3mr
£ м ρ α χ
- Reaction score
- 0
Slm hellboy.Msnde ekledim seni suskun_serseri diye başlıo benı kabul edersen sevinirm.Seninle konuşmam lazım.İlginden dolayı teşekkur ederim başarıların devamını dilerim.
Slm hellboy.Msnde ekledim seni suskun_serseri diye başlıo benı kabul edersen sevinirm.Seninle konuşmam lazım.İlginden dolayı teşekkur ederim başarıların devamını dilerim.
peki bizi hacker lara karşı koruyomusunuz?
2 kişi biliyorum senden domain alı soramayan:durdurun
Ancak 2. söylediğinizi anlıyamadım cgdsbll
merhaba bu fırsattan bende yararlanmak ıstıyorum.. odemeyı nasıl yapıyoruz acaba bı forum sıtesını sablonlarını hazırlıyorsunuz bıze ve bız 29 tl oduyoruz ınanılmaz bı fıyat hemen alalım + alan adınıdamı verıyorsunuz acaba....
slm dai bende almak ıstıyorum bızım koyum sıtesını acacam msn eklerım kolay gelsın ayrıntıyı orda konusuruz
Çok yakın bir gelecekte kapınıza dayancam, ama şimdilik verilerimi toparlamam gerekiyor, 7 başlık ve içeriğini oluşturuyorum, word formatında yazılarını hazırlıyorum, umarım word ve gif formatlarındaki hazırlıklarım basit, kişisel bir site için yeterli olur, telefonlarınızı kaydettim (ona göre), teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
Ben 2. yide alıyorum en yakın zamanda
Bir bilgi vermek istiyorum,
Biliyorsunuz ki 500mb alan ve 4gb hosting ve com/net/org domainlerden birini seçen üyelerimiz, paketimizden yararlandılar.
Öncelikle belirteyim, tüm üyelerimize +1GB daha trafik hediye edilerek toplam 5GB trafik e çıkartılmışlardır.
Ek bir paket olarak da Büyük düşünen kullanıcılar için yıllık 59YTL 'ye
5GB Web Alanı - 20GB Trafik ile beraber, .Com / .Net / .Org Domainlerinden birtanesi verilecektir.
arkadaslar bende bu hostingden yararlanmaya basladım herkese tavsıye ederım...Tartışılmaz bı secenek kacırmayın derım..
www.forummicro.com
Ben de sizden domain +hosting alacağım. Messenger a ekledim ve [email protected] a da mail attım cevap bekliyorum, bir an önce ilgilenirseniz sevinirim.