....:::::HackHellCiler Dersten Atılırsa Ancak Böyle Atılır:::::.....

Tabii yaw ben ve merak hiç alakası yok :):):):)

Yok yaw piken az önce doğum tarihimle karşılaştırdım ben şakacı değil sihirbazmışım ahahahaha :D:)

aLoNe BoY' Alıntı:
Tabii yaw ben ve merak hiç alakası yok :):):):)

Yok yaw piken az önce doğum tarihimle karşılaştırdım ben şakacı değil sihirbazmışım ahahahaha :D:)
sihirbas mı puahahhahaha inanmam :D

Boşwer hojam yaw önemli değil biz öyle geyik yapıyoz sözle ben şakacıymışım az önce diğer forumda doğum tarihiyle kişiliği weriyodu orda sihirbaz çıktım ne şakacısı ayıp ayıp :mad: :mad: :mad: ahahaha :D:D:):)

beni mi döfüosun sen hoppss aplaya vurulmas bana burda herkes apla der:D en ii dark blade bilir:D

Yok yaw bayanlara el kalkmaz ben sizi kıyamam orda elim kaymış öyle kusura bakma piken apıla pardon abla :D:)

aLoNe BoY' Alıntı:
Yok yaw bayanlara el kalkmaz ben sizi kıyamam orda elim kaymış öyle kusura bakma piken apıla pardon abla :D:)
ha şööle afferin çocuum:D

DarK_BlaDe' Alıntı:
lem sen bana tas mi atiyon lan bakim ! Aksam Aksam uykum war bulasmayin bana (yarin okul da war we 2 tane yazilim war :'( )
ne taş atacam sadece aplaya saygı bahabında dedim len:Dkolay gele yazılıların ufaklık

Yaw bu arada pardon piken abla elini öpmeye gelemedik mahalle çocukları para wermediğini söylediler o yüzden yanii yoksa gelirdik :D:)

aLoNe BoY' Alıntı:
Yaw bu arada pardon piken abla elini öpmeye gelemedik mahalle çocukları para wermediğini söylediler o yüzden yanii yoksa gelirdik :D:)
dooru vermiorum para kimseye:Dneyse öptn farzedelim elimi:D

1.si=ufaklıksın işte dark blade:D
2.si=cimri diilim param yok:(
bu kadar:( :(

ben gördum parası cook...
ispiyoncu is basında :p

aLoNe BoY' Alıntı:
Tamam biraz daha kıza yüklenirsek intihar fln eder yaw :D:)
puahahhahaha ben mi?olduuuuuuu:D

iSpiYonCu' Alıntı:
ben gördum parası cook...
ispiyoncu is basında :p
sana ben ne dedim ispiyoncu sööleme demedim mi,ne hemen söölüosun ufaklıın sööledii gibi:D puahahahah

Walla bilemiyorum durum onu gösteriyo ağlamaya başladın birazdan camdan aşağı atlarsın ama camdan aşağı atlama hava çok soğuk başka bi yöntem bul :D:)

Geri