Hackhell Radyo için Dj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm 70 gb bi müzik arşivim var eğer dj lik yaparsam iyi olur zaten ben 10:30 ile 9:50 ye kadar netteyim......

Dj Için Jilet

joker olarak varım barbazula gibi benimde dersler falan var ama size ve bana uygun olan zamanlarda calarım şu anda makınada yabancı pek yak genellikle türkçe arşivi bulunduruyorum yardımcı olabilirsem ne mutlu JOKER DEGİL JİLET OLURUM ANLAYACAGINIZ

Bizim burda jilet derler

tahminimce 100 gbyte turkçe arşiv var düzenli fakat belki bir ihtimal 3-5 gbyte arası aynı şarkının farklı bir eşi olabilir tahmin edersinizki bendeki yalnızca türkçe bu kadar yabancılar dvd de abartmaya hiç gerek yoq YARDIM EDERİM YANİİİİ

hmmm selam umarim ciddiye alirsiniz beni:) Kayseride yerel bir radyoda profosyonel radyo programcisiyim..dilerseniz beni yerel radyoda dinleyip fikir sahibi olabilirsiniz haftada iki gun veya daha fazla yayin yapabilirim daha once yerel radyo ile birlikte bir inter radyosunda yayin yapiyordum..az evvel uye oldum sitenize ve otomatik olarak radyo acildi ve calinan sarkilar beni cok buyuledi ve burada yayin yapabilecegime inandim..herneyse turkce rock , alternatif rock veya Thm veya Tsm veya yabanci muzik programi yapabilirim...iyi calismalar!!

Senile msn de konuşalım arkadaşım pm den bana msn adresini yollarmısın :)

Arkadaslar bende hergun bellı saatlerde radyoda olamam acıkca solemek gerekırse onun jokerlıge talıbım ama genelde olacagım saatlerı soleyım ben :) oda hafta ıcı hergun 12 den 17 e kadar jokerınız hazır olabılır yanı hafta sonuda 11 den 16 ya kadar hazır joker olarak gorebılırsınız benı ne dersınız .. ?? kayseride dj lık yapmıs arkadas msnını banada pmden atarsa sevınırım cunku bende kayseride cok bulunuyorum belkı radyo yayına denk gelmıs olabılırz yanı ... cevabı beklıyorum ..

arşiv mi nasıl ?... 10.000 sarkı var dostlarım nerden mı aldım benım kuzen ınt-cafe sahıbı ... onun abısıde cd cı mp3 felan cekıyor ıste o ıslere bakıyor onlar benım kaynagım yanı ehuehue...

arkadaslar joker e degıl verdıgı saatler arasında aksatmadan yayın yapabılıcek arkadaslara ıhtıyacımız var...

Dark_Angel' Alıntı:
arkadaslar joker e degıl verdıgı saatler arasında aksatmadan yayın yapabılıcek arkadaslara ıhtıyacımız var...

TAMAM O ZAMAN HAFTA İÇİ (cuma ve pazartesi hariç)SAAT 14:00 16:00 ARASINA TALIBIM NE DERSINIZ KESINKEZ O ARALARDAKI ZAMANIMI SIZE AYIRACAGIM ...

hafta sonu akşamları girebilirim yayına isterseniz. Sırf ßurada ßuLunmak için.

ßahçeLi Fm de 1 sene çaLıştım
İstanßuL Fm de 8 ay çaLıştım
ßirçok Net Radyosunda da qörev aLdım...

Dark_Angel' Alıntı:

valla dark abi zaten başvuru yapmıştım seven abiden bi cevap bekliorum pmde attım ama ses çıkmadı ben hala onu bekliorum :(:(:(

selam abıler benım dukkanımda bıde evımde pc var ve muzıklen ugrasıyom cok buyuk mekanlarda dj lık yaptım 200 Gb muzık arsıvım var eger benı secersenız uzulmesınız baska kanalarda da dj yaptıgım var ama bu hackhell se oburlerını reed edebılırım djlikten anlıyorum 5 yıllık deneyımım var ıstersenız neden olmıyım

Ben bi aralar adayligimi koymustum ama konum hemen kilitlendi. ben iki sitede daha djlik yaptim ve en sevdigim site hh de de yapmak istiyorum. Müzik tarzim yabanci haric hepsi. Arsivim. 4500 tane mp3 /hepsi silindi, suanda toplama asamasindayim, 1500 ü buldum.
Yayin tarzim, genelde komedi.

bu arada yayin saatlerim belli degil, ama genellikle aksamdan gece yarilarina sabahlara kadar, veya radyo bos oldugu zaman.

bu ise bende talibim.Daha once 2 tane mirc 2 tane forum da dj lik yaptim.

Arsive gelince:

Genellikle arebesk slow tarz sarkilar caliyorum.ama yabanci pop tsm metal sarkilarda bulunduruyorum arsivimde.

saat konusunda:

Hafta ici gunduz gece olabilir.hafta sonu kesinlikle 12 den sonra olmali

Kendi bilgisarayim bulunmakta evde verdigim saatlerde kesinlikle hh de yayinda olurum..

bu arada moderator Sevencloves msn adresini ben ekledim kabul edersin online oldugn an..

uyarin icin tesekkurler dostum pm yolu ile ulasmaya calisacam kendisine..

ben hep evdeyim 24 saat bile canlı yayın yaparım full müzik bulunur bende deneyin beni eğer güzel bir şekilde yerine getirmesem işi ozaman istediğinizi yapın. pişman olmayacaksınız

BEnde Dj Olabilirm Daha Önce Bir Çok yerde Dj Olmuşluğum Vardır Arkadaşlar
Baya Bi Mp3 Arşivim Var Yabancı TÜrkçe Karışık Boş Olduğunda Radyo Olabilirim

Valla bende arkdaşlar kadar sağlam arşiv yokh ama :( 200 gb hdd var sadece bende o da full dolu. bazı arkadaşlar gibi şundan 10 tane şundan 5 tane yazmıcam :D neyse. tecrübe derseniz o sağlam işte. sam, shuotcast su gibi. zaten başka bir radyo yöneticiliği yaptım. dinleyenleri 600 e çıkarttık ihanet gördük ayrıldık. ben ayrılınca dj dostlarım da ayrıldı. sağolsunlar.. şimdi radyo kapandı :D genelde gece dicem ama herkes gece yayınlarını ister gündüzde benim pek vaktim yok ama düşünülürse gece olabilir yayın saatlerim :) rast gele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri