Haftanın Konuğu Siara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
€rd@ls10;5273425' Alıntı:
senin bildiğin öğrencilerden değildir Sema çoook çalışkandır :w00t::thumbup1:

TesekkurLer abim..:smile:

Vay Vay Kırmızı Koltukta Kimleri Görüyoruz Cimcime Kardeşim Var Yavvvv :durdurun

Madde 1 - Siara Yemek Yapmayı Biliyor Mu Patates Kızartması Ve Yumurta Pişirmek Hariç :durdurun
Madde 2 - Demek 17 Yaşına Gireceksin Hadi Hayırlısı, Ben Seni Hep 40-45 Yaşlarında Zannediyordum :p
Madde 3 - Sevdiğin Türkü Modelleri Nelerdir Mesela Türkçe Pop,Rock,Yabancı Pop,Damar v.s. :durdurun

Not : Gecenin Bir Yarısı Aklıma Gelen Bunlar Devamı Gelebilir Şimdilik Men Gidirem He He :durdurun

benı bana anlat : ))

Rusya' da mezun olamak nasıl bir duygu onu anlat

Benim sana sorum yok ama dileklerim var :)
Umarım bu cici sevecen alçakgönüllü halini hiç kaybetmez hayata sımsıkı ve güzel bakışlarla devam edersin.Hayatın ve bazı kötü insanların çirkefliği seni asla ama asla karamsar bırakmasın.
Seni seviyorum Sema :)

rusyanın hangı kentınde yasıyorsun
Orda okul ıcın mı yasıyorsun yoksa aılenle mı yasıyorsun orda
Aslen nerelesın :)

öncelikle bütün hayatin boyunca mutluluk ve basarilar diliyorum canim

gecelim sorulara

hayattaki amacin nedir, kafanda bir hedefin varmi? ben sunu yapacam bu olacagim dedigin?
yasam icin bir felsefi sözün varmi iste hayat bu dedigin?
ölümden sonrasini düsünürmüsün?
maneviyatin özel degilse ne durumda?

saygilar sevgiler güzelim öpüldün

iYiyim Kuzum senden naßer ßakaLım acayip uykum var 4 ßardak ayran içtim ya :p

iyidir uyuzcum tskur ederimm :smile:..Sende hep iyi oL emi :smile:

Vay Vay Kırmızı Koltukta Kimleri Görüyoruz Cimcime Kardeşim Var Yavvvv :durdurun

Madde 1 - Siara Yemek Yapmayı Biliyor Mu Patates Kızartması Ve Yumurta Pişirmek Hariç :durdurun
Madde 2 - Demek 17 Yaşına Gireceksin Hadi Hayırlısı, Ben Seni Hep 40-45 Yaşlarında Zannediyordum :p
Madde 3 - Sevdiğin Türkü Modelleri Nelerdir Mesela Türkçe Pop,Rock,Yabancı Pop,Damar v.s. :durdurun

Not : Gecenin Bir Yarısı Aklıma Gelen Bunlar Devamı Gelebilir Şimdilik Men Gidirem He He :durdurun
hihi abicim ben var'im o KipKirmizi KoLtukta,jeweL sagoLsun :smile:
1-Hayir abicimm yemek yapmayi pek biLmiyorum,ama piLav vs vs yapabiLiyorum,borek fLn :durdurun..
2-Yha abcim yha ne 40 yasi yha,16 yaşindayim yafff..:p
3-Hertur muzik dinLerim abicimm,ama rock haric..Turkce pop,rap,yabanci vs vs :smile:

Tamam abicim Sen sor..terLetin benii :p..Teşekkur ederim :smile:

benı bana anlat : ))

Himm tamam..guzeL bi soru..begendim :p hepiniz boyLe seyLeri sorun yaff :smile:
Sen:Yuregi guzeL,neşeLi,kimseye bi zarari oLmayan,en guzeL şeyLer'i hakkedenLerdensin..hayat doLu birisin..Tüm dileklerinin gerçek olması dileğiyle..SuLatnim'La mutLuLukLar diLerim :smile:
Rusya' da mezun olamak nasıl bir duygu onu anlat
Meraba abi..:smile:..GuzeL bi duyqu tabi,ama mezun oLmayi tabiki Rusyada degiL Azerbaycan'da isterdim :smile:.

