revolation
яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
burası geyik muhabbetine dönmüş bence bu piknik olmıcak olsa bile 3 4 kişi gelcek![]()
sen zaten benden izinsiz yada benim olmadığım bi etkinliğe nasıl katılabileceğini düşünüyosun ki :durdurun
burası geyik muhabbetine dönmüş bence bu piknik olmıcak olsa bile 3 4 kişi gelcek![]()
revolation organizasyonu sana devretmek istiyorum =)sen zaten benden izinsiz yada benim olmadığım bi etkinliğe nasıl katılabileceğini düşünüyosun ki :durdurun
Oh oh hanımLarda organizasyon i$Lerine eL atmış artıkGerçi bayanlara gerek yok aSi varmış o tek başına halleder her işi
![]()
revolation organizasyonu sana devretmek istiyorum =)
yok elimi cekiyorum karma olmuyor çileden cıkmak üzereyim en iyisi beyler halletsin =)
BaşLadın bitireceksin yok öyLe kaçma![]()
=) kaçmak yok organizasyonda yardım ederim sanırım tek başıma halldemeyecegim =)
yok elimi cekiyorum karma olmuyor çileden cıkmak üzereyim en iyisi beyler halletsin =)
katılım az delirtmeyin beni sinirlerimi zıplatmayın bakim birisinin calışytıgı gün diğerinin tatili 3 kişiyle mi gidelim ya da biraz daha bekleyip ramazanda mı gidelim aaa
menajerimle konuşun yeter
sen zaten benden izinsiz yada benim olmadığım bi etkinliğe nasıl katılabileceğini düşünüyosun ki :durdurun