Hackhellciler Kardeşh!m!z Askere Gidiyo..!!

Hayırlı Tezkereler Arkadaşım

Teröristle Sözlü;
ölümle Nişanli;
Içkisi Kan;
Mezesi Yilan;
Attiğini Vuran;
Yaşamak Için öldüremeye Mecbur Olan;
Komandolariz...!!!!!!

HayırLı teskereLer KaranLık, Allah'a emanet ol..

karanlık gıdecek beyaz donecek :D:D:D:D hayırlı teskereler kardeş ALLAH sag salım yapıp gelmeyı nasıp etsın. safranboluya dussen yardımcı oluyodum ama yanlıs ogrenmıssın. bılecıkte tanıdık yok :S neyse sen ısını bılırsın. ıstersen burdan gondereyım bı kac tane ....:D:D:D:

Gerçketen herkese Ama herkese Çok Teşekkür ediyorum...beni düşünüp yazmanız gerçekten çok hoşuma gitti..gamshe_lee ye ayrı bi teşekkür borcum var...Canım Kardeşim Benim...İnanın içinde Yaşadığımız dünyada az bulunacak iyilik ve anlayışta bi insan...tanıdığım tanımadığım bütün herkese Bana Kalpleri Kadar temiz Olan bu konuyu açtıkları için çok teşekkür ediyorum...(hatıra defteri gibi oldu lan:D)neyse sanırım arada bir girip bişiler yazabilecek kadar vaktim olur...tekrardan çok saolun...

hayırlı tezkereler. ALLAH'A EMANET OL.

hayırlı teskereler kanka olum ankaraya mekanıma uğramazsan bozuşuruz :) Allah yardımcın olsun inşallah en iyi şekilde vatanı temsil edersin

hayırlı tezkereler kardesim yakında tecili bozdurup bende geliyorum:)

arkadas allaha emanet ol hepımız bu vatanın cocuklarıyız pasa pasa gıder pasa pasa yapar gelırız cunku bız turk askeriyiz selamaetlen hayırlı teskerelere işallah

zaten asker dediiin çarşı izinlerinde ailesile görüşür dimi:)
e bizde HH olaraq ailesi olduumuzdan dolayı..:D
:goz: :goz:

Kimi karanlıkla gizlenir.
Kimi karanlıkla açığa çıkar.
Kimi karanlıkta kaçar.
kimi karanlıkta kovalar.
Karanlık kimine koruyucu olur.
Karanlık kimine kaçacak delik aradığı bir zaman dilimi.

Öyle bir askerlik yapki kardeşim vatan düşmanları seni görünce kaçacak delik arasın.
Babasız çocuklar senin sefkatınle mutlu olsun.
terorıstlerın uzerıne karanlık gıbı cok.
Kimseye nefes aldırma.
Sağsalım gıt sağ salım aılene kavus tekrar inşallah.
Vatan sana minnettardır Şanlı asker. Hayırlı tezkereler...

hayırlı teskereler ....... :sigara:

ben nasıl bırakıp gidecem yav:ter: :(

Hayırlı teskereler inş..
Allah yardımcınız olsun.

gamshe_Lee' Alıntı:
üsülme canım kardeşim benim benide üzme zaten canım sıqqın benim kardeşim hemen gidip hemen geljek dimiii_????:ter:

gelicem allahın izniyle ...​

Geri