HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

iyi geceler ömer..allah rahatlık versin..

canlar bende çıkıyorum..tekrardan kandilinizi kutluyorum..hayırlara vesile olur inşallah.allaha emanet olun...

Yastayız. Mert gelene kadar.

Forumdaki Tüm BJK lilere Zeynep SAĞDAŞ tan Yarım kalanlara rağmen şarkısını göndermek istiyorum (=

İçimden geldi :)

Yapmayın arkadaşlar acımız büyük. siz neler diyosunuz. Adamın kemikleri sızlıyo sayenizde :(

Arkadaşlar dün gıda zehirlenmesi geçirip hastanede yattıgım için olaylardan uzak kaldım merte ne oldu acaba?

kardeşim geçmiş olsun yaa hayırdır. dikkat et yediğine içtiğine bu aralar team paso hastalanıyo

eywallah lord senin duanlarınla ayakta kalıyoz :)

Çok özledik İlhan
[VIDEO]bAb0rJdQNoU&feature=related[/VIDEO]

[VIDEO]h_8AjeruJug&feature=related[/VIDEO]

[VIDEO]UoW4ux9KTxI&feature=related[/VIDEO]​

yazılanları okudum ama sadece unibjk nin gıda zehirlenmesi gecirdiğini anladım( geçmiş olsun) mert banmı yedi işte onu tam anlayamadım

selam canlar..nasılsınız görüşmeyeli =)

uni geçmiş olsun can..şimdi nasılsın?

a.s hoşgeldin erdem =)
sevindim iyi olmana..

SeLam oLsun ßütün KartaLLara..Dün Gereksiz Yere 1 GünLük ßan Yedım Ve Buqun Gördüm Ki ßenım İçin Protesto Etmıssınız.. (=

Hepinize Çok TeşekkürLer ArkadasLar.. ßu UyguLamayı Devam Ettircez Team İçinde..ßoşa Demiyoruz ßiz ßir Ekibiz..

MozoLe Miяach;4531062' Alıntı:
SeLam oLsun ßütün KartaLLara..Dün Gereksiz Yere 1 GünLük ßan Yedım Ve Buqun Gördüm Ki ßenım İçin Protesto Etmıssınız.. (=

Hepinize Çok TeşekkürLer ArkadasLar.. ßu UyguLamayı Devam Ettircez Team İçinde..ßoşa Demiyoruz ßiz ßir Ekibiz..

kardeşim ben edemedim haberim yoktu bi kaç gündür kopuğum evde değildim de..geçmiş olsun

arkadaşlar ben çıkıyorum..3 gün yokum..buralara ve kendinize iyi bakın...

Geri