HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Mami ne diyorsun sen,bir insana seni fenerLi sanıyordum demek dünyanın en büyük küfürLeri içinde hemen hemen en büyüğüdür,heLeki beşiktaşLıysa..(=

Seyhan sana geLince öyLe 40 yıLda 1 geLipte 1 resim koyup gitmek yeter mi ?? vaLLa geLir yanına bakışLarımLa sindiririm seni biLesin,eski aktifLiğini bekLiyoruz senden..:glare:

The hobbit'e bak sen bana cevap verir oLmuş..Senden 1 hafta ıcınde en az 30 konu 30 yorum performansı bekLiyorum,yoksa yeni ürettiğim işkenceLeri üstünde demek zorunda kaLıcam..Ama ben kızım feLan fiLan diyede hiç yüz buruşturma bende ayrım yoktur..:sigara:

1 haftada 30 konu =) Yuva'ma 30 değil 300 konu feda olsun da kuralları fena şekilde aşmış olurum :)

Sonra sende beni banla oldu mu :)
ßu konuda Msn'de güzelce cvb'mı verdim yavrum :)

Günaydın da
Noldu olm sana? Nedir bu nick değiştirme sevdası

Bi Kere Değiştirdik Be abi İki Senede :p
Hyperion'un Bi Manası Kalmadıda Onun İçin :utan

Hyperion 2 Senedir Vardı Abi İlk Nickim quaresma27 idi 750 mesaj olur olmaz değiştirdim onu o günden bu güne kadar hyperiondu :p

Onu demiyorum olm iki senedir manası var mıydı? Yoksa sonradan mı anlam kazandı?

Birileri Nick Değiştirince Anlam Kazandı :melek
Şimdi Kalmadı anlamı :sleep:

Gerçek dışı anlamına Geliyor :sleep:

Beni çıldırtma çocuk o kadar ingilizce biliyorum. hyperion gibi bi anlamı var mı?

Yok abi onun gibi bi anlam taşımıyo :)

SeLam arkadaşLar,ani bi kararLa kayseriye kupa finaLine gitme kararı aLdım 1 biLet fazLadan buLunmakta geLmek isteyen oLursa eğer yuvadaki arkadaşLardan numaramı öğrenip en az 16:00'a kadar bana uLaşsın..

O kupayı aLmadan geLmeyeceğiz..!!

Dip not : Yeni nickin hayırLı oLsun mesut..

Eyvallah Abim Teşekkür Ederim
Gelmeyi Çok İstiyorum Ama Gelemem Sanırım

Geri