Hackhell yavaş diyenler bir dakikanızı alacağım canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
Msn de de yazdığım ''roket gibi'' yazısına karşı ''neresi roket gibi'' diyenler ve öneri ve şikayetleri site yavas seklinde konularla dolduranlar için..

Videoyu şimdi çektim. Bende hiçbi sorun yok, bir web sitesine 1 kişi bu kadar hızlı girip dolaşıyorsa sorun sitede değildir.

Herkese de kapak olsun.. [İyi niyetle soranlara değil, küçük aklıyla taa.ş...k geçmeye çalışanlara]

Sizde yavaş değildir demiyorum ama sorun olmadığını görün.

İndirin 2.7 Mb bişey..

http://rapidshare.com/files/4902525/Hackhell_hocus.avi

Üstelik; Şu an Forumumuzda: 2078 (662 Kayıtlı ve 1416 Misafir üye bulunmaktadır.

ortalama sayfa gosterım suresı 2 sn yının altında oluyor bende sanslıyım demekkı bendede sorun yok =) olmadı bır vıdeo da ben eklıyım =P

bundan daha hızlı acılan bır sıte varsa ekleyınde bızde yavas olduguna karar verelım. :D:D

böyle bir konuda calışma yaptıgınız için teşekkürler
ancak gercekten yavaş acılıyor nerdeyse bir sayfayının acılması 2 dakikayı buluyor bunun sizinle alaksı olmadıgını tahmin ediyorum
sizde acılıyorsa bizde acılmıyorsa bunda mutlaka bi sorun vardır
bir kaç degişik sistemde deneme yapılmasını tavsiye ediyorum

ben mozılla fırefox kullanıyorum ve bır sayfanın acılma suresı sadece ve sadece 0.735 saniye yanı bir sanıyenın bıle altında. yavas dıgen arkadaslarmıza bır onerım var modemlerını resetlesınler belkı ondan olabılır. cunku herhangı bır sorun olsa bızdede yavas olması lazım ama gayet hızlı.

valla sayfaları açmıyo bazen , f5 lemek zorunda kalıyorum , ama hızı çok iyi

bır kac yerde yazdım tekrar solıyım genelde 3-5 sayfa acıp dolasmak yerıne tek sayfa uzerınden dolasırsanız sorun yasamazsınız arkadaslar.

evet bayagı hızlı ;) diger internet siteleri internet explorer gibi ama HackHell Mozilla Firefox ...

Hocuspocus dostum video vermene gerek bile yok..Sözün senettir..Biliriz..Ama Uzunefe'ye katılıyorum..Aynı şekilde sayfaya ulaşmak çok güç..HH de sayfayı açarsa çok hızlı..Ama Gel gör kii sayfaya ulaşmak için bii çok kez yenilemek zorunda kalıyoz...Neyse işallah düzelir..Bölede giriyoz ama :)bizde kesinti olmaz ne pahasına olursa olsun..;)

yok yalan değil hocus sabah girdim canımdan bezdirmişti üstelikte firefox kullanmama rağmen
ama şimdi sorun çözülmüş roket gibi maşallah nazar değmesin =)
bu hıza ve hackhell'e can kurban =)

valla ben firefox kurıyım dedım gercekten dahada ıımıdır bakıyım dıye ie den daha yavas actı bende sayfaları ie ye devam =)

sıyah melekcım fırefoxsuma laf soletmem fırefox daha hızlı tımam mı yerım explorerını :p kızdırmayın benı fırefox okadar ay lav yu

firefox un ustune tanımam bende yenı kullanmaya basladım ama ıe ye bin ceker:D
dark bıdaha dene firefoxu

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Msn de de yazdığım ''roket gibi'' yazısına karşı ''neresi roket gibi'' diyenler ve öneri ve şikayetleri site yavas seklinde konularla dolduranlar için..

Videoyu şimdi çektim. Bende hiçbi sorun yok, bir web sitesine 1 kişi bu kadar hızlı girip dolaşıyorsa sorun sitede değildir.

Herkese de kapak olsun.. [İyi niyetle soranlara değil, küçük aklıyla taa.ş...k geçmeye çalışanlara]

Sizde yavaş değildir demiyorum ama sorun olmadığını görün.

İndirin 2.7 Mb bişey..

http://rapidshare.com/files/4902525/Hackhell_hocus.avi

Üstelik; Şu an Forumumuzda: 2078 (662 Kayıtlı ve 1416 Misafir üye bulunmaktadır.
Böyle bir konu açıkcası bende açmayı düşünüyordum ama yoğunlukdan
dolayı açamadım forum gerçekten çok hızlı tek sayfa üzerinden her sayfalara
sırayla geçebiliyorum her sayfayı açmaya çalışıp beklemekten
daha iyi...

sıte şok hızlı adepte olamıyorum benı kaybedebılırsınız ben hackhellın yavas yavas acılmasını ozledım bole yavas yavas gelıyodu sayfalar sımdı dırek gelıyo gıcık oluyom ozel bı bolum acın yavas yavas gelen sayflar dıye zaten cop kutusunada mod yapmadınız benı barı buraya yapın tımam mı kodumsss desemmı acaba :p tamamkodumsss demıyom

video cıktı mertlık bozuldu :F
eline saglık hocus, ben proxy ile bile gayet hızlı dolaşabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri