Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
Bence harika bir öneriydi, diğer mesajları okuyamadım henüz ama sorun neydi ?????????
Günaydın Kartallar :smile:
Bence öneri iğrenç falan değildi...hatta çokta güzeldı burdakı yazıyı görmeden ben özel mesajı okudum ve önerıyı kabul ettım çok güzel düşünülmüş bırseydı .Ayrıca çoğunluk olumlu yanıt vermiş..Sadece bir kişi istemıyor dıye önerının kalkması mantıksız.
Yuvadan olmayan biri önerı sunmus diye nasıl bu olumlu yada olumsuz olsa bile kaile alınmaz? Bende yuvadan degılım ama hersey bır avatarla bır rutbedekı yazıyla bıtmıyor.. Bızde besıktaslıyız sonuc olarak ve yuvayada beşiktaş bölümüne de emek verıyoruz. Beşiktaşlı olmakla gurur duyan herkes bu bölüme ve yuvaya yazan herkes yuvadan sayılır öyle yada böyle..sizin yaptıgınız Beşiktaş taraftarlarını ikiye bölmek kusura bakmayın buda beşiktasımıza yarar degıl zarar sağlar....Beşiktaş aşkıyla yanıp tutusuyorsanız heryerde yazdıgınız gibi kişisel şeylerınıze göre degıl beşiktasa göre kararlarınızı verınız tüm kartallar için söyluyorum bunu ....Dikkat edersenız yuva sakınlerı demıyorum..kartallar ve beşiktası yüreğinde hıssedenler herseyden cok onu sevenler sözüm size..Kimse kimseyı sevmek yada anlaşmak zorunda değil , ama adaletlı olmak zorunda...
İyi Günler Şimdi Herkese
Mozole konuşma uslubuna dikkat edersen sevinirim. Ben nasıl konuşuyorsam karşımındakinin o uslupta konuşmasını isterim..Kabaca yorumlara gerek yok...Ne zman beşiktaşlı oldugum önemli değil önemli olan şu an hür iradem ve isteğimle yüreğimde beşiktaş olmasıdır. Bilmediğim şeyler var yada yok..benım yorumum başka konulara yada sana veya Erdeme değildi..kaldı ki sizleri pekte ıyı tanımam . Yorumum sadece yuva için gelen bir öneriyeydi.Ve reddedılme sebebının anlamsızlıgıydı..Bunu da kabaca degıl güzelce ifade ettım..bütünlüğümzden bahsettım....ama kalkıp sana hakarette bulunmadım , bulunmam da kimseye kolay kolay....Senden böylesı bır yorum beklemezdım doğrusu ...Mami nin anlattıgı o kişilikle örtüşmüyor yukardakı yorumun...
Benden özür dılemedgın sürece benımle sen diye konuşmanı istemıyorum bundan sonra.
Unutmadan ; neyi beğenip neyi beğenmeyecegıme ben karar veririm ..Sen yada bir başkası değil.
Uyumayan Var mı Benim Gibi :001_rolleyes: