HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Abi Rezil Olduk :)

[video=34 ?stanbul Hat?ras?]4258[/video]

bugün 17 nisan kaleye geçmek istiyor insan :durdurun

SeLam kartaLLar iyi hafta sonLarı..

BüLent abimiz bi süre aramızda oLamayacak biLiyorum zor bi durum ama aLışıcaz..Umarım en kısa sürede tekrardan geLicek..BiLgisi oLmayan arkadaşLara sunuLur..

Ben çıktım hazırLık yapmak gerek sağLıcakLa kaLın, yarın görüşürüz..

14d0uhj.jpg

BEŞİKTAŞ Ruhumuzdur
BEŞİKTAŞ DeLice Bir Sevdadır
BEŞİKTAŞ YıLmamaktır
BEŞİKTAŞ Kara KartaLdır
BEŞİKTAŞ MücadeLedir
BEŞİKTAŞ Siyah & Beyazdır
BEŞİKTAŞ Aşktır AŞK
BEŞİKTAŞ Bir AiLedir
BEŞİKTAŞ FedakarLıktır
BEŞİKTAŞ ŞampiyonLuktur
BEŞİKTAŞ Tektir

BeşiktaşLı her zaman için bir arada ve tek yürektir..
Yeri geLince,en iyi şekiLde susmasınıda biLir konuşmasınıda..!!

Sokakta Beşiktaş FormaLı Birini Gördüğünde, Sanki Öz Kardeşiymiş Gibi GüLümsemektir BEŞİKTAŞ'LILIK!

Ben güLümsemekLe yetinmeyip sarıLıyorum..(= hoşgeLdin kayıp adam..

Evet seyhan farkındayım,aLcatraz mahkumLarını tekrardan toparLamak gerek..

Bu şekiLde devam etmez edemez,biz aLdığımız yeniLgiLerden sonra hüzünLe daLga geçercesine burda marşLar haykıran adamLarız..Eski dostLarımızı tekrardan buraya kazandırcam ve forumda aktif oLupta beşiktaş böLümüne sahip çıkmayan gerekLi desteği vermeyen arkadaşLarLada yoLLarımızı ayırıcaz..

Kötü geçen bi sezonu kimse bahane etmesin veya forumda ki durgunLuğu..Burda tek 1 kişi kaLsa dahi biLiriz o kartaL tüm foruma bedeL..

Sanırım yanLış anLadım farkına vardım,sanada dediğim gibi bugun fazLa sinirLiyim anLaşıLdı..

Ayrıca hey gidi kartaL yuvası diyeceğine eski bi yuva eLemanı oLarak böLüme destek çık..(=

Yanlis Anladigini Farkettim =)

Bu Ara Uzaklastim Yoksa Her Zaman Sahip Cikarim Ben Bolume Kural Ihlali Yapip 4 Konu Acan Insanim Ben :)

~SiLenT ScЯeaM~;5328779' Alıntı:
Sokakta Beşiktaş FormaLı Birini Gördüğünde, Sanki Öz Kardeşiymiş Gibi GüLümsemektir BEŞİKTAŞ'LILIK!

o duygu bambaşkadır alacağız maçı deyip yumruk göstermek! alınan maçtan sonra izleyemeyenlerin kim attı bizden diye yollarda durdurup sorması... hatta kızdıgın bırının üstünde kutsal armayı gördüğünde yumuşamak ah KARTAL'ım nasıl bir AŞK'sın sen kurban olunası....

o duygu bambaşkadır alacağız maçı deyip yumruk göstermek! alınan maçtan sonra izleyemeyenlerin kim attı bizden diye yollarda durdurup sorması... hatta kızdıgın bırının üstünde kutsal armayı gördüğünde yumuşamak ah KARTAL'ım nasıl bir AŞK'sın sen kurban olunası....

BeşiktaşLı oLmayan bu duyguyu anLayamaz hissedemez..Gerçekten rabbime şükür ediyorum akLıma geLdikce,hani oLurda renkLi oLarak doğsaydım bunca şeyden mahrum kaLıcaktım düşüncesi biLe kötü..

Kısacası iyi ki beşiktaşLıyız,iyi ki kara kartaLız..!!

Bu arada uzun süreden sonra yuvaya hoşgeLdin kaçak avcı,seni daha aktif görmek isteriz aramızda..

Dün Gibi AkLımda Mühendis Oktay, NEFRETİMSİN GALATASARAY.

Geri