HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Eyvallah. Aralık 9 gecesi nereye gidcem ve uzun mu kısa mı hepsi belli olacak. Buraya yazıcam yine :) Hayır dualarınızı eksik etmeyiniz :)

sigaran da kısa olsun askerliğinde..ikisininde uzunu zarar =)

Allah hayırlısını nasip etsin kardeşime..

sağ salim gidip gel de gerisi teferruat..

Eyvallah. Sonrası zaten bitmeyen askerlik :) O da bi muamma bakalım ne olacak halimiz.. Hayırlısı olsun

Eyvallah. Sonrası zaten bitmeyen askerlik :) O da bi muamma bakalım ne olacak halimiz.. Hayırlısı olsun

bitmez olurmu yaa =)

bi bakmışsın arkadaşların sana dert yanıyor ''yeter abi anlata anlata bitiremedin şu askerliği'' diye =)

bitmez olurmu yaa =)

bi bakmışsın arkadaşların sana dert yanıyor ''yeter abi anlata anlata bitiremedin şu askerliği'' diye =)

Yok o bitecek Allah'ın izniyle de, askerlik bittikten sonra paso çalış abi biter mi yaa. 24 yaşındayım en az bi 60'a kadar çalışırız herhalde :) Yaşarsak tabi.. ooff Oooff :durdurun

sorumluluk sahibi biriysen, çevrende senden beklentileri olanlar varsa ve en önemlisi ayaklarının üstünde durabilme becerisini gösterebiliyorsan çalışmaya mecbursun.. bu mecburluk zorlamayla olan bişey değil, şartlar ister istemez o konumda tutuyor seni.. askerliğimi bitireli 13-14 yıl olmuş hala çalışıyorum..ve malesef emekliliğimi düşünecek kadar fazla hizmet yılım da yok =) kimileri sefaya kimileri cefaya gelmiş bu dünyaya..ben ikinci guruptanım sanırım =)

Kardeşım Şimdiden HayırLı TeskereLer.. İnşaLLah HayırLısıyLa Gidip HayırLısıyLa GeLirsin.. FazLa ÖzLetme Kendini Ara Sıra Kaçamak Yap.. (=

sorumluluk sahibi biriysen, çevrende senden beklentileri olanlar varsa ve en önemlisi ayaklarının üstünde durabilme becerisini gösterebiliyorsan çalışmaya mecbursun.. bu mecburluk zorlamayla olan bişey değil, şartlar ister istemez o konumda tutuyor seni.. askerliğimi bitireli 13-14 yıl olmuş hala çalışıyorum..ve malesef emekliliğimi düşünecek kadar fazla hizmet yılım da yok =) kimileri sefaya kimileri cefaya gelmiş bu dünyaya..ben ikinci guruptanım sanırım =)

Tabi abi bizimki sadece latife. Dediğin gibi sorumluluk sahibiyiz ve beklentisi olanlar var. Çalışıcaz tabiki. İnşallah iyi bir iş bulurum ve iş arayan herkes istediği işi sevdiği mesleği yapar. Fakat ülkemizde bu işler birazcık zor. Biraz şans gerekli her şey için. Binicez ata dicez ya nasip, gelin hesabı :durdurun

MozoLe Miяach;4797589' Alıntı:
Kardeşım Şimdiden HayırLı TeskereLer.. İnşaLLah HayırLısıyLa Gidip HayırLısıyLa GeLirsin.. FazLa ÖzLetme Kendini Ara Sıra Kaçamak Yap.. (=

Çarşıya çıkınca illaki nete gireriz ya. Dur bakalım çarşı izni olan bi yere mi gidicez o da belli değil daha.. Kısmet kardeşim ya. Bakalım 9 Aralık 12den sonra dananın kuyruğu kopucak.:durdurun

allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim..

mert hoşgeldin cano =) nasılsın..

allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim..

mert hoşgeldin cano =) nasılsın..

Sizi BöyLe İçten Samimi Bi ŞekiLde Sohbet Ederken Gördüm Daha İyi oLdum Abi.. :)

Sen NasıLsın Keyfın Ve Vucut Dinamizmin Yerindemi.. =D

sağol cano..

bıraktığın gibiyim..iyi yani..

ufak tefek sıkıntılarımız var ama halledilemeyecek şeyler değil..=)

Herkese iyi geceler.. Siyah-Beyaz günlerde görüşmek dileğiyle...

kartal yuvası ben çıkıyorum..allaha emanet olun..grşrz..

Ooo askerimiz de olacak. Güle güle git güle gel kardeşim. Hayırlı tezkereler.

Geri