Hackhell Okey Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraf Tutmuyorum Adam Tutuyorum Dai :D

Favorim Selcuk - iso :D

yhav siz msjımı görmüyor musunuz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende oynamak istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............................:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ℓσя∂;4093218' Alıntı:
yhav siz msjımı görmüyor musunuz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bende oynamak istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............................:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

arkadaşım bu turnuva yönetimdeki arkadaşlar arasında düzenlenmiş kuralar çekilmiş maçlar baslamıs oynamak ıstıyorum dıyorsun üyeler için istek olursa öbür ay sizin içinde yaparız...

Gecenin Macı

HeLLDeviL & Ali06can 11 ~ -1 Simatic & 88.Mehmet

Orti Koparttın :D 1-11 Yazmış :D TebrikLer Orti :D Simatic Kanka Erken Veda Mı :D:D:D

şans knownun dedıgı kadar var tas gelmedı hıc tebrık ederız arkadasları :D

ßizde ßekLemedeyiz Mert KardeşimLe :hhmanD :hhsigara

:hhmanD dai bunlar acemi de çaktırmıyor sonuç ortada :hhmanD
HeLLDeviL & Ali06can bekliyoruz :sigara:

:D sıra size geldi ama fena patlıcam bu kadar büyük konuşuyorum :D yenilsekde daha yılmadık ayaktayız :D sizi yenerek son maçımızıda alıp 9 puanla grupdan çıkıcaz görüceksiniz :D bizde sizi beklioruz :D 3 cü maç olarak

:clap Kimin Topragi Ya Kimin TopragI

:hhmanD ßırak simdi Kanka Hayırdır NoLDu pek Sesin ÇIKMIYo ßaşLIK Kurumuş :hhmanD :p

siz konuşmayın ezik takım :D 0 Puanı olanlar :D konuşmasın :D eheuhehuh 2 ci maçdada yenilirseniz artık grupda hiçsiniz :D

:D sıra size geldi ama fena patlıcam bu kadar büyük konuşuyorum :D yenilsekde daha yılmadık ayaktayız :D sizi yenerek son maçımızıda alıp 9 puanla grupdan çıkıcaz görüceksiniz :D bizde sizi beklioruz :D 3 cü maç olarak

siz konuşmayın ezik takım :D 0 Puanı olanlar :D konuşmasın :D eheuhehuh 2 ci maçdada yenilirseniz artık grupda hiçsiniz :D

Kanka ßi Kafa atarim görürsün ha :p durun ßekLeyin KnowN&BLuextreme GeLio :durdurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri