Sahip olduğunuz 1 kategorisi olan ve 1 üyesi bulunan siteniz için söylüyorsunuz değil mi?
Bakın. Saldırı olması benden de kaynaklanmıyor.
Bizim işimiz evet sağladığımız hizmetin saadece arkasında durmak.
Mailde bunu bana çok ta güzel vurgulamışsınız.
Ancak işimiz olmamasına rağmen, size defalarca msn de sorunlarınıza yardımcı oldum, neyin nasıl olduğunu anlattım. Buda benim işim değildi. Size söylerken işiniz bu değil bana anlatmayın! demediniz.
Aldığımız yoğun saldırılar nedeni ile (yine sizlerin bulunduğu sunucuya) sistem yanıt veremez duruma geldi ve yazılımsal çözümler yetmedi.
Şu anda sistem canavar gibi...
Server ile ugrastığımdan maillere de cevap yazamadım.
29Tl ye satılan hosting i binbir pazarlık ile alıyorsunuz anında maillere cevap istiyorsunuz. Bakın, vardiyalı 2 personel tutsam mailler için 1500 Euro dan 3000euro yapar. Siz bana 10Mb hosting 500mb trafik için aylık 70-80 Dolar ödemeye hazırsanız size bunuda sağlarım. Çift sunucu değil 5 sunucuyu birbirine bağlarım.
Çünki benim hizmet sağladığım yerler bu fiyata hizmet alıyorlar.
Hackhellde benden sunucu hizmet alan arkadaşlar var. Bunlara sorun lütfen, 4 den fazla ek personel çalıştırıyormuyum?, Çalıştırmıyormuyum? (sunucu müşterileri için)
Umarım durumu anlatabilmişimdir..
Problem olduğunda, birkaç müşterim de sizin gibi e-mail atmış.
Birtanesini kopyalıyayım;
"Alican bey, sunucuda sanırım bir yavaşlık oldu. Hiç yaşamadık Ama benden de kaynaklanabilir. Tam bilemiyorum. siz daha iyi bilirsiniz. Müsayit vaktinizde bir göz atarsanız sevinirim. Saygılarımı sunarım."
Bunu yazan musteri 1,5 senedir benden hizmet alan, yine hackhell üyesi olan. Lisanslı forumu, binlerce üyesi ve günlük binlerce hiti olan bir arkadaş.
Konumu daha fazla tartışmaya çevirmeyin.
E-mail üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Selamlar.
bana hiçbir şekilde bilgilendirme veya cevap gelmedi , ben ne yapayım , burda yalanmı söylüyorum , bir çok kişiye denettirdim onlardada açılmadı , 1 gün kesintili oldu açıldıklarında çok aşırı yavaşdı diğer bi günde hiç açılmadı , ayrıca saldırı oluyormuş sorun benden kaynaklanmıyor , biz burda destek veya bilgi istiyoruz siz hemen bilgilerinizi yollayın paranızı iade edim diyorsunuz