Hadi Geyik yapalım[ Knight İle alakalı ] *

Otium

Altın Üye
Reaction score
0
Geyik:
geyik.jpg

Ba$ınıza Gelen En komik olay?

Benim 7 kere goleme çekilmem oldu :D üst üste

Ben oyunu ilk başladığımda adamın biri arena teklifi yapmış..Bende bilmediğim için kabul ettim.:)Ve ordan tam 2saat boyunca çıkamamıştım..Adamlar beni kestikçe iyice panik ve korku içne giriodum:)Sonunda gece yarısında arkadaşımı çağırdımda kurtardı beni ordan:)

geyik.jpg
SeverLer :D:D
Benim başka bi olayı anlatayım townu basmaya gelmişlerdi ben onlardan birazcık uzaktaydım 4-5 warriora tüm emc yi koşturdum diyebilirim :D sonra town çektim böH? die kalmışlardır :D

Bide şöyle bi olay oldu..Maradonda geziyordum.Baktım adam +7 warior dd yi 300m ye koyacağına 3m ye koymuş..Tabi bende hemen çektim..2 dakika sonra adam pm attı..Baktım adam nerdeyse ağlayacak,Bir yalvarıyorki görsen:)Sonunda bende insaniyet namına geri verdim..:)Ve ogünden bu güne hiç dd em olmadı ..şaka tabiki:)

hehehehe :D:D başka bişey daha anlatayım
bi girdim oyuna biri pm attı dedii oo kardeşim nbr falan
ii fln derken dedim sen kimsin
tanımadınmı dedi
tanısam sorarmıydım fln dedm
işte dedi en yakın arkadaşınım yok item vercektin fln
dedim hangi okuldayım ben
saydı bişi işte
sonra dedim www.nolur.com orda gir PM at bana die
girdi
bilionuz o siteyi...
sustu sonra. :D

fortminor üst üste 7 kere goleme çekilmek dünya rekoru olurdu sanırım ôıô

unutamadığım şey benım anım değil bi cafeye gitmişti savaş vardı o sırada ve cocuğuun üstü shell olarak gözukuyodu ve acahip sevinmişti sonra durumu anlattım bana kızdı:D

unutamadığım şey benım anım değil bi cafeye gitmiştim savaş vardı o sırada ve cocuğuun üstü shell olarak gözukuyodu ve acahip sevinmişti sonra durumu anlattım bana kızdı:D:biggrin :biggrin üzüldü be cocuk

fLood Yapma dostum ^^

bende gecen cafeye gittim cocuklar knıght oynuyo hangi serverdasın sen dedim cocuk
bayramus ta (beramus demeye çalısıyo)yeni çar açtım abi dedi ben o sırada kopmuştum

bayramus :D

ßende CZde milleti koşturuorum sonra town çekiorm mal gibi kalıolar. çok zevkli oluo :D:D

benimde eziklikte bişiler hatırlıyom benim asassin 55 lwl olmuştu maneste daha yeni oynamaya başladık arkadaşlarla charda pk yaparken 3 kişi oynuyodk 1-skill vurcu 2-potçu 3- zor durumlarda town çekici:D
öyle bi oynuyordukki hiç vs ye girmiyoduk bi adamla başbbaşa kalınca hemen towncu arkadaş devreye giriyordu, sadece adamları koştururken pk yapabiliyoduk:D adamla kapışmaya başlamadan önce daha arada 5m mesafe var hemen potçu arkadaş devreye giriyodu :D çok eziktik ama hiç bir zaman o günlerdeki kadar eğlenmedim!

