HackheLL Temmuz Ayı BuLuşmaSI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şaka zaten heç olur mu yav? :) iyi vakit geçireceğimize eminim. yalız ben çok soğuk oluyorum ööle ortamlarda söyliim. sonra demeyin "iyi oldu dr.mud ın geldiği sıcak havada serinledik" diye :)

şaka zaten heç olur mu yav? :) iyi vakit geçireceğimize eminim. yalız ben çok soğuk oluyorum ööle ortamlarda söyliim. sonra demeyin "iyi oldu dr.mud ın geldiği sıcak havada serinledik" diye :)

Sen de bendensin desene
Nedense ben de başlarda soğuk olurum böylesine ortamlarda
Ama eğer kafa dengi olursa kaynaşıveririm:D
Neyse size iyi eğlenceler.Umarım zevkli geçer

Özqür YazıLan Her Post'a Tşk Ediyorsun.. ßen ßuLuşmaya Kadar 2000 ßin Post Atsam Oww 2000 ßin Teşekkür.. O Zaman Durmak Yok YoLa Devam.. :hhmanD

Sevdim VaLLa ßu İşi.. :hhmanD

ßende katıLmak istiyorum ama kimseyi tanımıyorum.. Sorun olurmu ?:terCocuk:

oLur Kanka oLur :p

MozoLe Miяach;4442674' Alıntı:
Özqür YazıLan Her Post'a Tşk Ediyorsun.. ßen ßuLuşmaya Kadar 2000 ßin Post Atsam Oww 2000 ßin Teşekkür.. O Zaman Durmak Yok YoLa Devam.. :hhmanD

Sevdim VaLLa ßu İşi.. :hhmanD

Sen Post at ßen Teşekkür ederim :hhmanD

Up Up :melek

aklımdaydı yazıcaktım zaten uplamışsın :)
şey diyecektim şimdi orda birbirimizi nasıl tanıycaz. yakamıza kırmızı karanfil takalım :)

aklımdaydı yazıcaktım zaten uplamışsın :)
şey diyecektim şimdi orda birbirimizi nasıl tanıycaz. yakamıza kırmızı karanfil takalım :)

msnde toplu görüşme yaparız telefon alırız arada birde hackhell diye bagırıp cıgırın :hhmanD

Eminim bu buluşma çok güzel gecicek ..
Eger kızlarda geliyo olsaydı ilk sırada ben vardım :GulumseKiz:
ßaşka bir buluşmada inşallah ..
Şimdiden iyi eglenceler herkesee ..

ben maçlar haricinde ööle dışarda bağıramam :) bağırananın yanına da gidemem takıntılıyım :) orda büyük bi ekran varya onun altında bekleyin :gulumseCocuk:

ben maçlar haricinde ööle dışarda bağıramam :) bağırananın yanına da gidemem takıntılıyım :) orda büyük bi ekran varya onun altında bekleyin :gulumseCocuk:

:hhmanD EKRAnın aLtında :D tamam oLur zuahah

Temmuz 19 da Bursa'da olucam, katılamayacağım için özür dilerim bi mana da ;)
Ama ordan kartpostal atarım herkeze :) Özgür sen beni en iyisi kartpostal ile katılcak olan üyeler kısmına yaz ;P

KaLDI Son 5 Gün :durdurun

İşLerim DoLayısıyLa bu ve sonraki 2 pazar YaLova'da oLacağımdan buLuşmaya katıLamayacağım.Çok üzgünüm , tanışmayı çok istediğim kişiLer vardı. :(

Neyse bi sonrakine inşaLLah .
YokLuğumu aratmayın .

Sapır sapır dökülüyor herkes
Bakalım bu da Ankara buluşmasına dönmesin de:D

İşLerim DoLayısıyLa bu ve sonraki 2 pazar YaLova'da oLacağımdan buLuşmaya katıLamayacağım.Çok üzgünüm , tanışmayı çok istediğim kişiLer vardı. :(

Neyse bi sonrakine inşaLLah .
YokLuğumu aratmayın .

Abi nereye gidiosun yaLovada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri