Haftanın Konuğu Otlupeynir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Merhaba Hackhell
ßu haftanın Konuğu Sevgili Otlupeynir
Kendisine kolay gelsin diliyor Sizlerle baş başa bırakıyorum..
ScreenShot063.jpg

Hoşgeldiniz..!

Otlupeynirin hayattan beklentileri..? Kaygıları...Hüzünleri ve Sevinçleri nelerdir..??

Teşekkürler...:smile:

hakkın da çok şey biliyorum abi ama kendimce yorum yapıyorum otlupeynir şöyle iyi insan, şöyle süper insan diyorum bir de kendine dışardan baksan nasıl tanımlarsın kendini? mesela kendini sever miydin? En iyi arkadaşı olur muydun kendinin?

İstanbul' a geldiğinde beraber İstiklâl caddesinde yürürken yüzüme uzun uzun bakıyordun hafızama kazımak istiyorum yüzünü diyordun, unutmadın di mi? =)

Bülent bir gününü nasıl geçirir?
Neleri sever nelere tahammul edemez?

Kullanıcı adını neden otlupeynir koydun otlupeynirin hikayesi nedir hackhell la nasıl tanıştın ve en önemlisi koltuğun rahat mı ?

Biraz kendinden bahsediver bizlere.

bahsedeyim ustam..=)

adım bülent..dört kardeşin üçüncüsüyüm..van'da yaşıyorum..kamuda güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum..bazen aşırı duygusal bazen aşırı mantıklı bazen de olayları akışına bırakan bir yapım var..yani ayarı bozuk biriyim..=)

Hoşgeldiniz..!

Otlupeynirin hayattan beklentileri..? Kaygıları...Hüzünleri ve Sevinçleri nelerdir..??

Teşekkürler...:smile:

abi sen de bilirsin ki belli bir yaştan sonra hayattan beklentiler farklılaşıyor..daha doğrusu senin hayata bakış açın değişiyor..böyle olunca da tam olarak bunu istiyorum diyemiyorsun..eğer elindekilerle yetinmesini bilen biriysen fazla bi beklentin de olmuyor zaten..

ben genel anlamda memnunum hayatımdan..ama süprizlere de açığım yani..hayata duyurulur..=)

hüzün ve sevince gelince; bazen anlamsız hüzünlerim vardır..bazen de anlamsız sevinçlerim..hüznümü kolay kolay paylaşmam içimde yaşarım..galiba sevincimi de öyle..
yine öyle mi yapsam ne..=)

hakkın da çok şey biliyorum abi ama kendimce yorum yapıyorum otlupeynir şöyle iyi insan, şöyle süper insan diyorum bir de kendine dışardan baksan nasıl tanımlarsın kendini? mesela kendini sever miydin? En iyi arkadaşı olur muydun kendinin?

İstanbul' a geldiğinde beraber İstiklâl caddesinde yürürken yüzüme uzun uzun bakıyordun hafızama kazımak istiyorum yüzünü diyordun, unutmadın di mi? =)

kendime dışardan baksam aklıma ilk gelen söz ''bu mudur yani'' olurdu heralde..=)..

ilk başlarda biraz mesafeli olur tanıdıkça ısınır sonra da bir yere bırakmazdım kendimi..kendimin dostu olurdum..dostlarımla tanışma faslımız bu yönde olmuştur genelde..

beni memnun etmek için çabalayan, gülümsemesini hiç eksik etmeyen o güzel yüzü unutabilir miyim hiç..herşey için bir kez daha teşekkür ediyorum sana..

Bülent bir gününü nasıl geçirir?
Neleri sever nelere tahammul edemez?

nöbete gitmediğim günümü anlatayım..=)

sabah bir müddet yatak keyfi yaptıktan sonra kalkarım..yatağı terketme konusunda biraz tembelim yani..=)kahvaltı hazır olsa bile evde kahvaltı yapmam..ya beni ararlar yada ben ararım muhakkak birkaç arkadaşla bilardo salonumuzda yaparız kahvaltımızı..genelde oraya takılırım..
boşta gezenin işi çok olurmuş derler ya bende öyle biriyim..mutlaka birilerinin bir işi olacaktır ve aranan adam olarak bana ulaşılacaktır..=)
sonrasında eve gelir foruma girerim hemen..zaten foruma girdikten sonra saatin nasıl geçtiğini bilmiyorum ki..=)
günlerim için birbirinin kopyası diyebilirim..ara sıra ufak tefek farklılıklar gösteriyor o kadar..;)

dostlarımla vakit geçirmeyi, yorgun olduğum günler yatağa uzanıp ayaklarımı dinlendirmeyi ,kafamı dağıtmak için el becerisi gerektiren işlerle uğraşmayı, çabuk sıkılmazsam bulmaca çözmeyi, Beşiktaş maçlarını izlemeyi, nöbetten sonra istirahat günlerimi=)yani kendimi iyi hissetmemi sağlayan şeylerle uğraşmayı severim..

yalana tahammülüm yoktur..hele ki o yalan yüzünden birilerinin canı yanmışsa..
ikiyüzlü, içten pazarlıklı insanlara tahammül edemem..
cahil insanlara..buradaki cahillikten kastım okumakla ilgili değil..okumak cahilliği etkilemiyor..
bir de ısrarcı olanlara tahammül edemem..

Kullanıcı adını neden otlupeynir koydun otlupeynirin hikayesi nedir hackhell la nasıl tanıştın ve en önemlisi koltuğun rahat mı ?

otlupeynirin öyle çok özel bir anlamı yok..van'lı olduğum için van'ı hatırlatan bir kullanıcı adım olsun istedim sadece..

hackhell'le bir arkadaşım sayesinde tanıştım..bi girdim bir daha da çıkamadım..arkadaşım bağımlılık yaptığını söylemişti..=)

sağolsun Selin en rahat olanından bulmuş getirmiş..=)

sayın hemsehrim abim : )

nasılsınız ?

Geçen günlerde 36.yaşın kutladık ee hani yokmu hayatında biri :)

Bekar kızlar ilgileniyordur :p
Siz bilirsiniz efendim konuğumuz cevap vermek istemezse şiddet göstermiyoruz :)

sende yasca büyük bir abimizmissin bunuda ögrenmis olduk
ben otlupeyniri merak ediyordum hep....... nerden buldun bu nicki yoksa o mu seni buldu?
Simdiden tesekkürler...

Bekar kızlar ilgileniyordur :p
Siz bilirsiniz efendim konuğumuz cevap vermek istemezse şiddet göstermiyoruz :)

evet hayatımda çok sevdiğim çok değer verdiğim el üstünde tuttuğum canıma can katan içimi titreten biri var..Allah olmayanlara da nasip eder İnşallah..=)

sende yasca büyük bir abimizmissin bunuda ögrenmis olduk
ben otlupeyniri merak ediyordum hep....... nerden buldun bu nicki yoksa o mu seni buldu?
Simdiden tesekkürler...

demin de söylediğim gibi sadece van'ı hatırlatan bir kullanıcı ismim olsun istedim o kadar..patenti bana ait..başka yerde yok..=)

evet yukarida sorulup cevaplanmis bile ben o yaziyi atlamisim olsun be hocam fazla mal göz cikarmaz:w00t: tesekkürler

ben de özele gireceğim
Beşiktaş senin için nelerden önce gelir?

Hayatında İyiki tanıdım dediğin 3 kişi? Herşeye rağmen.
Gerçek mutluluğu yakalamak için fedakarlık etmelimi gerçekten?
Insanlar birbirlerinden korkar herkes kendi kabugunun icine cekilir oldu. - Bunu neye bagliyorsun?
"Erkek"/ "Kadin" denilince aklina gelen ilk sözcük/ler?
Yureginden gecen bir sozu yazar misin?
Van'da gezilecek en güzel yerler?

bu kadar içten samimi olmayı nası beceriyosun abi. hayranlıkla takip ediyorum seni inanılmaz pozitif enerjin var.

çocukluğun nasıldı

çocukken bunu kesin yapıcam diyipte yapamadıkların oldumu.

iyiki varsın ;)

hakkaten yasca abimizmissin abi :)

bende forumda oynarken akranimmissin gibi davraniyordum kusurumuz olmussa af ola :melek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri