HackheLL Temmuz Ayı BuLuşmaSI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßende Gelmek istiyorum ama KnowN'dan başkasını tanımıyorum Sorun oLurmu ? :hhmanD

Up Up :melek

Ben de geliyorum yaa karar verdim. yazar mısın beni de known kardeş. Yıldıray bilmiyomuş yolu onu alayım da getireyim bari :)

valla o tarihte orda olursam gelicem :goz:

ihşalla o güne bi iş çıkmazsa gelmeyi çok isterim bi temmuzun 10 olsun kesin cevap yazarım kardeşler kimseyi tanımıyorum ama buluştuk mu kaynaşırız, sorun ben sizi nasıl tanıycam gelcekler resmini koysalar birbirimiz bulmamız kolay olurdu....

o Beşiktaş'Lı değiL mi ya ? , seni İçerenköy-Carrefour'a götürmesin :durdurun

ArkadasLar ßen ßuLuşmaya ßıraz Geç GeLeßıLırım.. Sebebi İse Önce YıLdırayı aLıcam Geßzeden Daha Sonrasında 1903 Parçaya ßoLup MezarLıkta ßırakıcam.. İz,DeLiL Ve ßenzeri Şey ßırakmadan Hemen Aranızda KatıLırım.. :hhmanD

Şaka ßi Yana YıLdırayLa TeLefonda Görüştük Sıcak KanLı ßi İnsana ßenziyor KendıLeri.. (=

Ustumuze ßeşiktaş FormaLarını Geçirip GeLicez.. Demi YıLdıray :dilCocuk:​

MozoLe Miяach;4423625' Alıntı:
ArkadasLar ßen ßuLuşmaya ßıraz Geç GeLeßıLırım.. Sebebi İse Önce YıLdırayı aLıcam Geßzeden Daha Sonrasında 1903 Parçaya ßoLup MezarLıkta ßırakıcam.. İz,DeLiL Ve ßenzeri Şey ßırakmadan Hemen Aranızda KatıLırım.. :hhmanD

Şaka ßi Yana YıLdırayLa TeLefonda Görüştük Sıcak KanLı ßi İnsana ßenziyor KendıLeri.. (=

Anadolu yakası ağırLıkLı gaLiba .

BuLuşma yerini değiştirsek mi ne yapsak :eek:

gelin siz şunu ido deniz otobüsünde yapında bende manayla geleyim :d

ŞŞ noLuyor ßakim ßurda :durdurun

Yer Değiştirme iStegi FazLa oLursa ßiLeLim oNa Göre ßişeyLer AyarLarız..

MozoLe Miяach;4423625' Alıntı:

:hhsopa:hhsopa ee başka :dilCocuk::dilCocuk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri