Bülent bir gününü nasıl geçirir?
Neleri sever nelere tahammul edemez?
nöbete gitmediğim günümü anlatayım..=)
sabah bir müddet yatak keyfi yaptıktan sonra kalkarım..yatağı terketme konusunda biraz tembelim yani..=)kahvaltı hazır olsa bile evde kahvaltı yapmam..ya beni ararlar yada ben ararım muhakkak birkaç arkadaşla bilardo salonumuzda yaparız kahvaltımızı..genelde oraya takılırım..
boşta gezenin işi çok olurmuş derler ya bende öyle biriyim..mutlaka birilerinin bir işi olacaktır ve aranan adam olarak bana ulaşılacaktır..=)
sonrasında eve gelir foruma girerim hemen..zaten foruma girdikten sonra saatin nasıl geçtiğini bilmiyorum ki..=)
günlerim için birbirinin kopyası diyebilirim..ara sıra ufak tefek farklılıklar gösteriyor o kadar..
dostlarımla vakit geçirmeyi, yorgun olduğum günler yatağa uzanıp ayaklarımı dinlendirmeyi ,kafamı dağıtmak için el becerisi gerektiren işlerle uğraşmayı, çabuk sıkılmazsam bulmaca çözmeyi, Beşiktaş maçlarını izlemeyi, nöbetten sonra istirahat günlerimi=)yani kendimi iyi hissetmemi sağlayan şeylerle uğraşmayı severim..
yalana tahammülüm yoktur..hele ki o yalan yüzünden birilerinin canı yanmışsa..
ikiyüzlü, içten pazarlıklı insanlara tahammül edemem..
cahil insanlara..buradaki cahillikten kastım okumakla ilgili değil..okumak cahilliği etkilemiyor..
bir de ısrarcı olanlara tahammül edemem..
Kullanıcı adını neden otlupeynir koydun otlupeynirin hikayesi nedir hackhell la nasıl tanıştın ve en önemlisi koltuğun rahat mı ?
otlupeynirin öyle çok özel bir anlamı yok..van'lı olduğum için van'ı hatırlatan bir kullanıcı adım olsun istedim sadece..
hackhell'le bir arkadaşım sayesinde tanıştım..bi girdim bir daha da çıkamadım..arkadaşım bağımlılık yaptığını söylemişti..=)
sağolsun Selin en rahat olanından bulmuş getirmiş..=)