HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

güne nasıl başladıysan öyle gider derler mesut..sen bi koşu eve git takrar gel işyerine..

herşeye sıfırdan başla..=)

Bendeki Bu Şansla Eve Gidip Gelsem Adam Ben Gelince Yine İşyerine Gelir :durdurun

KartaL goL goL goL goL !!

İnşaLLah bu akşam kayıpsız bi şekıLde devam edicez yoLumuza..Ayrıca herkese merhaba..

merhaba Mert hoşgeldin..=)

hangi rüzgar attı seni.. sen bu saatte buralarda olur muydun ya?..;)

merhaba Mert hoşgeldin..=)

hangi rüzgar attı seni.. sen bu saatte buralarda olur muydun ya?..;)

HoşbuLduk armageddon.. VaLLa buraLarda kuvvetLı bı Lodos var o atmış oLabıLır.. Bide büLent abimiz yıLLık ıznını aLmış şimdi keyıfLı keyıfLı pc başındadır ıyısımı bı yuvaya uğrayım onun hoş sohbetınden faydaLanayım dedım.. Fena mı ettık yahu.. (=

iyi etmişsin tabi.. ne demek fena mı ettik..=)

ayrıca o hoş sohbetin oluşması senle alakalı bişey benle değil..;)

Selam Tekrardan :laugh:

Tamam herşeyi anLıyorum eyvaLLah ama bi insan bu kadarda mütevazi oLmaz ki be kardeşım.. KutsaL suyLamı yıkandın ey otLupeynır bizde istiyoruz o sudannnn..:sigara:

A.seLam mesutum hoşgeLdın..

Biyerden Kaçak Flan Getirtme Şansımız Yokmu :sigara:

İyi madem bende sana adriana Limanın msnesını verıcektım.. Hemde sürekLi aktıf yanı ahh bide her dakıka yazıp benı daraLtmasa.. Ama madem sana özeLmiş şansına kus napaLım.. GeL mesutum sana vericem o özeL msn adresını..:sigara:

zaten kaçak geliyo Mesut..:p

Mert elefonun yanında değil mi abicim..bi konu hakkında konuşmam lazım seninle..demin aradım bakmadın da..

adriana lima'yla ne işim olur benim..değil bir 10 tane gelse istemem..benimki bana yetiyo..;)

Abi Adriana Lima Bana Bi Kaç Beden Büyük Gelir :utan

Emreye Vermek Lazım Onu :durdurun

kartallar..

hurma, ayva, limon üçlemesiyle süslenmiş bir tabakla birlikte getirilen çayımı içtikten sonra sizi biraz başbaşa bırakıcam..=)

sabahtan beridir pc başındayım..biraz da dışarda dolaşalım..bakalım memleket ne alemde..;)

vakit tamam..sizi terkediyorum..=)

akşama görüşürüz canlar..Allah'a emanet olun..

o09hk.jpg

pençelerimizi bilemiştik..avımız iyi geçti..dolu dolu geliyoruz..=)

İhtiLaL başLadı ihtiLaL.. ;)

İşte böyLe geLiyoruz adım adım.. !!

hoşgeldin Mert..=)

artık sıra liderliğe geldi..o da olucak inşallah..;)

HoşbuLduk abi eyvaLLah.. Bu işLer yavaş yavaş sindire sindire oLur bıLırsın.. Bu şekıLde oynamaya devam edeLim istedigimiz yerde oLuruz her daim..

MaçLa iLgiLi ise hiLbert sağda harıkaLar yarattı..
Hakan maçın başında 1 2 yan topu eLınden kaçırır gıbı oLdu ama sonrasında o kurtardıgı 2 şut heLe kı sonuncusu spikeri hakanım harıkasın demeye itti..
Hıı birde hoLoskonun sadistLigi vardı.. Sanırım kendını ıspatLama mevzusuna kapıLdı ama oLsun bu şekıLde azimLi oynamaya devam ederse ıLk 11'e rahatLıkLa girer.. ;)

Geri