| HackheLL UFO Team KuruLuyor =) |

ufo mufo yok kandırmışlar seni.Evrim teorisi bilimsel olarak çöktüğü uzay dinini çıkarmaya çalışıyorlar.Çoğu ünlü şimdiden başladı bizi uzaylılar yarattı demeye.Dawkins gibi net bir ateist bile uzay dinine geçti.National Geographic diye övdüğünüz kanalda önceleri 24 saat evrim belgeselleri yayınlıyordu şimdi ise ufo belgeselleri yayınlıyor.Bir kaç sene uzaylıları vuracağız ayağına ABD istediği yere saldıracak bunun için üsler kurmaya başladı.Sen burda abuk subuk konular açarak insanları saptırıyosun yapma bunu lütfen.Ufo diye birşey yok evrende insanlar-melekler-ruhaniler ve cinler var.Kur'an da da bu belirtilmiştir.Sizin dediğiniz garip uçan cisimler ise melek ve cinlerin fiziksel bedene bürünmüş halidir(shapeshifting..uzun konu araştırırsanız anlarsınız) Hadi yabancılar hristiyanlığa inanamadığı için böyle salakça şeylere inanması normal karşılanabilir de müslüman adamın böyle aptalca bişiye inanması garibime gitti yapmayın Allah aşkına=) Yazdıklarım açıklayıcı olmuştur inşaallah sapkın national geographic insanları kandırmasına göz yummamak lazım..

SizLer Kendinizi Saptamısınız Yoktur KeLimesine =) Simdi Üsenmedim Arastırdım Siz Kur'an da UfoLardan BahsediLmiyor Diyorsunuz.Bak BakaLım Bahsi Geciyormuymus...

Kur'an da Uzaylılar Talak Suresi Ayet !2

(Allahülleziyn haleka seba Semavatin ve minel ardı MİSLEHÜNNE....)

(Allah Semavatta Arz Üzerinde Yaratmış olduğunun Bir Mislini daha Yarattı)

Mana Meal Olarak Alınacak Olursa Allah Diyor ki
Ben Öyle Bir Allahım Ki Yedi Semavatı yarattım
Arz Üzerinde Yarattığımın Bir Mislini de O sema da Yarattım

Bizim Bildiğimiz Sema Henüz Dünyanın Seması
Yani Bugün Fennin Bocaladığı Dünyanın Seması

Allah Ben Size Dünyanın Semasını Tezyin ettim Der Dünyanın Seması
Tabiiii Bilmediğimiz Namütenahi Yarattım Diyor

şimdi Soruyorlar Hazreti Aliye Bu ne demek

-Açık diyor bu
bunun Ne demeği var mı ? Muhkem Ayet Bunun Tevili Filan İşaretleri Yok Apaşikare

-Yine anlamadım diyor
-Bu gün diyor o alemde benim gibi bir Aliyebni Ebu Talib Senin Gibi de Bir İbni Abbas Yaşıyor

Yaaaa Şimdi Bu günkü Fen Orada Hayat Var mı Yok mu
daha buralarda dolaşıyorlar

hem sonra (acaba zannıma göre dikkat acaba diyorum Hazreti İsa Aleyhisselam orada mı)

Bu din derki oralara çıkılır seyahat edilir fakat onlar iş değil

Oralara çıkılır Fakat Hüner Gönül Aleminde Seyahat yapmaktır Kalb Aleminde
Bunu Arayan Bir Kaşif Çıkmıyor

Hazreti İnsanın Kalbindeki Sokaklarda Varidatta Ne Var Onu Arayacak Bir Kimse Çıkmıyor

evet azizim Kuranı Mübin öyle bir Kitaptır ki manasını tefsirini şahıslar kalemler kağıtlar değil zamanlar yapar zamanlar…

mesela şu nazmı kerimin huzurunda huşu ile duralım

Şura ayet 29
Ve min ayatihi halkussemavati vel’ardı ve ma besse fiyhima min dabbetin ve hüve ala cem’ıhim iza yeşaü kadıyrün

Ayette resmen sema aleminde içinde oturulan bir yer olduğu bildiriliyor
Sonra sema sakinleri ile arz sakinleri cem (toplanıp) ve ihtilatı karşılaşıp görüşmeleri, beyan ediliyor

Bu günkü yükselen bilimde bunun pek yaklaştığını söyleyip üzerinde durmuyor mu ?

Ayetin manası :

O Semaların ve Arzın yaradılışı ve onlarda canlı hareketli her dabbenin üredilişi de onun ayatındandır kudreti süphanisini beyan eden alametlerindendir
Hem O dilediği zaman onları toplamağa kaadirdir

Anasayfa da da İndexLedim Konuyu... =)

Valla ben ufo falan diye adlandırmayacagım fahat bu evrende yanlız olmadıgmızı dusunuyorum...sankı bızım dısımızda baska gezegenlerde hayat suren ve bilim ve teknolojide ınsanlardan daha ılerıde olan canlılar var...ama bi isim vermek istemıyorum tabı kı.....

Valla ben ufo falan diye adlandırmayacagım fahat bu evrende yanlız olmadıgmızı dusunuyorum...sankı bızım dısımızda baska gezegenlerde hayat suren ve bilim ve teknolojide ınsanlardan daha ılerıde olan canlılar var...ama bi isim vermek istemıyorum tabı kı.....

KesinLikLe YanLız DegiLiz =). Koca Evrende Ba aLem Bizimki Demek Biraz Mantaksız GeLiyor Bana =)

Usta Bir Zahmet Beni de yaz =) Koskoca Uzay Evreninde Biz insanları Yaratan Allah - u Teala eLbette Başka canlılar da yaratmıştır .. Onun Gücü ve kuvveti her yere Yeter .. Ben de inanıyorum .. Beni de yazar mısınız ? : )

SizLer Kendinizi Saptamısınız Yoktur KeLimesine =) Simdi Üsenmedim Arastırdım Siz Kur'an da UfoLardan BahsediLmiyor Diyorsunuz.Bak BakaLım Bahsi Geciyormuymus...

Kur'an da Uzaylılar Talak Suresi Ayet !2

(Allahülleziyn haleka seba Semavatin ve minel ardı MİSLEHÜNNE....)

(Allah Semavatta Arz Üzerinde Yaratmış olduğunun Bir Mislini daha Yarattı)

Mana Meal Olarak Alınacak Olursa Allah Diyor ki
Ben Öyle Bir Allahım Ki Yedi Semavatı yarattım
Arz Üzerinde Yarattığımın Bir Mislini de O sema da Yarattım

Bizim Bildiğimiz Sema Henüz Dünyanın Seması
Yani Bugün Fennin Bocaladığı Dünyanın Seması

Allah Ben Size Dünyanın Semasını Tezyin ettim Der Dünyanın Seması
Tabiiii Bilmediğimiz Namütenahi Yarattım Diyor

şimdi Soruyorlar Hazreti Aliye Bu ne demek

-Açık diyor bu
bunun Ne demeği var mı ? Muhkem Ayet Bunun Tevili Filan İşaretleri Yok Apaşikare

-Yine anlamadım diyor
-Bu gün diyor o alemde benim gibi bir Aliyebni Ebu Talib Senin Gibi de Bir İbni Abbas Yaşıyor

Yaaaa Şimdi Bu günkü Fen Orada Hayat Var mı Yok mu
daha buralarda dolaşıyorlar

hem sonra (acaba zannıma göre dikkat acaba diyorum Hazreti İsa Aleyhisselam orada mı)

Bu din derki oralara çıkılır seyahat edilir fakat onlar iş değil

Oralara çıkılır Fakat Hüner Gönül Aleminde Seyahat yapmaktır Kalb Aleminde
Bunu Arayan Bir Kaşif Çıkmıyor

Hazreti İnsanın Kalbindeki Sokaklarda Varidatta Ne Var Onu Arayacak Bir Kimse Çıkmıyor

evet azizim Kuranı Mübin öyle bir Kitaptır ki manasını tefsirini şahıslar kalemler kağıtlar değil zamanlar yapar zamanlar…

mesela şu nazmı kerimin huzurunda huşu ile duralım

Şura ayet 29
Ve min ayatihi halkussemavati vel’ardı ve ma besse fiyhima min dabbetin ve hüve ala cem’ıhim iza yeşaü kadıyrün

Ayette resmen sema aleminde içinde oturulan bir yer olduğu bildiriliyor
Sonra sema sakinleri ile arz sakinleri cem (toplanıp) ve ihtilatı karşılaşıp görüşmeleri, beyan ediliyor

Bu günkü yükselen bilimde bunun pek yaklaştığını söyleyip üzerinde durmuyor mu ?

