Hackhell Uploader Team ile ilgili bilgiler ve Başvuru şartları için tıklayın..

abi o zmn bende download team kuruyom karşlılıklı maç yaparız :D

react0r ile bu konuyu en kısa zamanda konuşacağım;

Forumda görüyorum upload team a rapid şifresi için girmek isteyenler oluyor.

gidip 1 mb lık programı upload edip şifresini hackhell.com koyanlar var olabilir o ayrı ancak,
Birde upload yapmış gibi görünenler var. bence girmek için 5 upload yapmak gerekiyorsa kaliteli yapsınlar açıklama versinler 1 tane yapsınlar

hellboy726' Alıntı:
react0r ile bu konuyu en kısa zamanda konuşacağım;

Forumda görüyorum upload team a rapid şifresi için girmek isteyenler oluyor.

gidip 1 mb lık programı upload edip şifresini hackhell.com koyanlar var olabilir o ayrı ancak,
Birde upload yapmış gibi görünenler var. bence girmek için 5 upload yapmak gerekiyorsa kaliteli yapsınlar açıklama versinler 1 tane yapsınlar

KesinLikle Haklısın HELL..ADamlar 2 kelime yazıp link veriyor..

Dosyanın Boyutu da 1 MB bile Değil genelde..700 kb falan :sigara:

upload team isteyen herkese açıktır arkadaşlar, herkes sahip oldugu bağlantıya göre katkısını sağlıyor, biraz anlayış gösterseniz çok güzel olacak, upload eden
arkadaşlara destek olun eksiklerinde yardımcı olun

bende katılmak istiyorum ancak netim limitsiz 512 kbpslik bağlantı upload ederken çok yavaş upload yapıyor ve de download hızımı yarı yarıya düşürüyor uploadın downloadı etkilememsi lazım deilmi bunun bir çözümü varmıdır varsa yazarsanız sevinirim.. ...saygılar...

Hellboy abinin dediğini bende yapıom yani küçük dosyalar upload ediyom ama ben açıklamalarını iyi bir şekilde yaptığıma inanıyorum
Reactor abi bende bi mb sınırı getirilmeli toplamda şu kadar upload yapan uploader team girebilme şansı yakalamalı

ben küçük dosyalar la başladım uploada ama dosya upload sayım arttıkça daha büyük dosyalar upload etcem mesela fifa gibi oyunlarıda upload etcem ben bunu ztn mythicalboya demiştim benim rapid şifresi için upload teame girmeye çalıştığım yok benim elimde şuan ztn rapid de premium üyelik war benim amacım hh ye katkı wermek.tamam mb sınırı getirilmeli buna katılıyorum.

Arkadaşlar Hackhell için Uğraş vermeniz gerçekten sevindirici..

Emekleriniz için tşkler..

Küçük Programlar Upload edebilirsiniz..BAglantı Hızınız Bunu gerektiriyor olabilir..

Bari AÇıklamaları 2 kelimelik olmasın..Birsürü Tr download siteleri war..

Oralardan Tanıtım ve açıklamaları bulabilirsiniz..Bu sizin konunuzun daha fazla hit almasını

sağlar..

Hadi Kolay gELsin ;)

1sc0rp!tX' Alıntı:
Arkadaşlar Hackhell için Uğraş vermeniz gerçekten sevindirici..

Emekleriniz için tşkler..

Küçük Programlar Upload edebilirsiniz..BAglantı Hızınız Bunu gerektiriyor olabilir..

Bari AÇıklamaları 2 kelimelik olmasın..Birsürü Tr download siteleri war..

Oralardan Tanıtım ve açıklamaları bulabilirsiniz..Bu sizin konunuzun daha fazla hit almasını

sağlar..

Hadi Kolay gELsin ;)

abi bunu yaramaz yapıyor benim konularıma bakarsan gerekl açıklama ve caps mevcuttur.

MyThicaLBoY' Alıntı:
abi bunu yaramaz yapıyor benim konularıma bakarsan gerekl açıklama ve caps mevcuttur.
myt kanka ve 1sc0rp!tX abi bende msjlarıma bakarsanız artık tanıtım özellikler gibi bilgiler ekliyorum o zmn fazla bilgim yoktu şuan fifayı upload ediyom ve bundan sonra full bilgi vercem

... SAYGILARIMLA ...

Lan biz o kadar upLoad ediyoruz bizim gözümüzden öpen oLmadı hiç pehhhh :durdurun
upLoaderLarı tebrik ediyorum, ama arasıra benim böLümüme de uğrayın :)

FoFeR' Alıntı:
Lan biz o kadar upLoad ediyoruz bizim gözümüzden öpen oLmadı hiç pehhhh :durdurun
upLoaderLarı tebrik ediyorum, ama arasıra benim böLümüme de uğrayın :)

dai Senin Bölüme GElinmez mi yaff

Rapid Puan Kasmak isteyen bence O bölüme gitsin =)

Upload eTtiğim her dosya 700 den aşagı indirilmiyor..

Siz Düşünün ARtık..:sigara:

Ben [HUT] ' e Katılmayı Düşünüyorum React0r Abime Pm Attım Cevap Yollarsa Bende Ona Uploadlarımın Linkini Veririm.Elimizden Geldigi Kadar Hackhell ' ı Yükseltmemeiz Gerek Bunda Benimde Böyle Bir Katkım Olsun İstiyorum

İYİ FORUMLAR

Aradığınız Bütün Özelliklerin Hepsi Bende Var Girebilirmiyim :D

xlpx' Alıntı:
Aradığınız Bütün Özelliklerin Hepsi Bende Var Girebilirmiyim :D

dostum özellikleiri tamamla bence daha ilk mesajın ve buraya mesaj atıyorsın :saskin

Geri