HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Koyun Kazım bunları da yazsın tivitıra :durdurun

her ne kadar herşey Beşiktaş'ın lehine gözüküyor gibi olsa da sevinmek için daha çok erken..

Allah nazardan korusun Beşiktaş'ımızı..iyi gidiyoruz..

İnşallah lig sonunda da gülen taraf biz oluruz..

bu arada hem galatasaray'lı hem de fenerbahçe'li arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..sanırım buraya

yazmam en doğrusu..

lige yeniden renk geldi.. rekabetçi bir ortamda daha zevkli maçlar çıkar diye düşünüyorum ;)

Bende katılıyorum. Oynanmamış bir maç var önümüzde. Ben sivasta puan kaybetmicemizi düşünüyorum. En az 2 farklı yeneriz. İnşallah nazar değmez BEŞİKTAŞ'ıma yarın 3 puanımızı alırız sivastan.

Allah'a emanet olun kartallar..

grşrz İnşallah..

f3n3rc311 de 3g bedavaymış beyler duydunuzmu :D

Ben bu fenere ve Gs ye olanlara bizim için söyledikleri şeyler sonrası diyorum ki; Allah' ın sopası yok ki :)

çok şükür iyiyiz. Çok zorlu bi Kasım ayından Kayıpsız çıktık. =)

Alican ile babasının yaşları toplamı 30'dur. Beşiktaş taraftarı olan Alican, Türkiye kupası sevincini 3.kez yaşarken, Fenerbahçe taraftarı olan babası Oktay bu sevinci sadece bir kere yaşamıştır. Alican ve babası şu anda kaç yaşındadır?

:durdurun 5 senede 1 kupa diyenlere :durdurun siz ilk bunu alın :durdurun

Cevap

2a6uhvk.jpg

2a6uhvk.jpg

2a6uhvk.jpg

2a6uhvk.jpg

2a6uhvk.jpg

2a6uhvk.jpg

2a6uhvk.jpg

2a6uhvk.jpg

Cevap: Alican 3 yaşında :durdurun Baba:27 :durdurun

Alican 3 yaşında 4 ncü kupasını da görecek inşallah :durdurun

Tüm Beşiktaşlı arkadaşlarıma sevgiler saygılar.Evelallah bu sene de şampiyonuz. :durdurun

Aslında şimdiden havaya girmemek lazım derim ben. sonra sonuç hüsran olunca şuan ki fblilerin ve gs lilerin durumuna düşmek istemem. Sezon sonunu bekleyelim şampiyon olunca gönlümüzce sevniriz.

günaydın kartal yuvası..

sağdan say =)

Geri