Ayetin manası :

O Semaların ve Arzın yaradılışı ve onlarda canlı hareketli her dabbenin üredilişi de onun ayatındandır kudreti süphanisini beyan eden alametlerindendir
Hem O dilediği zaman onları toplamağa kaadirdir

Anasayfa da da İndexLedim Konuyu... =)

cinler-insanlar-melekler-ruhaniler var evrende sadece.Burda ondan bahsedilmiş.Uçan tabak veya antenli yaratıklar göremedim ben=)

cinler-insanlar-melekler-ruhaniler var evrende sadece.Burda ondan bahsedilmiş.Uçan tabak veya antenli yaratıklar göremedim ben=)

Cinleri - melekleri - ru hanileri görüyor musun ? Kur'an ı Kerim de geçtiği için inanıyorsun .. Koskoca Evrende Neden yalnız olalım ? Allah - u Teala neden başka gezegenleri yaratmış ? BEn yalnız olmadığımızı düşünüyorum . Kur;' an da da İpuçları var zaten !

Cinleri - melekleri - ru hanileri görüyor musun ? Kur'an ı Kerim de geçtiği için inanıyorsun .. Koskoca Evrende Neden yalnız olalım ? Allah - u Teala neden başka gezegenleri yaratmış ? BEn yalnız olmadığımızı düşünüyorum . Kur;' an da da İpuçları var zaten !

sen neye istiyorsan ona inan.Tek istediğim bu saçmalığa Kur'anı alet etmeyin.National Geographic evrim tutmayınca uzay belgesellerine geçiş yaptı.Peki niye bunu yaptı?Çünkü birşeye inanmayan insan birileri tarafından yönetilmeye açıktır.Hergün dahada artıyor zaten uzaylı saçmalıkları..buda dediklerimi doğruluyor zaten..

sen neye istiyorsan ona inan.Tek istediğim bu saçmalığa Kur'anı alet etmeyin.National Geographic evrim tutmayınca uzay belgesellerine geçiş yaptı.Peki niye bunu yaptı?Çünkü birşeye inanmayan insan birileri tarafından yönetilmeye açıktır.Hergün dahada artıyor zaten uzaylı saçmalıkları..buda dediklerimi doğruluyor zaten..

Ama Sen Bizi Tamamen YanLıs AnLıyorsun.Sen Bize Dini oLmayan Birtakım İnsanLar Tarafından ÖnesürüLen Bir Teoriye Taptımızı Sanıyorsun.Ama öLe DeiL. =) Biz Tüm Dünyacada Var oLan Bir Gercegi Ortaya seriyoruz...Sen HaLa İnanmamaya CaLısıyorsun.Saygı Duyarız Senin Secimin.Ama Sana Bi Süpriz HazırLadım :D.Bu İşin UzmanLarından Bi UFO Nedir Gördü TanıkLarı oLayLar Dizisi SekLinde Bi Karma BeLgeseL HazırLadım.Zaman Ayır İzLe İnanıyorumki Fikrin Degisecek.UzmanLar Türk.UZMAN TV - Sorularınızın cevabını uzman videoları ile öğrenin. Adresinden DerLedim...KesinLikLe İzLe...

Dai Aramıza HosgeLdin =)

kim ne derse desin bu evrende tek değiliz.!!

dogru hayvanLarda war :biggrin: akıL mantık var 441 tane gezegen kesfetmısLer ufoLar hıc mı cıkmamıs bunLarn ıcınden uzay gemısı cart curt onLarda teknoLojı mı war hangı gezegende fabrıka gordun :durdurun

dogru hayvanLarda war :biggrin: akıL mantık var 441 tane gezegen kesfetmısLer ufoLar hıc mı cıkmamıs bunLarn ıcınden uzay gemısı cart curt onLarda teknoLojı mı war hangı gezegende fabrıka gordun :durdurun

KAnıtLanmıs Bir qercek Arkadasım... İnkar Etmenin Bi AnLamı Yok. YanLz DeiLz..

GözümLe gormeden koLay koLay inanmam =)) kım kanıtLamıs neyLe kanıtLamıs daha uzayLı neye benzıo onu bıLe bıLmıorz :S sacma sapan cekık gozLu canavar resımLerı =))

bi ara düşünün karar verin ve artık gerçeği bulun varmı yokmu bende artık meraktan catlıcam

Geri