HackHeLL T-Shirt Anketi, Katılımlarınızı Bekliyoruz...! [[ 06-03-2007 / 13-03-2007 ]]

Hangi T-Shirt'ü Alırdınız...!

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Altın Üye
Reaction score
0

Not: Konunun kapanıp 2. kez açılma sebebi bu mesajın en alt kısmında yazmaktadır... Neden tekrar diye sormadan alt kısmı okuyunuz.

Evet arkadaşlar bugün tasarım önerilerinizin son günüydü. Artık anketimizi açabiliriz. "Bana sormadınız, etmediniz" diyen çıkmaz artık herhalde. Genco abimizin açtığı başlık altından isteyen istediği tasarımı verdi.!

Gєηco' Alıntı:
06.03.07 tarihinDe yapılan t-shirt modelleri ankete sunulur.
13.03.07 tarihinDe kara tam olarak verilir ve baskıya gidEr...
tarih 05,03 - 12,03'tü aslında ama teknik sorunlar nedeni ile bir gün ilave oldu :D
Ankete 1 haftalık bir süre koydum. 1 hafta içinde oy kullanmazsanız anket kendiliğinden otomatik kapanacağı için daha sonra kullanamazsınız. Şimdi arkadaşlar sadece 1 t-shirte oy kullanma hakkınız var. daha sonradan mesajlarınızda "ben 3 istiyordum 5'e bastım" falan demeyin lütfen. ilgilenen, katılan, destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Resimler açılmıyor diyenler için alternatif uygulama ekledim. lütfen açılmaya resimin altında bulunan;
"resim açılmıyorsa buraya tıklayınız" yazısına tıkladığınızda resim yeni sayfada açılacaktır.

Not: Burada herkes bişeyler paylaştı ve bişeyler yapmaya çalıştı. Kimsenin emeğine saygısız yorum yapmayın lütfen.

1. TASARIM

model11173099255.jpg

resim açılmıyorsa buraya tıklayınız

2. TASARIM

ÖN KISIM

model2n1173099541.jpg

ARKA KISIM

model2arka1173099711.jpg

3. TASARIM

ÖN KISIM

model3n1173099871.jpg

ARKA KISIM

model2arka1173099711.jpg

4. TASARIM

ÖN KISIM

model4n1173100019.jpg

ARKA KISIM

model2arka1173099711.jpg

5. TASARIM

ÖN KISIM

model5n1173100164.jpg

ARKA KISIM

model5arka1173100233.jpg

6. TASARIM

ÖN KISIM

model6n1173100329.jpg

ARKA KISIM

model6arka1173100572.jpg

7. TASARIM

ÖN KISIM

model7n1173100831.jpg

ARKA KISIM

model7arka1173101044.jpg

8. TASARIM

ÖN KISIM

model8n1173101747.jpg

ARKA KISIM

model8arka1173101821.jpg

Çok Önemli Duyuru: Dark_Angel'in isteği üzerine dün ki açılan anket ve konu kapatılmış, verilen oylar ve yazılan mesajlar geçersiz kılınmıştır. Ayrıca Dark_Angel anketin açık oylama sistemi ile açılmasını uygun görmüştür. Şikayeti olan çıkarsa bu konu altına şikayet mesajı yazmasın. Şikayetinizi şikayet / ihbar alanına bildirin. Dark_Angel böle istedi, sanıyıorum ki kimse şikayet mesajı yazmaz. Konu altına sadece t-shirtlerle ilgili yorumlarınızı belirtin. Teşeşkkürler...

Bu arada ankette kimin hangi seçeneğe oy verdiğini görmeniz için çok küçük bir işlem yapmanız yeterli. Bu işlemi aşağıda ki resimde sizlere anlattım. Tek yapmanız gereken her hangi bir seçeneği çift tıklamak yada sağ tıklayıp aç demek. Aşağıda ki resimde de bu görülmekte.

anketgrme21173184993.JPG

resim açılmıyor diyenler buraya tıklasın

HackHeLL için hayırlı olur inşallah...!

Çok daha adil oldu, tasarım gönderen herkese teşekkürler. Oylama bir an önce bitsinde seçileni alalım giyip piyasa yapalım :D

anket yıne acık oylama olmamıs ki kımın hangı tısorte oy verdıgını goremedım ben

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Çok daha adil oldu, tasarım gönderen herkese teşekkürler. Oylama bir an önce bitsinde seçileni alalım giyip piyasa yapalım :D

:biggrin BencedeeEEE
bEN dOğaL oLarAK 8 e vErDİmDE:durdurun
2. Bi OyUm OlsA bİrİ dÜŞÜnürDÜM:clap
aMA eMeğİ gEÇeN hERkEZE teŞEkÜRleR
hEPsi De güZEl OlMuŞ İİ olAN kAZAnSIN:clap

edİT: bU aRAdA Kİmİn kİME oY vERDiğiNi NeRdEN baKIoZ yEAA:saskin

yaaf madem yeniden yapılıo anket...8. örnek düseltilmeliydi:hadiordan

neyse ben 8 e verdim yinee...belki seçilirse baskıda düseltilir o yaratık:saskin

bakalım bu anket ne kadar dayanıcak :D :D :D

hadi hayırlısı:goz:

Bazı kişiler göremiyor sanırım neden göremediklerini henüz anlayamadım ama anket açık, yani kim oy vermiş görebiliyoruz. Onun için bi screen atayım

adsz-15.jpg

Göremeyen olursa ilerleyen günlerde yine screenshot yaparım kim oy vermiş merak edenler için.

