bende üye olmak istiyorum
Dostum;
* 20+ Upload Yap. Şifreleri hackhell olsun. içinde HH ile ilgili text bulunsun. Girersin...
Ama;
Haftada sadece 2 upload yeter diye düşünüp konu dağıtmayacaksan hiç girme derim...
bende üye olmak istiyorum
mesajım 250 yi geçkin ama nasıl 25 tane şifresi hackhell olan upload yapcaz onu anlamadım ???
ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2199063' Alıntı:
25 tane adam gibi program paylaşcan arkadaşım
neresini anlamadın
ama bnce 25 i 50 yapmanın sırası geldi
ben olmak istiyorum diycem ama hiçupload yapmamış adamım bi de 2 tane upload zorunluluğu varmış pehhh neyse yapmaya çalışcam
ama şifresi nasıl hackhell olcak
ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2221193' Alıntı:winrar şifresi hackhell olucak
ohooo uploader teama girmek isterim ama her hafta 2 upload zorunluluğu o da mı yoksa şifresi hackhell olcak onun da şifresi hackhell olcaksa paylaşacağımız proğramı indirmek lazım sonrada hackhel şifresi koyucan sonra upload etcen benim kotam ne olcak peki neyse boşver hackhell uğloader teamı ya
Яħ.;2224186' Alıntı:Upload Kota götüRmüyor![]()
ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2224194' Alıntı:
anladın mı bizim işimizin zorluğunu...
anladım saolda uzadı bu burda bişey söliceksen pm at
ρ σ ѕ є ι ∂ σ η;2224313' Alıntı:
emrin olur:durdurun
ohooo uploader teama girmek isterim ama her hafta 2 upload zorunluluğu o da mı yoksa şifresi hackhell olcak onun da şifresi hackhell olcaksa paylaşacağımız proğramı indirmek lazım sonrada hackhel şifresi koyucan sonra upload etcen benim kotam ne olcak peki neyse boşver hackhell uğloader teamı ya
Яħ.;2237421' Alıntı:Keyifli iştir. Heyecanlıdır. "hacı nası kascaz 10 bin puanı" falan die stres yaparsın :hhmanD
Bir sorum olacak :}
ben Adult bolumune upload yapsam ki su ana kadar 12 tane uploadım war. Rar passı hackhell.com olan we icinde hackhell ile ilgili bi yazı olan. Hut a girebilirmiyim :} sadece merakdan soruyorum giricegimden degil :}