ghost ethnic volkan 3ünüz maç için bekleniyorsunuz 12ye kadar mühlet varmış acele edin![]()
kanka ben evde olmama ragmen arkadasların pcsınden giriyorum rakiplerdende aynı itinayı beklerim ayrıca furkanın tarihlerden haberi yok dun konustum hadi oynuyalım dedim işi varmıs yarın son dedim sasırdı
valla nasıl yapcaz bilmiyorum carsamba aksamına kadar evdede degilim her zaman online olamıyorum
aksam 11.00 de gircem tekrar rakipler kendini ayarlasın
Gelmeyen eşler hükmen yenilir dostlar kimse kimsenin maçını bekleyemez herkezin ona göre işi var 3 gün vermişiz 1 maça oda normal diye düşünüyorum Keşke 3 gün içinde bir gün belirleyip saat verseydiniz biz öle yaptık
aga ghostu gorsek etnıhc yok etnıch gorsek ghost yok onlarada suc bulmuyorum herkesin işi olabilir
gecen ghostla sozlesmıstık benım işim cıkmıstı sonrada görüşemedik zaten neyse aksam görüşürüz olmadı macı erteleriz sorun olmaz
herkesin oldugu zaman oynarız grup macları bitene kadar esneklik saglanabilir degil mi
carsambadan sonra zaten ben 4 5 gun online oynarız o arada iki macıda sıkıntı olmaz
yandı gülüm keten helva![]()
Ghost gelmemiştir ..
By geçiyoruz Derbederin & VoLKaN ' ların maçını ..
Rakibimizi bekLiyoruz..Ortalarda kimse yok..Ghost ethnic duyuruLur =)
Rakibimizi bekLiyoruz..Ortalarda kimse yok..Ghost ethnic duyuruLur =)