HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Diğer kartaLLarda geLsin fikrini beLirtsin direk hayata geçireLim bu fikri..Bu arada sanda seLam erdaL abi hoşgeLdin..

Hoşgeldin Erdal Abi :)
Bizim Durum Ortada Bizde Herşey Yoluna Girerde Sizin Takımda O Işığı Göremiyorum Ben :melek

ÖyLe yada böyLe taşLar yerine oturur sabırLa bekLiyoruz.. GaLatasarayda ise işLer gerçekten kötü gözüküyor..Adnan poLat bırakmadan sizin rahata kavuşmanız imkansız gibi..

SabretmeLiyiz schuster konusunda..Elbette ki yanLışLarı vardır morinho biLe hata yapmakta önemLi oLan bu yanLışLarını görüp ders çıkartması en azından Ligde seneye kusursuz bı takım yaratması gerek..Size geLince bence sizin kurtarıcınız fatih terim değiL Eric gerets'tir..

MozoLe Miяach;5285574' Alıntı:
KartaLLar ufak bi önerim oLucak..

ÖyLe yada böyLe deLi ibo 11 sene hizmet etti beşiktaşımıza..Kimi zaman küfür ettık kimi zaman adamda ki hırsa bak be dedik..Kısa süreLigine avatarLarımıza deLi ibomuzun resmini koyaLım diyorum..Eğer kabuL oLursa 1 resım kararLaştırıp onu koyucaz..

Güzel fikir. Benden okey :)

selam kartallar..sabah erkenci olduğum için fazla kalamıycam kusuruma bakmayın..

ÖyLe yada böyLe deLi ibo 11 sene hizmet etti beşiktaşımıza..Kimi zaman küfür ettık kimi zaman adamda ki hırsa bak be dedik..Kısa süreLigine avatarLarımıza deLi ibomuzun resmini koyaLım diyorum..Eğer kabuL oLursa 1 resım kararLaştırıp onu koyucaz..

çok güzel fikir..iyi düşünmüşsün mert..=)

bende ufak bi öneride bulunmak istiyorum..

herkes beğendiği fotoğrafı burada paylaşsın..oylayıp hangisini kullanacağımıza karar verelim..ne dersiniz..?

Benden de Olumlu
Resim İçin Fikir Olarak da Bu

images

Bende bunu sunayım o zaman..

1zf64ra.jpg

kartallar ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın..

oylamada bulunamazsam en çok oyu alan fotoğrafa benden de bir oy verilmiş sayarsınız artık..=)

HayırLı geceLer abi sağLıcakLa kaL..

223557434n.jpg

Adam Tavşan Çıkaracakmış :sleep: Milletin İçi Fesat Yau :p

Selam Kartallar : )

Haydi kartal Yuvası En Güzel sloganı biz bulalım.

"Yaratıcı Beşiktaş Taraftarı Aranıyor" yarışmasında en güzel sloganı üreten taraftarımız Beşiktaş-Fenerbahçe maçını VIP tribünden izleyecek.
Türk Telekom ile ortaklaşa düzenlediğimiz “Yaratıcı Beşiktaş Taraftarı Aranıyor” yarışmasında, 20 Şubat Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçına özel en güzel sloganı üreten taraftarımız, derbi maçı özel forması ile VIP tribünde izleme şansına sahip olacak.

Tecrübeli oyuncumuz Rüştü Reçber tarafından seçilecek bu slogan, 15 metreye 1 metrelik dev bir pankart olarak derbi maçta tribündeki yerini alacak.

Kampanya 17 Şubat Perşembe, 18 Şubat Cuma ve 19 Şubat Cumartesi gün boyunca devam edecek.

Futbol Sen Bizim Herşeyimizsin!

Geri