HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

holosko bu gece saç baş yoldurttu bana..bu kadar bencil olabileceği aklımın ucundan geçmezdi..

zaten riskli bir konumda gidiyor maç..sen tut 3 pozisyonda da tercihini kendinden yana kullan..

ya bi tane gol yeseydik noolacaktı..o kadar emek heba olup gidecekti..

hop oturup hop kalktım tv başında..

VaLLa abi kendi kaybeder..Neyse çok şükür ki kazandık..

Bu arada yuvaya dahiL oLmak ısteyen 3 arkadaşımız buLunmakta..Herkes beLLi bi zaman aktif oLabıLırse beraber bi karar vereLim.. Eğer ki onLine oLma şansLarı az ise ben isimLeri beLirticem pm yoLuyLa geri dönüş yapıLırsa sevınırım.. Hıı dönüş yapıLmazsa stada resımLerını astırtcam maçLara giremicekLer.. (=

Beşiktaş bölümünde paylaşım yapmışlarsa, yapacaklarsa, Beşiktaş'ı forumun her yerinde savunacakları konusunda kendilerinden eminlerse buyursun gelsinler..

yuvaya giriş de kolay değil çıkış da..

ben müsaitim..oylama ne zaman olursa katılabilirim..olmazsa dediğin gibi pm yoluyla da yapılır bişeyler..;)

ewt yuvadasın artık..bünyeye faydası saymakla bitmez..;)

hoşgeldin jewel..=)

Rütbede tamamdır işLemde.. :)

Şimdi tam anLamıyLa hoşgeLdin..Bunun şerefine bi sıcak çikoLata getiriyormussun öLe duydum.. =P

Hoşbuldum Teşekkür Ederim Bakalım Görecem Faydalarını =)

Ev Sahibi Nerde Yok Ortalıkta :sigara: Varmış Bi de Sipariş Vermiş Buyrun Bakalım

tarcinli-sicak-cikolata.jpg
tarcinli-sicak-cikolata.jpg

ellerine sağlık jewel..

uykum da geliyodu yavaş yavaş..kendime getirir bu beni..=)

Afiyet Olsun =) Benim Daha Çok Uykumu Getirir Sıcak Çikolata

Mertinkine Uyku İlacı Katmıştım Etkisini Göstermiş :)

adam öğle 12'de kalkıyor..yattığı saati hesap et artık..=)

BüLent abi beni bi sen anLıyor bi sen koruyorsun.. NasıL öderim öderim borcumu vaLLahi biLmiyorum..

Ayrıca sıcak cıkoLata bana uLaştıgında sogumuştu peLin.. O yuzden ıcmedım..:angry:

Ama yinede eLine sağLık.. :)

jewel sen karıştırmış olmayasın içecekleri..benim niye uykum geldi yaa..=)

Soldakini Al Demiştim Sana =)

Zaten Getirmemi de Beklememiş Sogutmuş İçmemiş :emzik

BüLent abi canLı masaL hattı için 0506 ... .. .. biLiyorsun.. Ama bizde ki masaLLarda biLe gerçekLik payı pek tabi vardır biLirsin..:sigara:

Ben çok yavaşım getirirken soğuttum demıyorda suçu hemen bıze atıyor.. Ahh ahh yeni nesiL işte naparsın..:bored:

canlar size doyum olmaz ama ben artık dayanamıycam..biraz daha oturursam pc başında uyuycam..=)

bana müsade.. Allah'a emanet olun..yarın görüşürüz inşallah..

Utandırdın benı hızLıymıssın..:eek:hmy:

İyi geceLer abi Allah'a emanetsın.. ;)

Gunaydın Kartallar :smile:

Selam Millet Burası Neden Bu Kadar sessiz :huh:

a.sLm hacım kartaLLAr evde deiL anLaşıLan uçmuşLar :)

Geri