Haftanın Konuğu Siara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzeL cevap vermişsiniz tşkLer

peki aşk mı?sevgi mi?

asiL ben tskur ederim :smile:

ask körü körune baglılıktır
sevgi askın bir alt asamsıdır seven hata göruru ama asık olan görmez
Ask diyorum :smile:

turkıyede yasamayı ıstıyormusun ıstıyorsan hangı sehrınde ıstersın

hayatta en nefret ettiğin şey nedir??
bi de beni bana anlat .:)

sonra cevapla canım .:):)

hayatta en nefret ettiğin şey nedir??
bi de beni bana anlat .:)

Sanirim cevapLamaya hazirim :smile:
Hayatta nefret ettigim birşey yok ..YaLan'i vs vs tabi sevmem affedebiLirim,ama koLay koLay affetmem..taniyanLar biLir..sende biLirsin SahiLim :p..Icimde bi kin yok,oLamaz,her ne yapiLirsa yapiLsin,ama 2 şey'in disinda..(bende kaLsin)..

him tamam anLatiyim ben Seni Sana :smile:

Sen bitanesin,yuregin guzeL,cok canayakinsin,seninLe tanistigima cok mutLuyum :smile:..Gercekten sen benim en ama en yakin arkadaşimsin,derdimi sevincimi,herşeyimi seninLe payLaşabiLiyorum,dinLemeyi anLatmayi payLaşmayi seven birisin,ve bu yonunu cok begeniyorum :smile:..Birbirimize cok benziyoruz :smile:..GuLer YuzLu'sun..Beni cok seviyorsun biLiyorum :smile:..GuLmeyi GuLdurmeyi Seviyorsun,temiz kaLpLi birisin Davşanim :smile:..herbişeyini biLiyorum,sana guveniyorum,son zamanLar aramizda biraz tatsizLik oLdu,ama senin bi sucun yok bi şey dişinda :smile:..Seni cok ama cok seviyorum bitaneciiim..Herşeyimsin Cantanemm :smile:..Sen MutLu oLdugunda bende mutLu oLuyorum,canin skLdgnda benimkide skLyr..nedenin biLmiyorum,sana bagLandim ben..Lazkizim ve Sen benim icin cok onemLi on'de gidenLerdensiniz :smile:..Kucuk bişey icin ozur diLiyorsun..hep ayakta kaL kimsenin onunde egiLme canim,mutLu oL,hayata umutLu bak,hic bizaman uzuLme,cunku yakişmiyor sana bebegimm..Sanirim bu kadar yeter yaff..Baksana ne kadar yazmişim..He birde son oLarak bişey demek istiyorum,avatarini begenmedim :p..Bunu SoyLemeseydim oLurdum :p

Seni Seviyorum Biricigim

Evet isterim tabiki :smile:
Ankara,IstanbuL,ZonquLdak oLabiLir

tskur ederim :smile:

Merhaba canım bırkac soruda ben sorayım :smile:

Bu saydıgın şehırlerı seçmenın senın ıcın bır anlam ve önemı varmı acaba?
Küs durabılırmısın?
Kin tutarmısın?
Neden bu kadar alıngansın ?
İnsanları bu kadar çok sevdiğin için bazen pişmanlık duyuyormusun?

Şimdiden teşekkurler : )

Merhaba canım bırkac soruda ben sorayım :smile:

Bu saydıgın şehırlerı seçmenın senın ıcın bır anlam ve önemı varmı acaba?
Küs durabılırmısın?
Kin tutarmısın?
Neden bu kadar alıngansın ?
İnsanları bu kadar çok sevdiğin için bazen pişmanlık duyuyormusun?

Şimdiden teşekkurler : )

Merhaba canim :smile:

1-Evet abla var..en deger verdigim en sevdigim bana yakin olan arkadaslarim soyledigim sehirlerde yasiyoLar :smile:
2-BiLmiyorum..BeLki durabiLirim..DurabiLecegim (-biLmeyecegim) ne icin kustugume bakar :smile:..duruma gore degisir yani
3-Hayir..Bende eminLikLe soyliyebilirim kin yok :smile:
4-Valla abla bende bilmiyorum..kucuk birseye aliniyorum..biliyorum bu cokda iyi bisey degil,ama napalim ben buyum..idare edin sizde :p..
5-Neden pismanlik duyayimki..Ben insanlari seviyorum,onlari sevmeyi seviyorum..PismanLik duymuyorum ve duymayacagim insaLLah :smile:

tesekkurler canim :smile:

Siaraya İçten Cevapları İçin Teşekkürler Ve Soru Soran Herkese Teşekkürler =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri