Hackhellciler Kardeşh!m!z Askere Gidiyo..!!

by_kan' Alıntı:
hayırlı teskereler şimdiden bitermi beee :) kendine dikkat et

biter be abi yani şimdiden başlıyonuz ya:Dneyse yazan herkeşe çok teşekkürler artıkın bu turuncu yazıyı pek nadir göreceniz...kısmetse 23 ünde urfadan çıkıyom artıkın 24ünde de teslim olacam...tekrar herkese çok teşekkür ediyorum...gamshe_Lee sana ayrı bi teşşkür ediyom aybalam...kendinize iyi bakın emi...allaha emanetsiniz...

çabuk git gel lem ösletme kendini arada çarşı izinlerinde kaç gir buraya

Karanlık, Allah yolunu açık etsin .. Hayırlı teskereler .. inşallah kazasız belasız {komutan dayağı yemeden} aramıza geri dönersin .. :)

gamshe_Lee' Alıntı:
BEN KARDEŞİMİ ÇOK ÖZLEDİM YAA :( ALLAM ŞHU GÜNLER Bİ ÇABUK GEÇSEDE GELSE HEMENJİK :(

sayılı gündür.çabuk geçer.hem vatan borcu bu.elbet ödenecek.
şimdiden hayırlı teskereler

hayırlı teskereler bende gelıyorum arkadan meraklanmasın :)))

Hayırlı teskereler diyelim bilecik güzel yer Jandarma da asker olmak da ayrıca zevkli ee şafak da nicki gibi karanlık ama şafak ne kadar zengin olsada bir gün iflas etmeye mahkumdur güle güle git aslanlar gibi dön vatani görev kolay değil merak etme Vatan Sana Site bize emanet...Önce Allah(c.c.)`ye sonrada komutanlarına emanetsin..Sağlıcakla

KaranLık' Alıntı:
Gerçketen herkese Ama herkese Çok Teşekkür ediyorum...beni düşünüp yazmanız gerçekten çok hoşuma gitti..gamshe_lee ye ayrı bi teşekkür borcum var...Canım Kardeşim Benim...İnanın içinde Yaşadığımız dünyada az bulunacak iyilik ve anlayışta bi insan...tanıdığım tanımadığım bütün herkese Bana Kalpleri Kadar temiz Olan bu konuyu açtıkları için çok teşekkür ediyorum...(hatıra defteri gibi oldu lan:D)neyse sanırım arada bir girip bişiler yazabilecek kadar vaktim olur...tekrardan çok saolun...

wallaha hh yi ne kadar özlemişim anlatamam...geçe hafta çıktık çarşıya ama fısat olmadı girmeye...neyse herkese iyi forumlar kolay gele...ben forumda bi tur atam gene gelecem...:p

Hayırlı Teskereler .. Allah yolunu açık etsin.

kardeJimmmmmm

hh'ciler geçen karanlıkla msjlaştım o msjı siznle paylaşmak istedim benim çok hoşuma gittidee ben onu çok özledimmmmmmmmm

gamshe_Lee//merwişhimm

iyiyim aybalam ne olsun seni we senin gibi çok sewdiğim arkadaşlarımı koruyorum!bende seni çok özledim kendine iy bak ALLAH'A EMANET OL...
28/01/2007 07:32

CANIM KARDEŞİM SENİ ÇOK SEWİYORUM ÇOK ÖZLEDİMMM :hhuzgun

gamze__merwe:hhuzgun :hhter

= ((((((

karde$imiz asqerde..sewgiLimiz asqerde....ALLah koLayLıq weyşin onLara da bize de...........:hhuzgun

madem teLefona bakabiLiyor,bi mesaj da ben atayım ona yha,
geL tezkere geL tezkere bitsin bu hasret.. ;)

Geri