HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Mert kardeşim seni tekrar aramızda görmek büyük mutluluk. şerefine havai fişekler patlatırım forumda =)​

2vaf6mc.jpg

Çok Teşekkür Ederim Kardeşlerim Artık Daha İyiyim 1 2 Güne Kalmaz Aktif Bir Şekilde Aranızdayım İnşallah. Sende Tekrar Hoş Geldin Mert Kardeşim.

Kardeşim ne yedin de böyle oldun?

SeLam ArkadasLar.. Eyw Mamicim HoşbuLdum..

Üni Geçmiş oLsun Kardeşım.. ßende Dün ßiraz Midemi ßozdum.. (=

Noluyo herkes bi tarafını bozuyo. Mert sana da geçmiş olsun. team hastalandı la =)

Maçtan DoLayı Hepimizin Canı Sıkkın...Şu YıLdıray oLayı Gerçekse Kombinemi FırLatıp Atıcam.. Yeter Artık..

Erdem bu saatten sonra yalan olur transfer. alsalar nolucak delgado işi hallolmadıktan sonra. kontejan dolu. şimdi hallettiler desen adam 6 ay sonra gelse yine bizim oyuncumuz olacak. ee kontejan dolu nolucak.

MozoLe Miяach;4534456' Alıntı:
Maçtan DoLayı Hepimizin Canı Sıkkın...Şu YıLdıray oLayı Gerçekse Kombinemi FırLatıp Atıcam.. Yeter Artık..

Kardeşim sabırlı ol bi sinirle yazık etme kombinene. Hatırlasana Mustafa Denizli ve Yusuf içinde bu tür davranışlar göstermiştik. neyin ne olacağı bilinmez. bakarsın küllerinden doğar. Yıldıray' ın ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz. İnşalalh eski performansıyla oynar gelirse şayet.

Bu yönetimi anlayan varmı aranızda..
Taraftar Deco,Quaresma derken aldıkları adama bak = Yıldıray Baştürk.
Tek söyliyeceğim YAZIKLAR OLSUN..

Bu transfer haberinin de diğerleri gibi balon olma ihitmali yüksek. Doğruysa da şu içinde bulunduğumuz durum açısından yabancı transfer yapmak oldukça zor. Mecburen bu bölgeye biri alınacaksa o da Türk bi futbolcu olması lazım. Eğer Yıldıray eski günlerindeki gibi oynarsa şuan da ondan iyi birini bulmak çok zor. zira sakatlığı uzun sürdü iyileştiğinde de Nihat gibi performansı oldukça düştü. Nasıl ki Nihat' dan umutluysak Yıldıray dan da umutlu olmamız lazım. Tabi bir de şu var Takımın yaş ortalması yükseldi. Mustafa Denizli' nin tercihleri hep bu yönde oldu tecrübeliler fakat uzun vadede yararlanamyız. Misal Yusuf Şimşek çok iyi oynuyo şuan. Şampiyonlukta da en büyük paya sahip. fakat belki bir sene daha oynar sonra yeni adama ihtiyacımız var.
Querasma, Deco gibi futbolcular yalan olur bu saatten sonra.

Suan sadece yıldıray basaturk adı anılmıyo deco tümer metin bi Matias de Federico bide dos santos var insallah bjk bi süpriz yaparda deco yu getirir yıldırım demiroren transfer yapamk için yurtdısına cıkıyomuş bjk resmi sitesinde gördüm.

Sevgili Beşiktaş Team bu akşam yolculuğa çıkıyorum. Pazartesi sabahına kadar yokum burda. kendinize iyi bakın. hastalanmayın, malum bu ara team hasta. ben de sağlamım diyodum üzerinize afiyet cırcır olmuşum
. :)

Sevgili Beşiktaş Team bu akşam yolculuğa çıkıyorum. Pazartesi sabahına kadar yokum burda. kendinize iyi bakın. hastalanmayın, malum bu ara team hasta. ben de sağlamım diyodum üzerinize afiyet cırcır olmuşum
. :)

Mami Hayırdır Kardeşım YoLcuLuk Nereye ?? FazLa ÖzLetme Kendını ßitanemsın Sen ßenım ßıLıyorsun.. (=

HayırLı YoLcuLukLar Kendine Çok İyi ßak..

Geri