siz basından gecen olayları anlatınız benimde canım cekti bende anlatam oyunu uzun zamandır oynuyodum ama fazla bilmiyodum abys 500k yerine 500.000 diye yazdım :D
simdi oyle salaqlıklar yapmıyom cünkü ogrendim oynamayı:D:D:D

ayardan' Alıntı:
siz basından gecen olayları anlatınız benimde canım cekti bende anlatam oyunu uzun zamandır oynuyodum ama fazla bilmiyodum abys 500k yerine 500.000 diye yazdım :D
simdi oyle salaqlıklar yapmıyom cünkü ogrendim oynamayı:D:D:D

iyide kardeş 2 side aynı haa 500k haa 500.000 :)))

pro'lar 1m, 500k, 1k gibi kısaltmalar kullanırlar...
diğerleri genelde yabancı dil bilmedikleri için k'nın anlamını bilmez ve 1000 demek olduğunu çözene kadar da 100.000 - 200.000 - 1.000 diye yazarlar =)

bir keresine oturdum pott satıyom 500 k dan koydum asasin biri geldi 60 tane pott cekmişti:)

bi keresindede lamia slotundayız oyuna baslayalı fazla olmamıstı ama 2 lamia kesdik 2 sininde kutusunu actım birinden uniqe bi kolyey di tam hatırlamıyom adını digerinden pott cıktı ard arda tıkladım potu kacırmamak için uniqe itemi almamıstım:)

AL İŞTE GEYİK
olay gerçektir

bi arkadaşın çarını kasıyodum
adam-- elindeki iron impact satlık mı?
ben-- hayır arkadaşın çarı satlık deil
adam-- oke
aradan 15 dk geçti başka bi adam pm attı
adam: sa kanka
ben:as kimsin?
adam. sence kimim?
ben: ha erkan(çarın sahibi) sen misn?
adam: evet kanka
ben: ee bu saatte napıon
adam: hiç ya dolanıyom
ben: iyi iyi
adam: yaw bi ii yi versene satmayı düşünüom
ben : oke kanka ( tam çıkardım trade atıyodum)
adam: hadi çıkar trade at
ben: (şaka olsun die) bana erkan olduunu kanıtla :D
adam:(afalladı) yaw versene sunu aq salak
ben: (çaktım köfteyi) kimsin lan sen !!!!!!!

eğer orda aq demeseydi itemi vercektim (ark hiç küfür etmezde)
olayın şokuyla 1 hafta girmedim oyuna :) ne saf bi insanım die düşündüm :D
gidiyodu iron impact aq

AL İŞTE GEYİK
olay gerçektir

bi arkadaşın çarını kasıyodum
adam-- elindeki iron impact satlık mı?
ben-- hayır arkadaşın çarı satlık deil
adam-- oke
aradan 15 dk geçti başka bi adam pm attı
adam: sa kanka
ben:as kimsin?
adam. sence kimim?
ben: ha erkan(çarın sahibi) sen misn?
adam: evet kanka
ben: ee bu saatte napıon
adam: hiç ya dolanıyom
ben: iyi iyi
adam: yaw bi ii yi versene satmayı düşünüom
ben : oke kanka ( tam çıkardım trade atıyodum)
adam: hadi çıkar trade at
ben: (şaka olsun die) bana erkan olduunu kanıtla :D
adam:(afalladı) yaw versene sunu aq salak
ben: (çaktım köfteyi) kimsin lan sen !!!!!!!

eğer orda aq demeseydi itemi vercektim (ark hiç küfür etmezde)
olayın şokuyla 1 hafta girmedim oyuna :) ne saf bi insanım die düşündüm :D
gidiyodu iron impact aq

offf son anda yırtmışın kardeş düşünsene ii gidiyo benim oyunda toplam 2 yılda biriktirdiğim 100m var başka item yok 0 item işte ii gitse heralde şöle bi 3-4 gün üzüntüden kahrolurdum

:D:D:D:D bu knıgt muhabbetlerine kıl oluyorum okuldakılerde konsuyor yanımda hicbirşey anlamıyorum birgün bi arkadas heyecanla geldı aksama savaş var dedi bende knıhgttann anlamadığım ıcın koptum tabi:D:D:D

bende bigün shard +7 alıodum adamla anlaştık 600m ye koyucaktı adam 60m ye koydu :D direk çektim adam sora pm attı dedi aga bana 60m geldi niye öyle oldu dedi :D abi lütfen geri kalan parayı verirmisin dedi direk çıktım bende serverdan :D:D

Geri