HardRhymeR
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Eyvallah. Aralık 9 gecesi nereye gidcem ve uzun mu kısa mı hepsi belli olacak. Buraya yazıcam yine Hayır dualarınızı eksik etmeyiniz
sigaran da kısa olsun askerliğinde..ikisininde uzunu zarar =)
Kısa içiyorum zaten. Hayırlısı olsun Er dedik Er işaretledik bakalım TSK ne görev vericek.
Allah hayırlısını nasip etsin kardeşime..
sağ salim gidip gel de gerisi teferruat..
Eyvallah. Sonrası zaten bitmeyen askerlik O da bi muamma bakalım ne olacak halimiz.. Hayırlısı olsun
bitmez olurmu yaa =)
bi bakmışsın arkadaşların sana dert yanıyor ''yeter abi anlata anlata bitiremedin şu askerliği'' diye =)
sorumluluk sahibi biriysen, çevrende senden beklentileri olanlar varsa ve en önemlisi ayaklarının üstünde durabilme becerisini gösterebiliyorsan çalışmaya mecbursun.. bu mecburluk zorlamayla olan bişey değil, şartlar ister istemez o konumda tutuyor seni.. askerliğimi bitireli 13-14 yıl olmuş hala çalışıyorum..ve malesef emekliliğimi düşünecek kadar fazla hizmet yılım da yok =) kimileri sefaya kimileri cefaya gelmiş bu dünyaya..ben ikinci guruptanım sanırım =)
MozoLe Miяach;4797589' Alıntı:Kardeşım Şimdiden HayırLı TeskereLer.. İnşaLLah HayırLısıyLa Gidip HayırLısıyLa GeLirsin.. FazLa ÖzLetme Kendini Ara Sıra Kaçamak Yap.. (=
allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim..
mert hoşgeldin cano =) nasılsın..
allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim..
Ooo askerimiz de olacak. Güle güle git güle gel kardeşim. Hayırlı tezkereler.