarf attım böle sacma bır nedenden forumu bırakmam ve bundan sonrada dıger bınlerce besıktaslı gıbı ben fanatızımımı kendı ıcımde yasıycam bunu foruma lanse etmıycem dıyorsan pm at. Unutma 24 saatin var.

yaaaww neler olmuş neler yokken
öncelikle şu durumda bile TAKIMLAR hakkında laf sokmaya calışanları kınıyorum.
Bu olayın sonucunda gerekenler yapılır die düşünüorum

Ama bundan sonra buna benzer olaylar olmaması için
bu konuda cıkan olaylar nedeniyle
bu tür konu başlıklarına izin verilmemesi önerisini sunuorum ben
Sonucta bu tür konuların amacı tamamen tartışma yaratmak gibi bişey ve her bu tür konu başlığında olaylar cıkıo.

ne bizim başkanımızla ilgili alay edici sacma bi konu olsun
ne başkalarının takımıyla ilgili alay edici konu olsun
çünkü bunların bi faydası yok sadece ego tatminine yarıo.

bunun yerine doğru haber başlıklarına,transferdir,mac sonuclarıdır,herkesin kendi takımları hakkında gururlandırıcı yazılardır vs olması daha iii olur

fofer ii düşün böle bişey olmaz ya dandik nedenlerden dolayı forum sitesi bırakılır mı:eek:
bende bjklıyım ama böle şeyler i kafama fazla takmıom çünkü arada çıkıo böle şahıslar sinir bozuyo kimse artık!!!:(:(

Forumda eskiyim ama fazla yazı yazmayı sevmem.
Aslında konuyla az çok alakası olan bir fıkra hatırladım bu yazılanları okuyunca
ve sizlerle paylaşmak istedim.Hee aman diyim banada sen hakaret ettin falan demeyin.Bu arada ben BJK,FB yada GS li değilim(alfabetik yazdım öncelik olmasın diye)

Einstein ölmüş ve cennete gitmiş
Cennetteki meleklerden bir tanesi Einstein ı kenara çekerek senden bir isteğimiz var umarım gerçekleştirirsin demiş.(her hafta seçilen 4 kişiyle 1'er gün muhabbet edip onların ufkunu açmalarına yardımcı olurmusun diye sormuş)
-Einstein kabul etmiş

1.Gün gelen adam Einstein benim IQ um 150 benle muhabbet ederken sıkılmazsın işallah demiş.
-Einstein:Sıkılmak ne kelime,senle uzay fiziğinden,kara delikler ve var oluşlardan konuşuruz demiş.

2.Gün başka bir adam Einstein a,benim IQ'um 135 umarım benle muhabbet edersin demiş.
Einstein da tabi muhabbet ederim senle,metafizikden gök cisimlerinden bol bol konuşuruz demiş.

3.gün gelen adam IQ'sunun 110 olduğunu belirtmiş ve benle ne hakkında konuşursun demiş?
Einstein da Quantum fiziğinden,matematiksel cebirden konuşuruz demiş.

4.gün gelen adam övünür bir şekilde benim IQum 85 benle ne konuşucan Einstein efendi demiş.
Einstein düşünmüş,taşınmış ve
Neyse Canım seninlede futbol da konuşuruz demiş...

Memleketimizde bu kadar problem,bu kadar acı ve bu kadar çok çaresiz insan varken.Sadece afrika ülkelerinde HER 3 SANİYE DE 1 ÇOCUK ÖLÜRKEN.
İnsanlarımız bu kadar soyutlaşmış,nerdeyse komşusunun öldüğünü 1 ay sonra televizyondan öğreniyorken.
BİRİLERİ BİZLERE ÇOK PİS BİR OYUN OYNUYORKEN

Böyle meseleler le uğraşmak sanırım 4. gün yapılacak iş

herkese iyi akşamlar.

ortalik karişmiş millet sakın olun liğ bitti hala mac muhabeti yapmanin anlami yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri