Hadi Geyik yapalım[ Knight İle alakalı ] *

Benimde birkeresinde +8shardım gidiyodu arkaşım war samimi o benden item istyince veriom fln bi gün akşam oyuna girmiş birisi pm atıyıo kanki +8 shardı versene takıyım diye tam veriodum arkama bi baktım arkadaşım arkada yanıma geliyo nerdeyse +8 shard gidiyodu:Dbizi tanıyan biri yaptıgını biliom ama kim?:D

bi kere olmpiadaki charım soyulmustu item lasımdı buldum bi ezik elnde +8 cleaver(ezikte ne işi var bilmiorm blki charı satın almıştır)merchant bug var dupeyle elindekini coaltcam ddm oda nası dedi gel dedm kamplara gtrdm F9 a bas merchanta elndeki cleaverları 9,999 a koy 10 sn bekle sora town cek ddm 10 saniede cleaverları alıp trade blokladım işte bi saflık:D:Deheuehuheuheu

bide bizim bi arkdas var knight tan anlamaz artislik yapcak dedi ki:taktım elime chitinleri üstüme giydim raptoru :D:D:Do anda koptuk

benim tüm npcler kaldırıldıında party teklifi sanıp arenaya gidişim üzerine 2 gün arenadan çıkamamam ve b1 e şans eseri girip savaşın ortasına düşmem

benim tüm npcler kaldırıldıında party teklifi sanıp arenaya gidişim üzerine 2 gün arenadan çıkamamam ve b1 e şans eseri girip savaşın ortasına düşmem

oyy :D:D:D sen fena olmuşun bea :D:D
çok şükür benim başıma bi olay gelmedi :D
bayramusada çok güldüm :D:D

paramunda 5 dakikada 8 kere dc yemiştim şaka deil gerçek =) partynin alayı yatmıştı :)

Hiç unutamadığım anı:

FD öncesi lvl kasmak ne kadar zordur bilirsiniz. Benim lvl 36 roguem vardı. Bunu +40 yapmaya kafayı koydum. 4 gün boyunca uyumadan lvl 40 yaptım bunu. Baktım orada light feet diye bi skill var. Ahanda ben bunu merak ettim dedim. Kastım 42 ye. Light Feet açıldı. Sevincimden delirdim. İlk işim cafeye gitmek oldu. Millete hava atıcam artık ^^ Gittim cafeye millet ezik charlarıyla oynuyo. Açılın lan size char gösterem dedim. Girdim chara bunla hava ata ata sıkıldım ben hadi çıkıyom eve gidicem dedim. Ben de geleyim seninle oraya kadar dedi bikaç kişi. Sonra baktım hepsi de senle ortak olalım dicekmiş bana zauahuua :D

ben de 1 arkadasımla beraber bır plan kurduk plan soyle ılk basta ezıq lerı secıyorduk pm atarak mrb sana büyü yapacagız istermısın bazı kekler hemen düsüyordu adamı guzel bı yere goturuyorduk etrafında dolasıyoz felan renklı skıllerı kullanıyoz adama dıyoz sen trade tıkla ustundekı esyaları bıze gonder aptal tradeenın ne oldugnu bılmıyor tabı bız yardımcı oluyorduk gıysılerı verırsen yukseltıp sana gerı verıcegız dıye artı parasınıda alıyorduk opal safır crıstal warsa onlarıda sonra adama soyluyorduk cık bı gır gıysılerın degıstı adam cıkıp bı gırıyor tabi biz uzaktan ızlıyoz zuahahah :):):):) kopuyorduk ya walla ne gunlerdı o gunler ama sımdı kımse yemez bu numaraları

Bende Yeni Serverde Yhani (CARNAC EAST]'ta oynuyorumm kesmediğim bos kalmadıı .artık görsemde dalmam zaten boşuna pot mana BoŞa gidiYor :D :) Ama 70 69 Lwlim o BAŞka :D İtemlerim +6 chiitn set +8 dual cleaver görev takıları bu halde bile 25 k np yaptım d:

legenbaby qanqa IVectorpiltradeI benim qanqamdır 1 saat önce Ravendeydiniz :)

Bende Daha Oyunu Bilmesken Maradondan Emc'ye Işınladıgımda Bi daha Maradonu bulamadınm diye Oyunu Bırakıyodum :d

ben atilla kesiyom apostlarin o tarafta hornetler varya harpylerin o civarda neyse kestim bi tek noah cikti herkes yigildi basima abi ne cikti ne cikti dedim felankor +%& isteyen varmi dedim arkataraftan hornet gorevi yapan bi cocuk kosa kosa geliyo bi yandanda yaziyo abi noolur bana ver noolur bende dedim olum ne dedigimi anladinmi cocuk yok abi anlamadim dedimki dedim felankor %+%&+%& cikti cocuga sordum simdi anladinmi diye cocuk cvp yazmadi :D artik ne kadar utandiysa

ne biçim mesaj yazmışsın mesajındaki küfürü editlermisin ayrıca komik değildi

Cafemızde kı 80 Lwl char soyulmustu.Soyun kısıyı Buldygumuz da butun cafe cocugu bı guzel dovup ıtemlerı gerı almıstık.Bunu unutamam x))

Cafemızde kı 80 Lwl char soyulmustu.Soyun kısıyı Buldygumuz da butun cafe cocugu bı guzel dovup ıtemlerı gerı almıstık.Bunu unutamam x))

işte adrenalin bu =)...bizim arkadaşlar da cafede wc ye giden çocuğun charını soymuşlardı çocuk geldiğinde neye uğradığını şaşırmıştı =) ama sonra geri verdik insaflı adamlarız ya =)

AL İŞTE GEYİK
olay gerçektir

bi arkadaşın çarını kasıyodum
adam-- elindeki iron impact satlık mı?
ben-- hayır arkadaşın çarı satlık deil
adam-- oke
aradan 15 dk geçti başka bi adam pm attı
adam: sa kanka
ben:as kimsin?
adam. sence kimim?
ben: ha erkan(çarın sahibi) sen misn?
adam: evet kanka
ben: ee bu saatte napıon
adam: hiç ya dolanıyom
ben: iyi iyi
adam: yaw bi ii yi versene satmayı düşünüom
ben : oke kanka ( tam çıkardım trade atıyodum)
adam: hadi çıkar trade at
ben: (şaka olsun die) bana erkan olduunu kanıtla :D
adam:(afalladı) yaw versene sunu aq salak
ben: (çaktım köfteyi) kimsin lan sen !!!!!!!

eğer orda aq demeseydi itemi vercektim (ark hiç küfür etmezde)
olayın şokuyla 1 hafta girmedim oyuna :) ne saf bi insanım die düşündüm :D
gidiyodu iron impact aq

hangi serverdasın :) sanırım bizim arkadaşların marifeti eğer carnac ise :)

benim unutamadığım çok şey var abdıreyt skrul yazan adam mı ararasın reptor diyenmi ararsın shard a şark diyen mi ararsın ay artık boyle her konusmada gülme krizi =)

Geri