Benim sana sorum yok ama dileklerim var :)
Umarım bu cici sevecen alçakgönüllü halini hiç kaybetmez hayata sımsıkı ve güzel bakışlarla devam edersin.Hayatın ve bazı kötü insanların çirkefliği seni asla ama asla karamsar bırakmasın.
Seni seviyorum Sema :)
Tesekkur ederim bitanem :smile:.cok iyisin:smile:..Benimde diLekLerim var senin icin :smile:
Hep guLer yuz oL canim,GuL yuzun guLsun hic soLmasin,yüzünde acı ve hüzün hiç olmasın ..umarim hep guzeL cici masum biri oLarak kaLirsin..Her daim MutLu oL..Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinde olsun..Bende seni cok Seviyorum SeLin'cim

rusyanın hangı kentınde yasıyorsun
Orda okul ıcın mı yasıyorsun yoksa aılenle mı yasıyorsun orda
Aslen nerelesın :)

Moskova'da yaşiyorum,ama şimdi başka bi şehirde buLunmak zorundayim : VoLogda'da ..
Babam hep burda yaşadi,sonra ben kucukken 6 yaşindayken bizi de buraya getirdi,burda okumaya başLadik abLam ve kardeşimLe..AsLen Azeri'yim Kardeşim :smile:

Himm tamam..guzeL bi soru..begendim :p hepiniz boyLe seyLeri sorun yaff :smile:
Sen:Yuregi guzeL,neşeLi,kimseye bi zarari oLmayan,en guzeL şeyLer'i hakkedenLerdensin..hayat doLu birisin..Tüm dileklerinin gerçek olması dileğiyle..SuLatnim'La mutLuLukLar diLerim :smile:

sende benıms evdiğim bir arkadasımsın tesekkür ederim rabbim herdaim yar ve yardımcın olsun tüm güzellikler senınle olsun

1. soru buyunce ne olcan
2. soru azerbaycan mı rusya mı
3. soru türkiye ne demek senin için ve nasıl bir anlayış var türkiyeye karsı rusyada

sende benıms evdiğim bir arkadasımsın tesekkür ederim rabbim herdaim yar ve yardımcın olsun tüm güzellikler senınle olsun

1. soru buyunce ne olcan
2. soru azerbaycan mı rusya mı
3. soru türkiye ne demek senin için ve nasıl bir anlayış var türkiyeye karsı rusyada

tesekkur ederim :smile:
1-biLmiyorum yaff..cevirmen oLucam :p herhaLde :smile:
2-hezaman ne oLursa olsun Azerbaycan
3-Turkiye benim icin AZerbaycanin kardesi olarak hep gordum,oyLede gormeye devam edecegim insallah :smile:..Bnece guzeL bi yer..gitmek isterim tabi..GeLcem insallah..BeLkiBirgun o da olur :p
RusLar Turk'Leri seviyoLar :smile:..OkuLda bi cocuk bana meraba nasiLsin diye sormustu gecen hafta..Aman Allah'im Sen turkcemi biLiyosun ? Dedim..o da hayir sadece oraya gitmistim sadece meraba nasilsin'i biLiyorum :smile:
Cocugu hep gordugumde "naber" diyorum guLuyor :p..

bakiyorumda dünyanin dört biyanindayiz
Peki yasadigin ülkeyi seviyormusun?
vede bir ömür orda yasamayi düsünüyormusun?

öncelikle bütün hayatin boyunca mutluluk ve basarilar diliyorum canim

gecelim sorulara

hayattaki amacin nedir, kafanda bir hedefin varmi? ben sunu yapacam bu olacagim dedigin?
yasam icin bir felsefi sözün varmi iste hayat bu dedigin?
ölümden sonrasini düsünürmüsün?
maneviyatin özel degilse ne durumda?

saygilar sevgiler güzelim öpüldün

tesekkurLer canim'cim sende hep mutLu oL mutLu kaL..
Hayattan bitek isteyim var "simdiLik" universiteyi kazanmak..istedigim yeri kazanmak cok zor oLdugu icin eLimden geLeni ve fazLasini yapmaya caLisiyorum,cok sukur ayLemde destekLiyor,SagoLsunLar :smile:..
Olumden Sonrasini tabiki Dusunuyorum..Onu dusunerek hareket ediyorum..Her musLuman Gibi Canim :smile:
Elhamdulillah MusLuman'im..Aram cok iyi canimm..IreLide insaLLah kapanmayi dusunuyorum :smile:..

Tesekkur ederim Yasemin'cim..sende opuLdun :smile:

bakiyorumda dünyanin dört biyanindayiz
Peki yasadigin ülkeyi seviyormusun?
vede bir ömür orda yasamayi düsünüyormusun?

yok seviyorum çunku yasıyorum ama tabiki asıl hasret kendi memeleketimde de

Hayir AsLa Hic bi zaman burda omur boyu yasamayi dusunmuyorum :smile:..Universiteyi kazaniyim Allah'in izniyLe Azerbaycan'a kendi MemLeketime donucez :smile:..

Semacım nerleri yapmaktan hoşlanırsın ?

Hobilerin fobilerin nelerdir ?

En çok neyden korkarsın ?

Müzik ruhun gıdasıdır sözüne ne kadar inanırsın ?

Hayata nasıl bakarsın ?

İηdéρéηdéηt ne demektir ?

ANGEL diyince aklına ne geliyor ?

En çok neyi yemekten hoşlanırsın ?

Sen bunları yanıtlıya dur ben geliyorum : )

Semacım nerleri yapmaktan hoşlanırsın ?

Yardimci oLmayi,Sohbet etmeyi,anLatmayi dinLemeyi,payLasmayi.. he bi de Yemek (SaLata) Yapmayi severim :smile:

Hobilerin fobilerin nelerdir ?
YiLanLardan korkarim..Hemde cok gercekten Birtanesin gormustum BayiLmistim..Bu kadar korkuyorum yani :p
AkLima Baska birsey geLmedi..GeLirse Yazarim :smile:

En çok neyden korkarsın ?
Hayatimda 3 Seyden Korkarim Abi :
1-ALLah
2-YiLan
3-Dişci yha :p..

Müzik ruhun gıdasıdır sözüne ne kadar inanırsın ?
müzik bazen ruhun gidasi bazen
Bazende ruhu özgürleştiri ritimlerle ruh alemleri gezer..MeseLa Sami Yusuf'u dinLerken DinLeniyorum..SinirLi oLdugumda onu dinLeme basLarim,ve sakinLesiyorum :smile:..

Hayata nasıl bakarsın ?
UmutLu ve mutLu :smile:

İηdéρéηdéηt ne demektir ?
bagımsız biri demek dir abicim

ANGEL diyince aklına ne geliyor ?
AngeL diyince akLima Emin abi'm geLiyor :smile:..

En çok neyi yemekten hoşlanırsın ?
Kebab doner,aş vs vs :smile:..

Siara ayrıLıkta sevdadan mıdır?

Siara ayrıLıkta sevdadan mıdır?

sevmek kımı zaman ayrılmayıda gerektırı insan sevdiğine bilerek zara vermez kı
kımı zaman bitmesi gereken bir ilişki sevgiden dolayı bite bilir taraflar birbirlerine sevdiklerı halde zarar vere biliyorlar

güzeL cevap vermişsiniz tşkLer

peki aşk mı?sevgi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri