| HackheLL UFO Team KuruLuyor =) |

iSANIN DOGUMU ADLI BU RESiM 12.YÜZYILDA YUNANiSTANDA YAZILMIS 'THE BOEK OF THE EVANGELiST' ADLI KiTAPTA BULUNMUSTUR.EGER RESMiN ÜST TARAFINA BAKARSANIZ iCiNDE FiGÜRLER OLAN YARIM DAiRE SEKLiNi GÖRÜRSÜNÜZ.CiSiM PARLIYOR VE ASAGIYA ISIK GÖNDERiYOR.RESMiN SAG-ORTA KISMINDA BULUNAN ADAM ELiNi YÜZÜNE GÖTÜREREK GÖZLERiNi KORUMAYA CALISIYOR.HERHALDE RESMi CiZEN KiSi ISIGIN NE KADAR PARLAK OLDUGUNU ANLATMAYA CALISIYOR

YUKARIDAKi iMAJ HiNDiSTANDAKi COK ESKi BiR EL YAZMASINDA BULUNMUSTUR.SAGDA KIRMIZI KAREYE ALINMIS iKi CiSMi RAHATLIKLA GÖREBiLiRSiNiZ.CiSiMLER SAPKAYA BENZiYOR.FAKAT NEDEN HAVADA ASILI BiR SEKiLDE DURUYORLAR.ÜSTELiK BiRiNiN ÜZERiNDE PENCEREYE BENZER DELiKLER VAR (ALTTA)

prajna2nm2.jpg

ÜSTTEKi RÖNESANS DEVRi RESMiNDE ROMADAKi BiR UFO OLAYIMI ANLATILMAK iSTENMiSTiR ? PRODiGiORUM LiBER ADLI BU KiTAP ROMALI TARiHCi JULIO OBSEQUENS TARAFINDAN YAZILMISTIR.

ufocrucifixcompressedgn8.jpg

YUKARIDAKi 17 YÜZYILDAN KALMA FRESKTE iSANIN iKi YANINDAKi UFOLARI RAHATLIKLA GÖREBiLiRSiNiZ.

YUKARIDAKi VE ALTTAKi HALILARA iSLENMiS UFOLAR VAR.(14 YÜZYIL-FRANSA)

1350 YILINA AiT 'THE CRUCFIXION' ADLI BU FRESKLER YUGOSLAVYA-KOSOVA'DAN.

medivcompressedst8.jpg

ALTTAKi VE ÜSTEKi RESiMLERi KiM YAPTI BiLMiYORUM AMA iKiSiDE 15.YÜZYILDAN KALMA.

ufocrociatecompressedny0.jpg

tebaide1compressedpi8.jpg

ÜSTTEKi TABLO PAOLO UCELLO TARAFINDAN 1460-1465 YILLARI ARASINDA YAPILMISTIR.KIRMIZI UFOYU iSANIN SAG TARAFINDA GÖRÜYORSUNUZ.TABLO ACADEMY OF FLORENCE/iTALYADA ASILIDIR.

YUKARIDAKi TABLO Carlo Crivelli (1430-1495) TARAFINDAN YAPILMIS VE ADI:"The Annunciation with Saint Emidius" (1486) National Gallery, Londra.DA ASILIDIR.HAVADAKi CiSiMDEN iNCE BiR ISIK EVDEKi MARY'NiN KAFASINA GELiYOR.ALTTA RESMiN BÜYÜTÜLMÜS SEKLi BULUNUYOR.

mosescompressedqc8.jpg

ÜSTTEKi TABLO BELCiKA'DAN.MUSA TABLETi ALIYOR.HAVADAKi UCAN CiSiMLERi GÖREBiLiRSiNiZ.YAPAN VE TARiH BiLiNMiYOR.

YUKARIDAKi RESiMDE iSA The painting is entitled "The Miracle of the Snow" and was painted by Masolino Da Panicale (1383-1440) and hangs at the church of Santa Maria Maggiore, Florence, Italy.

madonacompressedws5.jpg

15.YÜZYILDAN KALMA BU TABLODAKi UFO BEYAZ DAiRE iCiNE ALINMISTIR.UFONUN HEMEN ALTINDA (BURADAN PEK BELLi OLMASADA)BiR ADAM VE KÖPEGi UFOYA BAKMAKTADIRLAR.

maryblowcompressedsf2.jpg

YUKARIDAKi RESiM 'PRODIGIORUM AC OSTENTORUM' ADLI KiTAPTAN ALINMISTIR.YAZARI CONRAD LYCOSTHENES(1518-1561).SAYFADA 1479 YILINDA ARABiSTANDAKi BiR UFO OLAYI ANLATILMISTIR.KiTAP AVUSTRALYA KÜTÜPHANE ARASYIRMALARI MÜZESiNDE BULUNMAKTADIR.

ufofleetcompresseddi8.jpg

YUKARIDAKi RESiM ANON TARAFINDAN 1490 YILINDA YAPILMISTIR.DiSK SEKLiNDEKi BULUTLARA DiKKAT EDiNiZ.

glassersye2.jpg

YUKARIDAKi 16 YY.CiZiMi 14 NiSAN 1561 DE NUREMBURG'DA MEYDANA GELEN BiR GÖK OLAYINI ANLATIYOR.RESiM SU ANDA ZÜRiH MERKEZ KÜTÜPHANESiNDEDiR.

ufoswisscompressedtm4.jpg

BU RESiM 1566 DA iSViCRE-BASEL'DE MEYDANA GELEN BiR GÖK OLAYINI ANLATIYOR.NASILDA BAKIYOR KERATALAR.NEYSE RESiM ZÜRiH MERKEZ KÜTÜPHANESiNDE BULUNMAKTADIR.

ufocoincompressedxk9.jpg

YUKARIDAKi FRANSIZ MADALYONU 1680 YLINDAN KALMA.BiR UFO OLAYI YADA TEKERLEK SEKLiNDE BiR UCAN CiSiM TASViR EDiLMiSTiR.YAPAN VE YER BiLiNMiYOR.

ufo1christcompressedmu5.jpg

YUKARIDAKi TABLO COK iLGiNC.1600 YILINDA YAPILMISTIR.ORTADA DURAN CiSiM METAL GiBi.SANKi SPUTNiK UYDUSU GiBi.CiSMiN SOL ALTIDAKi ZAVA ZiNGO BiR KAMERA OLABiLiRMi.HER NEYSE DAHA FAZLA BiLGi iCiN YESiL YERE TIKLAYIN.

hamburgcompressedtn6.jpg

YiNE TEKERLEKLER.BU RESiM 4 KASIM 1697 DE ALMANYA-HAMBURG'DA MEYDANA GELEN BiR UFO OLAYINI ANLATIYOR.CiSiMLER 'PARLAYAN TEKERLEKLER' OLARAK ADLANDIRILMISTIR.

deg2qx9.jpg

YUKARIDAKi TABLO 1710 DA BELCiKALI FLAMAN RESSAM AERD DE GELDER TARAFINDAN 'iSANIN KUTSANMASI' ADI iLE YAPILMISTIR.TABLO CAMBRIDGE FILZWILLIAM MÜZESiNDEDiR.O YUKARIDA ASILI DURUP ASAGIYA ISIKLAR GÖNDEREN SEY BÖRTÜ BÖCEK DEGiL HERHALDE.

image320compressedkg3.jpg

YUKARIDAKi iLiSTRASYON 18 AGUSTOS 1783 DE SAAT AKSAM 9:45 DE 4 SAHiDiN TANIK OLDUGU BiR UFO OLAYINI ANLATIYOR.OLAY iNGiLTERE'DE MEYDANA GELMiSTiR.

ovni2ts6.jpg

BU MAGARA RESiMLERi AVUSTRALYA KiMBERLEY'DEN.5000 YIL ÖNCESiNE AiTLER. UZAYLI TASViRLERi OLDUKLARI SANILMAKTADIR.

ovni6jj2.jpg

[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XJvquhoCieo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XJvquhoCieo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]

€Line SaqLık Kardesim ßizar Gec Farkına Vardım.Arastırmanı Hemen YayınLıyorum.Ve Kim Ne Derse Desin İsterLerse ßizi Din Düsmanı oLarak YargıLasınLar.Hiç ÖnemLi DeiL ßi KuLagımızdan Girer ßi KuLagımızdan Cıkar.Düsüncemizin Herzaman Arkasındayız.

€Line SaqLık Kardesim ßizar Gec Farkına Vardım.Arastırmanı Hemen YayınLıyorum.Ve Kim Ne Derse Desin İsterLerse ßizi Din Düsmanı oLarak YargıLasınLar.Hiç ÖnemLi DeiL ßi KuLagımızdan Girer ßi KuLagımızdan Cıkar.Düsüncemizin Herzaman Arkasındayız.

