HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Hı hıı artık eskısı gıbı burdayım.. Niye sordun ona göre forumumu terkedicen.. ?? =P

haahah olurmu yahu :) Seni buralarda yenıden görmek güzel :) Hem sen yuvanın demirbaşlarındansın sensız olurmu buralar .Tekrardan hoşgeldın ...

HoşbuLdum teşekkürLer.. Bensiz oLmayacağı gibi siz oLmadanda oLmaz.. ;)

Sende Hoşgeldın Jewel =)

Hoşbuldum Canım Sabah Sormuşsun Bu Saatte Mı Yatıyosun Diye Artık Dayanamadım Uyudum Hemen =) Gece Çalıştıgım İçin Sabah Geldim Eve O Yüzden O Saatte Yattım :)

Allah kolaylık versin :smile:

HoşbuLdum peLin..ÇaLış tabi işLeyen demir pas tutmazmış..

İverson beşiktaşımızda.. FutboLda basketboLda sağLam transferLer yapıyoruz.. BunLarın iLerde bize çok güzeL getirisi oLucak..HayırLı uğurLu oLsun..

Hoşgeldin kanka =)
Yarın akşam ararım seni, herzamanki gibi açıktayım. bi arkadaşımla birlikte geliyorum.

siyahbeyaz2cd6bl8.jpg

beyler bayanlar Yuvanın da degısık konulara el atma zamanı geldı bence bir düşüncem var aklınıza yatarsa uygulayalım..

İlklerin oncusu olmaya devam edecegız..

Konu ıle bılgı 1 saat ıcınde Pm olarak gonderecegım sızlere

Millet Yine Kayıpsınız :mad:

Çok güzel bi uygulama olur Erdem, iyi düşünmüşsün.

Çok güzel bi uygulama olur Erdem, iyi düşünmüşsün.

Mami =)) konu suprız olsun eger uygulamayı kabul edersenız konu acılınca ogrensın yuva dısındakıler..
O yuzden msjını edıtledım kusura bakma =)

Not: Cvpları Pm olarak atarsanız sevınırım

HoşbuLdum arkadaşLar sağoLun.. SizLeri iyi gördüm bu sevindirici.. Diğer konuya geLince yuva dışından bırının yuvayLa ıLgıLı bı proje üretmesi benım kafama yatmadı.. Mesajımı pm yoLu iLe değiL burdan biLdiriyorum..Daha aLasını bız ortak karar aLıp yaparız pLan proje bizde bitmez..Ama yinede eyvaLLah..

Mami yarın öğLene doğru arıcam senı maçtan önce buLuşup bi kazan yaparız.. Tekrar söyLüyorum yarın maça geLicek arkadaş varsa biLgim oLsun..

Geri