8 güsel 1 de güzel ben 8 'e verdim

tasarımların hepsinin ön tarafları iyi ama arka kısımlar biraz sakata bagladı beni burası TÜRKİYE malüm ben kıcımın üstünde kocaman bir ünlem işareti ve onun üstündede biribizi durdursun diye t-shirt tü taksimde giyersem polis beni ceker siz kimsiniz der sakat o :p işin geyigi bir yana tasarım 4.ün ön kısmının sevdim vahşilik ve gizem var gel gelelim ben sade takılan bir insanım +üstünde uzantıda yok BENCE 8 HEPSİ GÜZEL OLMUŞ TŞKLER arklar

8 çok sade geldi 1 numara dedim ben

bide istanbul dışındakilere kargo durumu nasıl olucak bunu ögrenmek istiyoruz

Oylama bittiğinde klone oylar çıkarılacak ve kişiler için gerekli işlem yapılacaktır.

YeniBitElemResmi-1.jpg

YeniBitElemResmi-2.jpg

zaten oylamanın açık olmasının sebebi bu.. Bunu da belirteyim de baştan anlaşalım =)

evet bu güzel oldu. keşke söylemeseydin abi, bütün cloneler çıksaydı. şimdi çoğu clone anlaşılmayacak. bittiğinde hepsi elinde olurdu :D

edit: ilk mesajın sonuna yazdım bunu ama buraya da yazalım. orada görmeyenler olabilirler.

ankette kimin hangi seçeneğe oy verdiğini görmeniz için çok küçük bir işlem yapmanız yeterli. Bu işlemi aşağıda ki resimde sizlere anlattım. Tek yapmanız gereken her hangi bir seçeneği çift tıklamak yada sağ tıklayıp aç demek. Aşağıda ki resimde de bu görülmekte.

anketgrme21173184993.JPG

resim açılmıyor diyenler buraya tıklasın

oyumuzu vErdik hadi hayıRlısı =)

yaaw dallas gibi oldu........güvenicek adamda kalmadı vallaa:saskin :saskin :saskin

bu saatten sonra başka şeyler olmas inşllh....:vur

neyse yaafff...hangisi seçilirse seçilsin...sonuç olarak , alıcam:durdurun

Hayır benim sinirlendiğim nokta, şu ana kadar yapamadığımız bişeyi yapmanın son aşamasına gelmişiz bunu bile bulandırmaya çalışanlar olması.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Oylama bittiğinde klone oylar çıkarılacak ve kişiler için gerekli işlem yapılacaktır.

YeniBitElemResmi-1.jpg

YeniBitElemResmi-2.jpg

zaten oylamanın açık olmasının sebebi bu.. Bunu da belirteyim de baştan anlaşalım =)

Oy kullanamadım sebebide aynı evden 4 kişi olarak hackhele takılmamız sonra birinin haberi olmadan diğeri oy kullanırsa güme gitmeyelim neyse seçilsinde alalım artık bir tane...

Dostum problemi anlamamışsın. Ben sadece burda kullandığı oya bakıp ip si aynı diye banlamadım. Bu arkadaşların tüm mesajları birbirlerinin konularına atılmış. Bu konu dışındaki mesajlarını konularını da araştırdım.

Burada niyet önemli.. Yoksa insanları kandırmaya çalışmak kadar kolay bişey yok.. Ama eninde sonunda ortaya çıkar.

aslında 8 de hoş ama hackhelle bağlantı kurulamıyor site adresi yok vede hackhell logosu bu sitenin değil.Diğerleride pek içime sinmedi kendi tasarımıma oy verdim,isterseniz geçersiz sayabilirsiniz.

arkadaşımla beraber benim tasarımıma oy verdik ben kişilerin kendi tasarımına oy vermiyecegini bilmiordum anketi ii okumamaışım galiba :saskin özür dilerim esesli arkadaşımla aynı şirkette çalışıruz o genelde oyun dagıtımı bölümüne takılıyor ondan rica ettim benim tasarımıma oy vermesini oda verdi
hile yapcak olsaydım sabahtan beri 20 kere üye olup 50 kere oy atardım tamamen farketmeden olmuş:aşk
Herkezten Özür dilerim kötü bi niyetim yoktu sadece oy hakkımızı kullanmayı düşünmüştük
dediğim gibi eger hile yapsaydım sabahtan beri kaç tane oy atmıştım
tekrar herkezten özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri