Hackhell yavaş diyenler bir dakikanızı alacağım canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wallaha Abii Hem fireFox iLe DenedimHemde intExpoler İle Ama 1 Hafta öncesine kdar Ya Hiç Bişi yoktu Tık Yapıyordum 1 sn Sürmüyordu Ama Su Son 2-3 Gün İçerisnide Fena Bir SekildeYavaşlama War Benden Dolayı oalcagını Sanmıyrum Çünkü Sorun SAdec Burada.. Ayrıca Bu durumu dEnetlemek için (sorun bende mi Deil mi) Cafeden Girdim Ayrıca Baska Bir Arkdasın Evinden girdim Tekrar Aynı.. "Dark" Abini Dedi gibi Tek Sayfa halinde Dolasmaya calısıyorum Ancak Sorun Yine Aynı. Ben Bir Türlü Anlıymadım Bu işi.. isterseniz Bende Cekebilirim Yani.....

Joker_34' Alıntı:
Wallaha Abii Hem fireFox iLe DenedimHemde intExpoler İle Ama 1 Hafta öncesine kdar Ya Hiç Bişi yoktu Tık Yapıyordum 1 sn Sürmüyordu Ama Su Son 2-3 Gün İçerisnide Fena Bir SekildeYavaşlama War Benden Dolayı oalcagını Sanmıyrum Çünkü Sorun SAdec Burada.. Ayrıca Bu durumu dEnetlemek için (sorun bende mi Deil mi) Cafeden Girdim Ayrıca Baska Bir Arkdasın Evinden girdim Tekrar Aynı.. "Dark" Abini Dedi gibi Tek Sayfa halinde Dolasmaya calısıyorum Ancak Sorun Yine Aynı. Ben Bir Türlü Anlıymadım Bu işi.. isterseniz Bende Cekebilirim Yani.....

İp lerle alakalı bişey..

Ben ayrıcalıklı değilim nasıl bukadar hızlı dolaşabildiğimi açıklarmısın? Web sitesi bir veya bikaç sunucudur. Ben bu sunucuya nasıl oluyorda böyle ulaşıyorum..

Biliyorum biçok kişide yavaş açılıyor.. Ama bir kişi hızlı giriyorsa sorun sitede değildir. Bunu sölemeye çalışıyorum.

İstediğiniz an yine çekerim benim içinde problem değil.. Anladığım kadarıyla bazı ip aralıklarında olanlar problem yaşıyor

SaDoLaYn' Alıntı:
sıyah melekcım fırefoxsuma laf soletmem fırefox daha hızlı tımam mı yerım explorerını :p kızdırmayın benı fırefox okadar ay lav yu
Tabi Sado haklı bende Firefox kullanıyorum o kadar ay lav yu Sado
Bilişim Merkezciğin geldi...

Siteye giriyorum ilk tıklama süper açılıyo,2.tıklama süper açılıyo,3 tıklama SAYFA GÖRÜNTELENEMİYOR..! ;)
Sürekli böyle..Sayfa yenile diorum gene düzelmiyo..Tarayıcıyı kapatıp yeniden açınca düzelio anca..Sonra gene aynı;1 süper 2 süper 3 foss..;)
Yani bir seferde 2 hakkım var=)

[Tarayıcı:Firefox]

<Evet bende de sayfa görüntülenemiyor hatası war!!
Dark ın dediği gibi ie kullanıyorum ve ie den wazgeçmem..

2.sayfada maximus bende sayfaların açılması 1 saniye bile olmuyor
dediğinde ağzım açık kaldı wallaha!!
Bende sayfalar bazen 15sn bazen 30sn bazende 1-2 dakikada açılıyor!!

Mesela şimdi bu sayfa 1dk da açıldı . . .
:(>

emeğe saygı göstermemiz lazımdır elbet ama abartıldığı kadar olmadı ilk bi kaç gün çok güzeldi ama şimdi özür dilerim ama eskiden yavaşlığından şikayetçiydi herkes şimdi bir konuyu açana kadar en az 5 defa yenile diyorum ve yine de sayfa görüntülenemiyor yada database yada sayfada hata oluştu saçmalıkları çıkıyor..
Çok şaaşaaLı bi açıLış yapıLdı yeni çaLışmaLardan sonra ama bende erken söndü..
Yada sadece moderatörlerde hızlı açılıyo userlerde sadece şikayet olduğuna göre..
Hızla ilgili sorun gene var ama konu açışlarda çok hata veriyor bence tekrar elden geçirilmeli

başlığı açan arkadaşım ben site yavaştır diyenler adına birşeyler söyleyeyim burada sana,

msni vs kimle konuştuğunu,muhabbetini bilemem fakat gün içinde hackhell'in aşırı yavaşladığı hatta bazen açılamadığı bir gerçektir.

"kapak olsun,t..şak geçenler,küçük akıllılar" gibi söylem ve benzetmeler de yakışık almaz

son 20 dk içinde ilk kez şu an foruma giriş yapabildim ve hızdan randıman alabildim kendi adıma

o yüzden yorum yaparken dikkat,konuları çarptırmadan,hakaret etmeden izah edin insanlara bazı şeyleri

saçma sapan yorumlar yaparak ve başlıklar açarak değil

şuan aşırı bi yavaşlık söz konusu
ama sabır arkadaşlar lütfen =)

kafayı yemek üzereyim.. bende hala roket gibi..

ikra bazı şeyleri üzerine alınma, ordan çıkarılacak mesaqjalrı çıkaranlar çıkarmıştır.

yalnız az önce bi arkadaşa gidip pc cine format attım ve onun pc de hackhell yavaştı. Şimdi eve geldim yine hızlı... Bende hiç yavaşlamıyor.

Biyerden uydurmuyorum işte videoda orda, sizde yavassa ben yalan söylüyorsunuz demiyorum.. bende olanı gösteriyorum. istediğiniz saatte söyleyin bidaha cekelim.. nazar değmesin tüü tüü tüü. Sunucu geç cevap vermiş olsa banada geç vermesi lazım, sunucuyla benim özel bi ilişkim olmadığına göre ;=)

Hackhell de sorun yaşayanlar

mozilla veya opera ve benzerleri ile gezinin ve tek pencere açın hiç bir sorun olmadan hızlı gezintinin keyfini çıkarın :D

HoCuSPoCuS' Alıntı:
kafayı yemek üzereyim.. bende hala roket gibi..

ikra bazı şeyleri üzerine alınma, ordan çıkarılacak mesaqjalrı çıkaranlar çıkarmıştır.

yalnız az önce bi arkadaşa gidip pc cine format attım ve onun pc de hackhell yavaştı. Şimdi eve geldim yine hızlı... Bende hiç yavaşlamıyor.

Biyerden uydurmuyorum işte videoda orda, sizde yavassa ben yalan söylüyorsunuz demiyorum.. bende olanı gösteriyorum. istediğiniz saatte söyleyin bidaha cekelim.. nazar değmesin tüü tüü tüü. Sunucu geç cevap vermiş olsa banada geç vermesi lazım, sunucuyla benim özel bi ilişkim olmadığına göre ;=)

muhahahaah sen kendininkine roket mi diyon ? videoyu izledim baktım kızma ama walla benimkinden yavaş :D:D

hiç bişeye yanmamda şimdi sömürücüler nasıl seviniyodur ona yanarım:) bide bir anımı paylaşayım benim bi arkadaş hhnin bir numaralı sömürücülerindendir saolsun 3 gün önce yanıma geldi oğlum diyo varya yeni bi modem aldım sizin o siteye manyak giriyo sayfalar şakır şakır açılıyo:) allah bilir bu yeni server olayından haberi olmayan kaç kişi bilgisayarlarının harikalar yarattığına inanıyodur:sigara:

benimki çok hızlı deyipte hava atmak yerine sorunun ne olabileği hakkında yorum yapılmalı.Bu sorunu yaşıyanlardanım ve benim gibi bir çok kişi var.

bende dün akşama kadar hh de sorun var diye sunucularla oynayıp duruyordum =) taki telekomu arayana kadar telekomun alt yapı çalışmaları devam ediyormuş santrallerle alakalı olan bi problemi aşmaya çalışıyorlar ne kadar sürer allah bilir bende bunu duyduktan sonra proxy kulanarak deneme yapıyım dedim ve hocusun dedigi gibi roket gibi hızlı kulanıyorum şuanda sorun telekomdan kaynaklanıyor bi kaç gün içinde inşallah bittirebilirlerse büttün hh camiyasıda rahat edicektir detaylı bilgiyi 444 0 375 den alabilirsiniz.. iyi forumlar.

Ben Sadece bu konuyu açmak için mozilla ile 20.065 sn. bekledim!!!

Solariz' Alıntı:
bende dün akşama kadar hh de sorun var diye sunucularla oynayıp duruyordum =) taki telekomu arayana kadar telekomun alt yapı çalışmaları devam ediyormuş santrallerle alakalı olan bi problemi aşmaya çalışıyorlar ne kadar sürer allah bilir bende bunu duyduktan sonra proxy kulanarak deneme yapıyım dedim ve hocusun dedigi gibi roket gibi hızlı kulanıyorum şuanda sorun telekomdan kaynaklanıyor bi kaç gün içinde inşallah bittirebilirlerse büttün hh camiyasıda rahat edicektir detaylı bilgiyi 444 0 375 den alabilirsiniz.. iyi forumlar.
<Bakın bu iyi haber işte !!! :) >

Arkadaslar sözlerimi yınelıyorum. bende en ufak bır sorun yok üstelik. tek sayfada acmıyorum bırden fazla sayfada gezınıyorum. en gec acılan sayfa 2.781 sanıye oldu. normalde 1 sanıye yada bır sanıyenın altında cılıyo sayfalar. msn den banada hackhell yavas dıye soleyenler oluyo gercekten sasırıyorum. modemlerını resetlemelerını soluyorum bazıları duzelıyo bazılarında ıse degısen bıse olmuyo seytanın kulagına kursun bende herhangı bır sorun yok. herkese sorunsuz hızlı forumlar :sigara:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri