....:::::HackHellCiler Dersten Atılırsa Ancak Böyle Atılır:::::.....

iSpiYonCu' Alıntı:
hocam juju yu ben bılıom burda solenmes ayıp +) ozelden msj atarım ben sana :=)

Atmışken toplu at bari bende merak ettim :D :cool: :alkol: Hadi bekliyom bende

yuhh be
delinin 1i kuyuya tas atmıs 40 akıllı cıkaramamıs :) durumu oldu simdi :p

kızlar söleyin bari ama kesin gizem yapıcaksınız oda ayrı ya :=)

bu ne leeeennn dert mi oldu size juju:D puahahhahahhah wala çok komiksiniz bişi diil o anlamassınız siz:D puahahhahahah

Yaw piken ne bilelim yaw bu günler biras meşhur bile laf.Bizim edebiyat hocasının msn adresi bile juju lu walla bende merak ettim ne yapam :):):):)

aLoNe BoY' Alıntı:
Yaw piken ne bilelim yaw bu günler biras meşhur bile laf.Bizim edebiyat hocasının msn adresi bile juju lu walla bende merak ettim ne yapam :):):):)
puahahahhah edebiyat hocanı tebrik ediorum ben:D

Walla bende kadın birde genç de değil yanii Genç olsa içi kıpır kıpır fln derim ama kadın yani.... :):):):D:D

aLoNe BoY' Alıntı:
Walla bende kadın birde genç de değil yanii Genç olsa içi kıpır kıpır fln derim ama kadın yani.... :):):):D:D
puahahhahahahhahaha çok güldüm allah razı olsun senden:D genç olsa içi kıpır kıpır dersin puahahhahahhaha,ama ne alakası var jujla:D

wala bende guldm he...bukadar ıcınıze oturacagını bılseydm jujuma juj demesdım yahu...puhahaha...:D

Yaw önemli değil ben bunu bir ömür boyu merak eder dururum sizin söyleminize gerek yok walla :(:(:(:(

:):D

bende de böyle bi durum olmuştu ama biz de hoca dersten geçirmeyeceğine söz vermişti..
son anda yırtmıştık... gördü ya bişi dememişti..
neyse yeri gelmişken bu msjı okuyan herkese ii geceler diyeyim..ben çıktım

sanada ıyı geceler...
hımm ben demıstım solemıcekler dıye :)
cunku mantıksız bısey ( gaza getiom sanmayin:p) klasik kızların kullandıgı garip kelimelerden bırı nooolcak :p

aLoNe BoY' Alıntı:
Yaw önemli değil ben bunu bir ömür boyu merak eder dururum sizin söyleminize gerek yok walla :(:(:(:(

:):D

puahahahhahahah ağlama yasık acıdım wala:D jujuma jujum demesdim ben de cddn bu kadar mrklanacağınızı bilseydim:D

bilseydin bence daha önceden derdin :O

hıc merak ettın mı canım sen hııııcc ısın olmaz dımı :)

Geri