HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

%C3%BCz%C3%BClmez.jpg

SONUNA KADAR DELİ İBO !

Bu sevdadan vazgeçersek Allah beLamızı versin..!!

180963_10150108052918390_37161473389_6164857_5229597_n.jpg

Siyah beyaz renklerine gönül verenler
Hep el ele tutuştu tüm seni sevenler
Sizin için çarpar seven bu kalpler
Kartallar kara kartallar
Sizi destekleyen büyük taraftarın var

KartaLLar artık karar vereLim demi hangi resmi kuLLancagımıza ?? bakın deLi ibonun ahı tutuyor maç kazanamıyoruz..(= Herkes beLirtsin Lütfen en çok oy oLan resım'ı avatar oLarak kuLLanıcaz..

Ayrıca akşam sadece büLent abiyLe payLaştıgım bi durumu size aktarıcam..SafLarı sıkıLaştırmanın vakti geLdi,akşam onLine oLan herkesi yuvaya bekLiyorum biLginiz oLsun..

Schandal kardeşim bu konuyu için birlikte karar alınması gerekiyor yönetim kurulunu toplayalım =) Yeni Kartal yürekli görmek bizi mutlu eder. Fakat daha önceki tecrübelerimizde yan çizenler çok oldu o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz yanlış anlamazsan

v80cqu.jpg

FAZLA SÖZE GEREK YOK.. HERKES HADDİNİ BİLECEK..!!

BAŞARILAR BEŞİKTAŞIMIZA.. YARIN TEK YUMRUK OLUCAZ NASIL DÜŞTÜYSEK KALKMASINIDA BİLİCEZ,HELE Kİ BU MAÇ FENER MAÇIYSA İŞTE O ZAMAN KALKMAKLA YETİNMİCEZ ŞAHLANICAZ..!!

13zobxz.jpg

Fink sırf bu maçLık geri geLiyormuş takıma..(=

Haydi saLdır beşiktaşım,taraftarın uğruna,100 yıL'ı geçmiş maziLerin başarıLarın adına,herşeyi geçtik şerefiniz için saLdırın..!!

Haydi Kalk Ayağa, Yürü Güneşe ![video=Asi Ruh - Haydi Kalk Ayaga]1581[/video]​

selam kartallar ben geldim..

bakalım kimler ses verecek..=)

Aleyküm seLam, hoşgeLdin büLent abi..NasıLsın herşey yoLunda mı ??

iyiyim mert sağolasın..sen nasılsın..=)

biraz dedektiflik yapıcam..elimde belgeler var..aazz soonnraaaaa..=)

Çok şükür idmandan geLdim şimdi, aLdım türk kahvemı yaktım sigaramı dinamo gibiyim..(=

Merak ettirme insanı açıkLa hemen..Ayrıca sana teLefonda aktardıgım mevzuyu sen açıkLarmısın büLent abi ??

Son oLarakta yarın maçtan sonra ya ibrahim üzüLmezın resmını avatarLarımıza koyucaz yada maç sonucuna bağLı oLarak farkLı bı avatar..Herkes ıyı veya kötü sonuçta burda oLsun..

schuster'in konusunda açıkladım belgeleri..=)

telefon da konuştuğumuz mevzuya gelince; sanırım sen söylemiştin, kim fikri bulduysa o açıklar o konu açar diye..anlat babacım..dinliyoruz seni..=)

Geri