Not: Konunun kapanıp 2. kez açılma sebebi bu mesajın en alt kısmında yazmaktadır... Neden tekrar diye sormadan alt kısmı okuyunuz.
Evet arkadaşlar bugün tasarım önerilerinizin son günüydü. Artık anketimizi açabiliriz. "Bana sormadınız, etmediniz" diyen çıkmaz artık herhalde. Genco abimizin açtığı başlık altından isteyen istediği tasarımı verdi.!
tarih 05,03 - 12,03'tü aslında ama teknik sorunlar nedeni ile bir gün ilave olduGєηco' Alıntı:06.03.07 tarihinDe yapılan t-shirt modelleri ankete sunulur.
13.03.07 tarihinDe kara tam olarak verilir ve baskıya gidEr...
Ankete 1 haftalık bir süre koydum. 1 hafta içinde oy kullanmazsanız anket kendiliğinden otomatik kapanacağı için daha sonra kullanamazsınız. Şimdi arkadaşlar sadece 1 t-shirte oy kullanma hakkınız var. daha sonradan mesajlarınızda "ben 3 istiyordum 5'e bastım" falan demeyin lütfen. ilgilenen, katılan, destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Resimler açılmıyor diyenler için alternatif uygulama ekledim. lütfen açılmaya resimin altında bulunan;
"resim açılmıyorsa buraya tıklayınız" yazısına tıkladığınızda resim yeni sayfada açılacaktır.
Not: Burada herkes bişeyler paylaştı ve bişeyler yapmaya çalıştı. Kimsenin emeğine saygısız yorum yapmayın lütfen.
1. TASARIM

resim açılmıyorsa buraya tıklayınız
2. TASARIM
ÖN KISIM

ARKA KISIM

3. TASARIM
ÖN KISIM

ARKA KISIM

4. TASARIM
ÖN KISIM

ARKA KISIM

5. TASARIM
ÖN KISIM

ARKA KISIM

6. TASARIM
ÖN KISIM

ARKA KISIM

7. TASARIM
ÖN KISIM

ARKA KISIM

8. TASARIM
ÖN KISIM

ARKA KISIM

Çok Önemli Duyuru: Dark_Angel'in isteği üzerine dün ki açılan anket ve konu kapatılmış, verilen oylar ve yazılan mesajlar geçersiz kılınmıştır. Ayrıca Dark_Angel anketin açık oylama sistemi ile açılmasını uygun görmüştür. Şikayeti olan çıkarsa bu konu altına şikayet mesajı yazmasın. Şikayetinizi şikayet / ihbar alanına bildirin. Dark_Angel böle istedi, sanıyıorum ki kimse şikayet mesajı yazmaz. Konu altına sadece t-shirtlerle ilgili yorumlarınızı belirtin. Teşeşkkürler...
Bu arada ankette kimin hangi seçeneğe oy verdiğini görmeniz için çok küçük bir işlem yapmanız yeterli. Bu işlemi aşağıda ki resimde sizlere anlattım. Tek yapmanız gereken her hangi bir seçeneği çift tıklamak yada sağ tıklayıp aç demek. Aşağıda ki resimde de bu görülmekte.
resim açılmıyor diyenler buraya tıklasın
HackHeLL için hayırlı olur inşallah...!