Hackhell Uploader Team ile ilgili bilgiler ve Başvuru şartları için tıklayın..

bende bulunmak isterim Upload Takımında 250 mesaj sayıya ulastımmı forumun iyiligi için elimden gelen herseyi yaparım

Allah izizn verirse ßende varım Şartlar ok..

10 Mb bağlantım var günde en az 10 gb upload yaparım... Ama anlaşırsak tabii... Eğer düşünürseniz özel mesaj atın bana çünkü ben size özel mesaj yollayamıyorum .....

YOMATA' Alıntı:
10 Mb bağlantım var günde en az 10 gb upload yaparım... Ama anlaşırsak tabii... Eğer düşünürseniz özel mesaj atın bana çünkü ben size özel mesaj yollayamıyorum .....

Anlaşma usulü yokuz burada, bütün uploader arkadaşlarımız hackhell için karşılıksız, sadece hackhell dostluğu için çalışıyor, eğer sende hackhell'e gerçekten birşeyler katabilmek istiyorsan, eleminasyon için zorunlu olarak koyduğumuz şartları yerine getirebilirsin.

Uzun süredir başvuru olmuyor nedendır acaba, bakın yaz da gelmıs boş durmayın =)

erdemm' Alıntı:
bide benim kendim rapidshare üyeliğim var? bana bi yararı olur mu ?
mesela ben rar şifresi yada içinde reklam olmayan rarları toplasam benim rs deki hackhell adına açtığım klasörün içine atsam upload yapmış sayılır mıyım?
http://rapidshare.com/users/VO647A şifresi hackhellerdemm

hayır, kurallar açık ve nettir.

Ciddi Katilim Azaldi Hadi Arkadaslar Shark Ve Ben Sirf Oyun Olmuyor Gelin Oyun Upload Edelim :D

Her Türlü Upload Serbest Ama Dikkate Alinsin :D

Daha cok download yapıyorum :)
upload yapabılecek kadar uzun vaktım yok sanırım reactor :)
Katılacak olan tum arkadaslara basarılar dılerım :)

reactor abi kaç uploader var öğrenebilirmiyim acaba ?

Geri