Hackhell Radyo için Dj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33 gblık arşivimle jokey olabilirim dimi :eek: neyse arkadaşlar, iyi dinlemeler..

Majesties' Alıntı:
bende yardımcı olmak isterim 18gb lık mp3 arşivim var..
4gb yabancı
14gb türkçe arşivim var
pazartesi günü akşam 7den sonra müsatim(salı günleri dersim yok)
ilginize...

tr rap
tr pop
hip hop
underground
arabesk
yabancı pop
full mp3 ler:sezen aksu,ibrahim tatlıses,ahmet kaya,rafet elroman,
levent yüksel,barış manço,erkin koray

benide dikkate almanızı isterim..yardımcı olmak isterim pazartesi uygun değilse bile ben istediğiniz akşam çalarım..

reactor olsun tekrar o arada mıkrofundan fılan bırılerıne sarkı gonderıo :)

Majesties' Alıntı:
benide dikkate almanızı isterim..yardımcı olmak isterim pazartesi uygun değilse bile ben istediğiniz akşam çalarım..

Sende eklendin arkadaşım burda yazan herkesi zaten dikkate alacam hepiniz ulaşabileceğim bir msn adresi pm yoluyla atsanız bana sevinirim

Banada hafta içi bi gün werin cuma tercihimdir ama farketmez gece saat 12'den sabah 7'ye kadar çalayım. Yatta herkes benim zevkime hayrandı... :) marmaris'de club daisy de 1 hafta boyunca çok samimi olan arkadaşım dj ile birlikte kafamıza göre takıldık herkesde memnun kaldı gerçi burdaki olay çok daha basit ama DJ Yağmurda patlar olarak bekliorum kabulunuzu... :)

wayy sende tarz sarkılar wardır o zaman :) daisy i biliorum buarada

seven abi bendede güzel arşiv var

20 gb arşivim var

bunun yaklaşık 10gb slow zaten favorim

aşk ve aşka dair herşey yani bu arada oke lenirse sologanıda buldum bak:D

he bu arada gördüğüm kadarıyla hafta içi 17 den 22 ye kadar boş pazartesi ve perşembe hariç olursa ilgilenebilirim seve seve:D

olursa baya sevinirim:D

Bende yardımcı olmak isterim ama malüm okul nedeniyle imkansız gibi bişey sadece 5:30 dan sonra girebiliyorum nete, ama okular bi kapasın :D3 ay bırakmam radio yu haberiniz ola..:D
..

Bu aarada yayın yapacak kişilerin listesine unuttuğum Çok ama Çok önemli Biri Var benim Biricik Kuzenim Barbazulla

abi sen neden benim kuzenim değisin ki?:( :( :(
ağlamak istiyorum...

Sende eklendin arkadaşım burda yazan herkesi zaten dikkate alacam hepiniz ulaşabileceğim bir msn adresi pm yoluyla atsanız bana sevinirim

ben,iim adresi biliyon dimi abi 2 dk. rahat bırakmıyom ki :D :)

camcaptain senide bekliyorum msn ye kardeşim kimse flood yapıyorsun demesin konuyu yukarıya taşımak istiyorum yarına kadar eklenecek olanlar eklenecek ona göre program belli olacak

Dj alımlarında en azından forumda paylaşımı olan insanlar arıyoruz bir mesajı olan ve paylaşımı olmayan biri için mallesef su an için negatif

Ya sevencloves sana bi türlü ulaşamadık... Nası olcaq yaw... :eek:

askerasker85' Alıntı:
gehenna ya ne değişik şarkılar , ezgiler , şiirler veriyorsun...
nooldu terk mi edildin ? :-D :-D

bunu sormak için bu başlığı kullanma istersen..

Tekmesaj yazıyorum istisnasız bu başlığa sadece konu ile ilgili arkadaşlar yazsın aksi taktirde ne yapacağımı benden daha iyi bilirsiniz :)

konuyla alakanız varsa yazın yoksa uzak durun ... Konuyu yukarıya taşımak için biz gerekeni yapacaz

böyle biir organizasyonun içinde yer almak çok iserdim

radyo yayını yapmak için modaratör mü olmak gerekiyor bunu bilmiyorum ama majesties le zaman zaman beraber uğrastığım için eğer gerek varsa bende radyo yayını yapabilrim. tabi yönetim ne der bilemem.

ben ilk sayfalarda soledim ama sonradan dusundum gecenin bi yarısı tr rap yabancı filan gitmez beni düşünmeyin bile onun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri