hackhelli pikniğe ne der?

burası geyik muhabbetine dönmüş bence bu piknik olmıcak olsa bile 3 4 kişi gelcek :D

sen zaten benden izinsiz yada benim olmadığım bi etkinliğe nasıl katılabileceğini düşünüyosun ki :durdurun

Oh oh hanımLarda organizasyon i$Lerine eL atmış artık :D Gerçi bayanlara gerek yok aSi varmış o tek başına halleder her işi :D

sen zaten benden izinsiz yada benim olmadığım bi etkinliğe nasıl katılabileceğini düşünüyosun ki :durdurun
revolation organizasyonu sana devretmek istiyorum =)
Oh oh hanımLarda organizasyon i$Lerine eL atmış artık :D Gerçi bayanlara gerek yok aSi varmış o tek başına halleder her işi :D

yok elimi cekiyorum karma olmuyor çileden cıkmak üzereyim en iyisi beyler halletsin =)

feryal hocam sen en ıyısı bırakın pikniğide alın malzemelerinizi :D gidin kız kıza :D eğlenin :D başka türlü çok beklersiniz :d gelen olucak mı dıye :D

Hocam bu böyLe oLmaz . . .
Bence msnde sor miLLete tarih gün yer ayarla.
Ondan sonra konu ac.
Yer bu zaman bu kim geLiyor :goz:

katılım az delirtmeyin beni sinirlerimi zıplatmayın bakim birisinin calışytıgı gün diğerinin tatili 3 kişiyle mi gidelim ya da biraz daha bekleyip ramazanda mı gidelim aaa

menajerimle konuşun yeter

Az oLsun öz oLsun bea =)

Sende gel o zaman zaten sana dedim geçen akşam gidelim die sende burda olursa giderim dedin uzakta olsa nolcak gidelim işte :( ayrıca Arog buluşmasına ben gelmek istemiştim ama almamıştın beni unuttum sanma :hadiordan önümden geçip gittniz masum masum bakakaldım size :D nyse bn seni ikna ederm gelmeye :D yaa bn feryallimle gtcem işte karışma bana :Sopa:Sopa

Kuzu yorma kafanı 4-5 kişi gidelim daha iyi kalabalığı sevmem zaten ben.. =))

Yer ayarlayalım Hüseyinin dediği gibi az ve öz olsun ama yapalım gidelim pikniğe.. =)

Geri