Arkadaşım AnLamıyormusun :eek:Yoksa AnLamamzLıktan mı GeLiyorsun.:slapBana Yazdıgın Mesajın Tekrarını Yazdım(1-2 sayfa önce ).Ben Burdakileri İsLam Düşmanı Demiyorum.İsLam DüşmanLarının OyunLarı DEdim BunLar...Saten Sizi iSLam Düşmanı Diye YargıLamam,YargıLayamam.

Saten Boş İşLerle Uğraşıyorsunuz. "C0L0SSUS" Dediğim Gibi Sende GÖrürsen SeLamı mı SöyLe.Banada Uğrasın.İFTar Yaparız.MemLeketLerden Konusuruz:gulumseCocuk:

Boş İşLerde BaşarıLar DiLerim:victory

ufolar türkmü yada ufolar müslüman mı yada hangi dine inanıyorlar ıııııııııı efenim ııııııııı .

beni de ekle kardeş. inşallah görcem bi tane ve doğruluğu hakkındaki düşüncelerden sıyrılıp var olduklarını bilcem

Arkadaşım AnLamıyormusun :eek:Yoksa AnLamamzLıktan mı GeLiyorsun.:slapBana Yazdıgın Mesajın Tekrarını Yazdım(1-2 sayfa önce ).Ben Burdakileri İsLam Düşmanı Demiyorum.İsLam DüşmanLarının OyunLarı DEdim BunLar...Saten Sizi iSLam Düşmanı Diye YargıLamam,YargıLayamam.

Saten Boş İşLerle Uğraşıyorsunuz. "C0L0SSUS" Dediğim Gibi Sende GÖrürsen SeLamı mı SöyLe.Banada Uğrasın.İFTar Yaparız.MemLeketLerden Konusuruz:gulumseCocuk:

Boş İşLerde BaşarıLar DiLerim:victory

arkadaşlar uzatmayalım artık,isteyen inanır isteyen inanmaz,kendimde inanmazdım fakat bi kaç hafta önce çok yakından bi ışık geçti hızlıca,bu ne bi yıldız nede bi meteor nede bi uçaktı,çok yakında geçti ve kendi gözlerimle gördüm.görmyen inanmıyo bu da doğal ve normal.boş iş olupta biz bayağı bişeyle uğraşmıyoruz duyan da onlarla temasa geçmeye çalıştığımızı sancak =)dediğim gibi isteyen inanır isteyen inanmaz ama lütfen her türlü hackhell paylaşımına saygılı olun.sözüm sana değil ha yanlış anlama =)

Ufolar zamanında bazılarına çok şey yapmış ki ufolarla bazılarınınn alıp veremediği çok :D

Umut ilk mesajdaki paralnovayı U+Ur Hand yapabilirsin :D:D Şimdiden teşekkürler.

¨|~DÜ$�$~;4616020' Alıntı:
Bende şahsen Ufoya inanıorum Gruba benide yasarsanız sevinirm:)))))

Ayrıca colosusa katılıorum saol kardeş teşekkür ettim
Grußdasınız TesekkürLer.
“ Etrafımızı kuşatan atmosferde esrarengiz objeler dolaşmaktadır. Bu objeler zekice yönlendirilmektedirler.”

Beni de yaz.. :) Tabi ki var..
Grußdasınız TesekkürLer.
¨|~DÜ$�$~;4616063' Alıntı:
Kanky Teşekkür etcen mi:)

ßen Onun Yerine €ttim =)

Umut ilk mesajdaki paralnovayı U+Ur Hand yapabilirsin :D:D Şimdiden teşekkürler.
Dmm Kardesim İsim DüzeLtiLdi =)
hep ılgı duymusumdur :D ufo team e gırmem lazm :D
İsminiz Teama €kLendi Tesekkür €deriz =)
Şimdiden hoş geldin :D

Katıldık ama kamp, etkinlik falan filan olmayacak mı? :D
Bu mudur yani??? Bu mudur ufo gerçeği :)

Taßiki Hersey ßundan İßaret DeiL.Msn Yi €kLe İstedegin Kafana TakıLan Herseyi Sor.ßunLa Yetinme Arastırma Yap ßizimLe PayLas.MeseLa Video oLur.Ana Konuya Kouarım.

uzayda birileri var marstada yaşam var :):)

Geri