..єЯDєM..
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
Heyyy Sınıffffffffff gelın bugun derslerı ekelım :hhmanD Eglenırız ne dersınız
erdem sana ödev vericemsen arkadaşlıgın önemini anlatan bi şiir bulup arkadaşlarınla paylaşcaksın
sınıf başkanını da oylama oncesinde seciıorum gecici de olsa
heLLdeviL sınıf başkanı :melek![]()
..єЯDєM..;3697847' Alıntı:
Hocam sular kesıktı google amca calısmıodu paylasamadım :hhmanD
Baskan fılan tanımam ben Isyan cıkartıcam sınıfta :hhmanD
Free takılalım sınıf :hhmanD
BAŞKAN geLdi
:hhmanD :hhmanD
başkanım bu sene hangi transferleri yapıcanız![]()
kimi istiyosan söLe aLaLım dai....
:hhmanD
Tek Kalem tek adamronaLdhinho
![]()
arkadaşlarburdan öğrencilik yıllarınızdaki veya hala öğrenci olan arkadaşlar da olablir anılarını paylaşsınlar biz de hep beraber yorum yapıp fikrimizi soleyelim =) örnek olayla dersi işlicez yani =)buyrun bakalım öğrenciliğime dair şunu hiç unutmuyorum dediğiniz seyler ???
sacma beLki ama annatim
bikeresinde okuLdan kacıcaz okulun ana binanın yanında tarih odası war onun üstüne cıktık tırmanarak 10 kişi feLam kacıoruz bu arada...
neyse ben 3. cıktım tarih odasının üstüne ama bitane ark war ordan dısarı atLıcak.Ama önce demir war onun üstünden gecmesi Lazım demir saLLanıo bu korkuo ...
Bana dediki hüsein tut sunu atLim dedi.iyi tmm burak tutim atLa dedim
nese geLen atLıo geLen atLıo ben haLa burak ı bekLiorm nese en son buraq ben aLican kaLdık
bide arkadan bi ses geLdi biri bagırıo
arkamızı bir döndük 3 m.yardımcısıda orda
hoca assagıdan bize kızıo biz tarih odası catısından hocaya cvp vermeye caLısıorz
nese fırca yiyerek indik assağı biras da assada fırca yedik
sonra aradan bir 45 dk feLam gecti yine kacmıstık okuLdan...
..єЯDєM..;3697924' Alıntı:Aferın baskan :hhmanD soyle kotu ornekler anlat sınıfa :hhmanD :hhmanD
sacma beLki ama annatim
bikeresinde okuLdan kacıcaz okulun ana binanın yanında tarih odası war onun üstüne cıktık tırmanarak 10 kişi feLam kacıoruz bu arada...
neyse ben 3. cıktım tarih odasının üstüne ama bitane ark war ordan dısarı atLıcak.Ama önce demir war onun üstünden gecmesi Lazım demir saLLanıo bu korkuo ...
Bana dediki hüsein tut sunu atLim dedi.iyi tmm burak tutim atLa dedim
nese geLen atLıo geLen atLıo ben haLa burak ı bekLiorm nese en son buraq ben aLican kaLdık
bide arkadan bi ses geLdi biri bagırıo
arkamızı bir döndük 3 m.yardımcısıda orda
hoca assagıdan bize kızıo biz tarih odası catısından hocaya cvp vermeye caLısıorz
nese fırca yiyerek indik assağı biras da assada fırca yedik
sonra aradan bir 45 dk feLam gecti yine kacmıstık okuLdan...